Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 48. sērija

1

AUNS Viņam patīk kontrolēt visu jebkurā situācijā, Auns necietīs, ja kontrole nebūs viņa rokās. Tas bieži vien ir saistīs ar neuzticību citiem un pārāk lielu uzticību tikai saviem spēkiem. Romantiskajā ziņā Aunam patīk medīt, bet nepatīk skriet pakaļ. Kad redzēs, ka interese nāk arī no otra cilvēka puses, viņš mazliet sāks norobežoties.

2

VĒRSIS Viņi parasti ļoti čakli strādā un cenšas sasniegt mērķi, bet dažreiz (kā jau visiem) sanāk nolaist rociņas un palikt slinkam uz kādu laika periodu. Viņi skūpstās tā, lai tajā brīdī otrs saprastu, kā viņš jūtas – skūpsti Vērsim nozīmē ļoti daudz, tie ir intīmi un romantiski. Vērsis nekad neskūpstīs kuru katru cilvēku.

3

DVĪŅI Viņiem padodas prāta spēles – neviens nekad nevar uzminēt, vai viņi saka patiesību. Dažkārt tas ļoti labi spēlē Dvīņu labā, bet pienāk dažreiz mirkļi, kad cilvēki sāk neuzticēties. Ja būsi godīgs un patiess pret viņu, saņemsi atpakaļ to pašu – Dvīņi nekad nav negodīgi attiecībā pret cilvēkiem, viņi zina kurš un ko ir pelnījis.

4

VĒZIS Kad viņam kaut kas rūp, tas nozīmē, ka tās ir patiešām patiesas rūpes – Vēzis nespēj noslēpt savas emocijas no cilvēkiem, pret kuriem tās ir. Viņš vienmēr rūpējas par saviem mīļajiem, jo Vēzis ir viena no pašām gādīgākajām horoskopa zīmēm. Vēzim nav daudz draugu, bet tie, kuri ir, viņam ir tik tuvi – gluži kā ģimene.

5

LAUVA Viņas ir ļoti valdonīgas, bet tieši tāpēc kļūst par ideālām līderēm. Lauvām ir ļoti labi attīstīta intuīcija, un viņas to prot izmantot savā labā. Lauva ir ļoti radoša, viņai piemīt spilgta iztēle, kas dažkārt arī robežojas ar pilnīgi nereāliem pasaules kārtības uzskatiem. Viņa daudz ko grib mainīt, tomēr dažkārt pietrūkst ideju, kā to izdarīt.

6

JAUNAVA Viņi var šķist nevainīgi eņģelīši, bet tā nebūt nav taisnība – tikai tuvie cilvēki zina, kāda Jaunava ir patiesībā. Viņa pati pret sevi ir ļoti stingra un prasīga – šī īpašība arī ir tā, kas palīdz sasniegt pat kvēlākos sapņus un mērķus. Jaunavu novērtē visi – uzskata par autoritāti un dziļu cilvēku, kuram ir vērts līdzināties.

7

SVARI Viņi parasti ir ļoti izvēlīgi – ne tikai materiālu, aptaustāmu lietu ziņā, bet arī emociju ziņā. Cilvēkos viņiem ir vajadzīgas kādas konkrētas emocijas- no katra cilvēka citādākas. Ja Svari šī emocijas nesaņem, viņi sāk uzbrukt vaininiekam – bet reti kad paši saprot, kādēļ viņi tā dara, bet tad, kad sāk saprast, ir jau parasti par vēlu kaut ko mainīt.

8

SKORPIONS Viņiem patīk lēmumus pieņemt spontāni un nedomāt par sekām, jo tā vienkārši ir jautrāk dzīvot. Skorpions vienmēr pievērš uzmanību cilvēkos tam, kas viņus kaitina – pat vissīkākajām detaļām, kuras nevienam citam nešķiet nozīmīgas. Ja tu palaid vaļā Skorpionu, viņš tik viegli nepadosies – cīnīsies līdz galam.

9

STRĒLNIEKS Viņam ir sapnis ceļot un nekad neapstāties – Strēlnieks girb izpētīt katru pasaules nostūri, iepazīt citas kultūras, nodibināt dažādus kontaktus. Viņš ir piedzīvojumu meklētājs, nekad nestāvēs uz vietas. Tieši tādēļ arī blakus Strēlniekam vajag tādu pašu cilvēku, kurš turēs līdzi viņa straujajai, neapstādināmajai dabai.

10

MEŽĀZIS Viņš mēdz upurēties to cilvēku dēļ, kurus viņš mīl – Mežāzim ir diezgan raksturīgi nespēt atšķirt mīlestību no pieraduma un atbildības pret citiem cilvēkiem, tādēļ viņš daudzkārt ir attiecībās, kurās vienkārši “kalpo” cilvēkam, neko daudz nesaņemot pretī. Mežāzis ir agresīvs, kad runa ir par mērķu sasniegšanu.

11

ŪDENSVĪRS No ārpuses viņš ir pašpārliecināts, no iekšpuses – viegli ievainojams. Tomēr Ūdensvīrs nebūs no tiem cilvēkiem, kurš tik vienkārši to atzīs. Patiesībā viņš to nevēlas atzīt pilnīgi nevienam – pat ne tuvākajiem draugiem un ģimenei, bet apkārtējie cilvēki redz šīs vājības. Viņu lielākās bailes ir… ā, nē, viņš ne no kā nebaidās!

12

ZIVIS Ja viņām interesē attiecības, viņas par tām cīnīsies līdz galam – un pie tam ar visiem iespējamajiem līdzekļiem. Viņas var izskatīties ļoti kautrīgas, bet tas pāriet tad, kad sākas ballīte vai arī vienkārši tad, kad Zivis atrodas ērtā, nepiespiestā gaisotnē kopā ar tuviem cilvēkiem. Zivis nebaidās sapņot, dažkārt pat sapņu pasauli jauc ar realitāti.

Leave a Comment