Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 58.sērija

1

AUNS Viņš ir viens no labākajiem ideju ģeneratoriem, tā kā, ja ir darbavietā ir nepieciešams kāds radošais gariņš, Auns būs tieši laikā. Viņu arī nedrīkst ierobežot un dzīt krātiņā, jo spirināsies pretī tā, ka vēlāk krātiņā licējs to nožēlos. Viņam visās jomās gribas izcelties, jo tā ir viņa būtība.

2

VĒRSIS Labāk viņa pacietību ir nepārbaudīt – viņš var viegli uzsprāgt un tad salikt kopā būs praktiski neiespējami. Viņi grib, lai dzīvē viss vienmēr ir kārtībā, tāpēc reti kad jūtas pilnīgi laimīgi. Problēmas sagādā samierināšanās ar neveiksmēm un neizdošanās.

3

DVĪŅI Viņš var daudz runāt par saviem plāniem, tomēr tiem reti kad var ticēt, jo pašam ir ļoti maz motivācijas kādu no tiem patiešām piepildīt. Ļoti rūpējas par savu ārējo izskatu, taču dažreiz nolaiž pavisam greizi. Naudu patīk gan nopelnīt, gan arī iztērēt, bet parasti lietās, kuras vēlāk nemaz nejūt.

4

VĒZIS Viņi ir ļoti noslēgti no apkārtējās pasaules – viņi nevēlas, lai kāds zinātu, cik viņiem ir sāpīgi, cik grūti un slikti. Viņi tēlos laimīgus līdz galam pat tad, ja tādi pavisam nebūs. Viņi ir ļoti augstsirdīgi, bet tikai pret tiem, kuri to patiešām no visas sirds ir pelnījuši. Necieš vientulību.

5

LAUVA Viņai ir ļoti augstas ambīcijas- tās arī citiem mēdz par daudz uzspiest. No dzīves sagaida tikai to, ko uzskata, ka ir spējīgs sasniegt pats. Cilvēki, kuri viņu nodod, vairs nekad nav pelnījuši atrasties viņam blakus. Viņi ir pārāk augstprātīgi, lai ļautu sev kāpt uz galvas.

6

JAUNAVA Viņas ir ļoti ziņkārīgas, tomēr reti kad to kādam atdzīs, jo uzskata to par vienu no vājuma pazīmēm. Viņu personības ir ļoti stingras, tās neviens nevar izmainīt vai kaut kādā veidā ietekmēt. Viņas mēdz būt arī diezgan negantas, bet tas būs redzams tikai dažiem izredzētajiem.

7

SVARI Viņi grib patiešām ļoti daudz – un stāstīs par to visiem visās pasaules malās, tomēr pašiem bieži vien trūkst gribasspēka to sasniegt. Viņiem ļoti svarīgi ir radīt labu iespaidu par sevi, jo uztrauc tas, ko citi par viņiem domā. Tomēr zem tupeles galīgi nav liekami – ir pārāk godkārīgi.

8

SKORPIONS Viņam ļoti svarīga ir cieņa – gan pret citiem, gan pret sevi. Grūtības pārvar diezgan viegli, bet ne tāpēc, ka tas nesagādā piepūli, bet tāpēc, ka viņi nekad nepadodas. Viņi ļoti ātri iekrīt citu cilvēku dvēselēs ar savu smaidu, emocionālo pasauli un spēju saprast citus.

9

STRĒLNIEKS Viņi uztraucas par to, kā citi viņus redzēs – ne, ko domās par viņiem, bet gan, kādā stāvoklī viņu saskatīs. Viņam ir vajadzīga sava vieta, ko citi ievēro, ciena un respektē. Daudzkārt viņi pat šo vietu nemaz nav pelnījuši, bet tajā atrodas.

10

MEŽĀZIS Viņam nav tādu “grūtību” – viņš nesēdēs un nečīkstēs kā daudzi citi, bet ar visu iespējamo spēku stāsies pretī problēmai, līdz tā tiks atrisināta līdz galam. Viņi negrib, lai citi par viņiem izrāda kādu pārspīlētu interesi, bet gan lai redz viņus kā inteliģentus cilvēkus un uztver par autoritāti.

11

ŪDENSVĪRS Viņus nekad neapmierinās vienkārša, parasta un garlaicīga dzīve – pat vecumdienās ne. Viņiem visu laiku gribas atrasties darbībā, tomēr dažreiz viņi uz to ir speciāli jāpavelk. Kautrējas, bet to negrib izrādīt, jo ir pārāk lepni. Un, ja kāds to ierauga… pasaules gals klāt!

12

ZIVIS Viņi parāk bieži sevi žēlo- un viņiem dzīvē nemaz neiet tik slikti, cik daudzreiz paši iedomājas. Vajadzētu vairāk runāt par to, kā jūtas, jo tas viņus padarītu arī citu acīs labākus, citādāk dažreiz šķiet, ka viņi ir no citas galaktikas. Dažreiz nāksies pateikt divas reizes, pirms viņi sadzirdēs.

Leave a Comment