Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 62.sērija

1

AUNS Šajā zīmē dzimušie ir ļoti radoši cilvēki, tādēļ viņiem ir piemērotas profesijas, kurās šo radošumu var likt lietā. Ļoti raksturīgs Auniem ir impulsīvisms, kas dažkārt liek arī pieļaut diezgan spēcīgas kļūdas dzīvē. Viņiem patīk meklēt piedzīvojumus – ja tādu nav, Auns jūtas kā izsists no sliedēm. Viņam patīk vadīt, vienmēr un visur būt pirmajam.

2

VĒRSIS ir ļoti nosvērts cilvēks, kā arī diezgan rūpīgs. Viņam ir raksturīgs strādīgums un pacietība, kas lieliski noder, dzīvē veidojot karjeru. Vērsis ir piezemēts, viņam patīk baudīt dzīvi visā tās vienkāršībā, tādēļ viņš arī ir ļoti interesants draugs un labs sarunu beidrs. Vērsis mēdz būt arī stūrgalvīgs, konservatīvs un nereti – greizsirdīgs.

3

DVĪŅI ir izveicīgi, ātri spēj pielāgoties jauniem apstākļiem un situācijām. Viņi ir ļoti inteliģenti – uz citu zīmju fona tas ir pat ļoti pamanāms. Dvīņi arī ir vērīgi, viņiem lieliski sanāk analizēt situācijas, kurām citiem pat galvā neienāktu pievērsties. Viņi ātri iekļaujas sabiedrībā, kā arī ir labi sarunu biedri. Tomēr mēdz būt diezgan nemierpilni.

4

VĒZIS ir mājas un ģimenes cilvēks – šīs lietas viņam dzīvē arī ir tās svarīgākās. Arī viņu dedzīgākie sapņi un dzīves mērķi saistās ar saticīgas ģimenes veidošanu un noturīgu mājas dzīves izveidi. Viņš ir iejūtīgs un rūpīgs, ļoti mīl dabu, tādēļ Vēzim ir ieteicams daudz laika pavadīt pie dabas krūts. Var būt noslēpumains, dažkārt pat atskabargains.

5

LAUVA ir ļoti ekstraverta – to var pateikt jebkurš cilvēks, kurš viņu pazīst. Lauvai ir spēcīgas vadītāja dotības, ko viņa noteikti dzīves laikā liek lietā. Dažkārt tas var kaitināt citus cilvēkus, bet tādiem sīkumiem Lauva savu laiku netērēs. Dažkār Lauva ir valodnīga, nepiekāpīga un augstprātīga, vēlas vienmēr atrasties uzmanības centrā.

6

JAUNAVA Tie, kuri ir dzimuši Jaunavas zīmē, ir izveicīgi, prasmīgi un radoši darbinieki – viņa ir spējīga izdarīt tik daudz, ka citiem tas nepaliek nepamanīts. Dažkārt to citi arī sāk izmantot savā labā, bet Jaunava to vienmēr pamana – nekad neļaus sev kāpt uz kakla. Savu dzīvi Jaunava velta cilvēcei. Var būt pārāk paškritiska un šaubu nomākta.

7

SVARI ir diezgan apdomīgi, racionāli, prātīgi, laipni un diplomātiski, protams, ja neviens nestāv viņu ceļā, kurš atļauj viņiem tādiem būt. Svari tiecas pēc harmonijas un līdzsvara, tomēr, ja blakus ir cilvēki, kuri to kavē, var izveidoties īstākais haoss. Viņi nespēj izdarīt izvēli, un viņiem ir tendence uz kompromisu, lai izvairītos no nepatikšanām.

8

SKORPIONS ir viena kārtīgi noslēpumaina būtne – neviens tā īsti arī nekad neuzzina, kas viņam ir aiz ādas. Skorpions ir pievilcīgs, emocionāls un kaislību pilns. Šādu viņiem blakus vajag arī viņu partneri. Bieži vien Skorpioni tiek uzskatīti par nepārspējamiem mīlētājiem. Kopdzīvē var rasties dažādas problēmas, jo Skorpions mēdz būt ļaunatminīgs.

9

STRĒLNIEKS ir godīgs, patiess un atklāts – tādēļ viņš ir cilvēks, kuram praktiski vienmēr var uzticēties, ja runa ir par patiešām nopietnām lietām. Viņiem dzīve ir interesants piedzīvojums, kurā Strēlnieks negrib apstāties – tikai visu laiku dzīvot uz priekšu. Viņš var būt pārāk tiešs, kas var radīt problēmas, veidojot attiecības.

10

MEŽĀZIS ir godīgs, noteikts un vienkāršs. Viņš negrib lauzīt galvu par milzīgām problēmām, viņam patīk dzīvot mierīgi, brīvi un nepiespiesti. Mežāzis ir mazrunīgs, tomēr tajā pašā laikā arī neatlaidīgs un pacietīgs. Ir nosliece uz depresiju, reizēm ir manāmas ietiepības pazīmes. Dažkārt pat pārāk lielas. Viņi nelabprāt eksperimentē ar jaunām lietām.

11

ŪDENSVĪRS ir neatkarīgs savā garā, viņam nepatīk tradīcijas, jo Ūdensvīrs tiecas pēc visa jaunā, cenšas pielāgoties laikam un nekavēties pagātnē – to arī viņš sagaida no cilvēkiem, kuri viņam atrodas apkārt. Ūdensvīrs ir ideālists un humānists – viņš vēlas pārveidot pasauli. Dažkārt atsaka noderīgām lietām tikai tādēļ, ka tā ir pārāk pašsaprotama.

12

ZIVIS ir maigas, mīlošas un ļoti iejūtīgas. Viņas ir romantiskas sapņotājas, kurām ir dziļi attīstīta intuīcija, tomēr ir brīži, kad Zivis šo intuīciju neprot likt lietā. Viņas daudz kavējas nereālajā, uzburtajā pasaulē, kurā pastāv viņu pašu noteikumi, tādēļ realitāte viņām dažkārt var šķist depresība. Zivis ir pārāk neizlēmīgas, pasīvas un sentimentālas.

Leave a Comment