Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 28. sērija

1

AUNS Viņam ir diezgan grūti iziet uz kompromisiem, jo ir grūti uzklausīt citu viedokli un pieņemt to par adekvātu. Tāpat viņš arī domā, ka viņam vienmēr ir taisnība. Viņu uztrauc tas, ja viņš dzīvē neatrodas drošā pozīcijā – svarīgi ir būt pārliecinātam par to, ko dara, kur atrodas un ar ko ir kopā. Viņam ir izcila atmiņa, ko citi apbrīno.

2

VĒRSIS Viņam ļoti svarīgi ir draugi – draugu nodevību viņš pārdzīvo ļoti spēcīgi. Viņiem patīk iespītēties, bet tas nenozīmē, ka viņi nav arī spējīgi atvainoties, ja ir domājuši nepareizi. Viņš ir ļoti jautrs un dzīvespriecīgs – tā teikt, ballīšu nagla. Vienmēr cenšas būt labā garastāvoklī un arī citu garastāvokli uzturēt pie dzīvības.

3

DVĪŅI Viņi ļoti labi spēj pielāgoties praktiski jebkurai situācijai, jo vienmēr grib justies ērti un komfortabli, tādēļ centīsies līdz pēdējam. Viņos ir divi cilvēki, tādēļ viņi ir arī divkosīgi – aprunās aiz muguras pat labākos draugus, bet acīs neko neteiks. Viņiem ir grūtības ar noslēpumu uzticēšanu, lai arī paši to cenšas neatzīt.

4

VĒZIS Viņiem nekad nekā nepietiek – visu laiku tikai gribas vēl, vēl, vēl un vēl. Viņu labāk ir neaizvainot, ņems kājas pār pleciem un atpakaļgaitā aizlīdīs uz savu drošo aliņu. Viņa mīlestība ir ļoti, ļoti spēcīga, lai arī dažreiz viņš īsti neprot ar to pareizi rīkoties. Viņš saviem tuvākajiem ir gatavs pat atdot savu pēdējo kreklu.

5

LAUVA Viņam ļoti svarīgi ir būt aktīvam un trenēties, jo citādāk viņam var rasties liekais svars. Izskats viņiem ir tā, ka nu ļoti svarīgs – tādēļ pat Lauvu puišiem taisīšanās aizņem ilgu jo ilgu laiku. Viņa pašpārliecinātība piesaista pretējo dzimumu – tas ir viņu trumpis. Ja iemīlas, tad spēcīgi, un negribēs neparko laist vaļā savu mīļoto.

6

JAUNAVA Viņām parasti nav daudz draugu, jo ļoti vērtē cilvēkus. Bet, ja tādi ir, tad šī draudzība ir no sirds patiesa. Patiesībā viņai vajag tikai sevi un vēl vienu cilvēku blakus, kurš vienmēr atgādinās, cik viņa ir laba. Daudz pārmet citiem par viņu kļūdām, sākumā nepadomājot par to, ka pati jau arī tādas pašas kļūdas vien pieļauj.

7

SVARI Viņi ļoti novērtē to, ja kāds cits kaut ko izdara viņu labā – pat lai arī tas būtu pavisam mazs, smalks žests. Ja viņi jūtas labi kaut ko darot, viņiem ir vienalga, kā viņi izskatās no malas un ko par viņu domā. Vieni viņi nespēj būt – nepārtraukti ir ar kādu kopā vai vismaz cenšas, jo ir vajadzīga ļoti liela uzmanība.

8

SKORPIONS Viņam patīk lieli izaicinājumi un aktīvi piedzīvojumi. Pārgājiens būs tieši laikā, ja vēlies viņu iepriecināt. Nepatīk mājās sēdētāji un čīkstētāji – jo viņi ļoti labi saprot, ka pats nekas no sevis nenotiek. Bet viņi slēpj savas emocijas, kas padara viņus par maziem vulkāniņiem, kuri jebkurā brīdī var eksplodēt.

9

STRĒLNIEKS Viņi gandrīz visu laiku par kaut ko šaubās – tad par sevi, tad par citiem..nekad nav miera. Vajadzētu vairāk pašapziņas, bet ir pārāk slinki, lai mēģinātu kaut ko sevī mainīt. Viņi tiešām līdz kaulam necieš rutīnu – un nesaprot cilvēkus, kuri tādā ieslīgst, tādēļ viņa draugi būs tikai tie, kuri gribēs aktīvi visā piedalīties.

10

MEŽĀZIS Viņi labāk valkās parastas, ērtas drēbes, nekā sekos līdzi pēdējam modes trendam. Bet tas nenozīmē, ka viņiem nav svarīgi, kāviņi izskatās – ir, pat ļoti, bet Mežāzis grib salikt kopā patīkamo ar lietderīgo. Viņš var būt arī vienpatis – viņam konstanti nevajag, lai kāds atrastos blakus un palīdzētu, jo pats labi tiek ar visu galā.

11

ŪDENSVĪRS Viņam patīk piedzīvot jaunas un nebijušas lietas, un vislabāk būtu, ja neviens cits to arī nebūtu piedzīvojis, jo tad viņš vēl visam pa virsu varētu izstāstīt lielisku stāstu. Ūdensvīrs ir diezgan pašpārlicināts un spēcīgs, bet tajā pašā laikā var būt arī mīļš, atbalstošs un saprotošs. Tomēr viņa sabiedriskums reizēm var krist uz nerviem.

12

ZIVIS Būtu ideāli, ja viņu nereālā pasaule kļūtu reāla. Viņi vēlas pārāk daudz, jo uzskata, ka to ir pelnījuši. Tomēr ne vienmēr tas viss, ko viņi ir iztēlojušies, tiek viņam dots. Savas jūtas un emocijas viņiem vārdos ir grūti izteikt, tomēr ar mūzikas palīdzību tas vienmēr izdodas. Viņi ir mazie ekstrasensi, jo ir spējīgi nolasīt domas.

Leave a Comment