Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 21.sērija

1

AUNS Viņš ir dzimis līderis. Vienmēr spēj izcelties pat tad, ja nemaz pārāk necenties. Aunam nav bail sākt kaut ko pavisam jaunu, visu veco atstājot pagātnē. Viņš ir cīnītājs – viņam patīk meklēt jaunus piedzīvojumus un izaicinājumus. Viņam ir nepieciešama liela brīvība – turēt krātiņā nebūtu vēlams.

2

VĒRSIS Vārdi, kas viņu vislabāk apraksta: “piesardzīgs”,”praktisks” un “mērķtiecīgs”. Tikai dažkārt mērķu sasniegšanai pietrūkst enerģijas. Daudz domā, bet maz dara, tomēr, ja saņemas, tad ir spējīgs gāzt kalnus. Ja tiek pieņemts lēmums saistībā ar nākotni, tam ir jābūt pārdomātam līdz pēdējam sīkumam.

3

DVĪŅI Viņam ir ļoti liels potenciāls dzīvē sasniegt lielas lietas, jo ir apveltīts ar labām prāta spējām. Tomēr, ja tās neliek lietā, var aiziet pa pieskari. Viņiem interesē visādas lietas, galvenais – lai tās ir dažādas un daudz. Viņiem arī vajadzētu nodarboties ar sportu, jo spēj sasniegt lielus panākumus.

4

VĒZIS Viņš daudziem cilvēkiem ir kā liels atbalsts, jo daudz ko saprot no dzīves un ir empātisks. Viņam ļoti nozīmīgs ir komforts – viņam ir jāatrodas tīrā, sakoptā vidē, kurā viņš var justies labi. Viņam ir talants iepatikties citiem cilvēkiem pat īsti neko nedarot. Respektē citus un nejaucas tur, kur viņam nav vietas.

5

LAUVA Viņš ļoti bieži sacenšas ar citiem, bet tā, lai citi to nepamana, jo svarīgākais viņam ir pierādīt pašam sev, uz ko ir spējīgs. Viņam patīk, protams, ja viņu paslavē par panākumiem, bet neuzprasīsies uz glaimiem. Lauvas ir ļoti ietiepīgas, tādēļ ar viņām ir grūti sadzīvot – ir savs viedoklis un grūti pieņemt kaut ko citu.

6

JAUNAVA Viņa ir izteikta perfekcioniste – visam vienmēr jābūt kārtībā. Sāpes pārdzīvo tikai iekšēji – ļoti reti kaut ko izrāda uz āru, jo nevēlas, lai citi ierauga viņas vājās puses. Dažkārt sagādā grūtības ieklausīšanās citos, jo ietiepīgi uzstāj uz savu. Tieksme pārspīlēt situācijas un padarīt tās par patiesām.

7

SVARI Viņiem ir ļoti labi attīstīta intuīcija, tomēr dažreiz viņi nespēj atšķirt intuīciju no aizdomām un iedomām. Svari ir impulsīvi – var rīkoties mirkļa iespaidā, nedomājot līdzi, kādēļ viņi vispār kaut ko dara. Ilgi atceras slikto, būs vienmēr gatavi to pieminēt, lai “iebāztu” pāridarītājam to acīs. Mēdz būt atriebīgi.

8

SKORPIONS Viņi ir ļoti magnētiski – spēcīgi piesaista citus cilvēkus, un ne tikai pretējo dzimumu. Viņi parasti ir ļoti izturīgi – vēlas savu dzīvi visu laiku uzlabot, tomēr ne vienmēr izvēlas pareizos veidus, kā to izdarīt. Tiem, kurus viņi mīl, velta visus 100%, tādēļ viņi ir ļoti labi mīlētāji – tomēr ir jāmāk noturēt viņa uzmanība.

9

STRĒLNIEKS Viņi ir spēcīgi cilvēki – daudz ko spēj panest, paciest un pārdzīvot. Dažkārt viņi ir pārāk izvēlīgi un uzskata, ka citiem cilvēkiem ir jāatbilst viņa iegribām un kaprīzēm. Viņam vieglāk ir saprasties ar svešiniekiem, nekā ar līdzcilvēkiem. Viņa acis ir hipnotizējošas, tādēļ daudzreiz cilvēkiem viņi iepatīkas tieši acu dēļ.

10

MEŽĀZIS Viņi ir mierīgi – visu cenšas uztvert ar vieglumu un vēsumu. Viņiem ir svarīgi, lai citi pret viņu izturētos ar cieņu un taisnīgi – necieš nodevību un melus. Dažkārt viņu mērķu sasniegšanu traucē tas, ka viņi nav pietiekami agresīvi. Viņam ir nepieciešams novērtējums, tomēr nekad to neteiks skaļi.

11

ŪDENSVĪRS Viņi parasti ir ļoti gudri – lai arī ir diezgan haotiski un nesakārtoti, mērķus dzīvē sasniedz sava neatlaidīguma un stingrā rakstura dēļ. Viņiem ir daudz talantu un ir spējīgi tos visus attīstīt vienā reizē. Draugu lokā ir ļoti populāri, jo vienmēr spēj uzjautrināt un “iekustināt” visus.

12

ZIVIS Viņiem labi attīstīta ir radošā puse – tādēļ vajadzētu pievērsties mūzikai vai mākslai. Viņi parasti ir apzinīgi, bet mēdz arī mazliet noiet no ceļa – bet tas tā diezgan reti notiek. Viņi ir uzticami, jo vienmēr paskatās uz situāciju no savas puses “kā justos es?” – nepatīk sāpināt cilvēkus, tādēļ mēdz noklusēt patiesību.

COMMENTS

  • <cite class="fn">inara</cite>

    Parasti horoskopi par Streelniiekiem,man dikti tiik!Vienmeer,gandriiz,atbilst manaam iipashiibaam ,raksturojumam.

Leave a Comment