Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 36.sērija

1

AUNS Viņš ir radošs, spēj adaptēties praktiski jebkurā situācijā un vietā. Viņš var būt arī ļoti stipras gribas un spontāns. Auns ir arī ļoti ambiciozs, neļaus sev kāpt uz galvas. Viņa uzskati bieži atšķiras no citu viedokļa, tādēļ dažkārt Auni paliek nesaprasti. Auns ir uguns zīme, un tāda pati ir viņu personība – ugunīga un neapturama.

2

VĒRSIS Viņu raksturo spēks – dažkārt Vērši nav pārāk lielas miesasbūves, bet viņiem ir daudz spēka. Ietiepīgs pēc dabas, viņš vienmēr centīsies stāvēt uz zemes ar abām kājām, bet vienmēr ir jābūt blakus kādam, kurš viņu atbalstīs. Viņš ir pacietīgs, praktisks un ļoti efektīgs – viņš kompānijā nekad nepaliks nepamanīts.

3

DVĪŅI Piekāpība, balanss un adaptēšanās ir trīs lietas, kas vislabāk raksturo Dvīņus. Viņiem ir ļoti atšķirīgas dabas – var būt skaļi, nekontrolējami un pašas spēcīgākās ballīšu dvēseles, bet var būt arī pavisam klusi, mierīgi un tādi, kurus vajag tirdīt, lai viņi sāktu runāt. Bet viņi ir ļoti patīkami sarunu biedri, ja nepāršauj pār strīpu.

4

VĒZIS Viņš mīl māju dzīvi un ģimeni. Viņam svarīgs ir miers, bet, tā kā viņu vada Mēness, viņa garastāvoklis ir ļoti mainīgs. Bieži patīk sēdēt, neko nesakot, ar nevienu nerunājot. Viņš pats ir sev labākais kompanjons. Viņš bieži svārstās, tādēļ dažkārt ir grūti pieņemt lēmumus, bet tas viņiem saglabājas tikai līdz kādam konkrētam dzīves posmam.

5

LAUVA Viņam patīk būt plašam – aptvert kompānijas, būt lielu pūļu vidū, patīk izlēkt un būt svarīgākajam. Viņš ir līdzīgs galma ākstam. Viņi ir dzimuši līderi, viņi prot pastāvēt par savu viedokli, uz mutes nav krituši. Dažkārt pārāk daudz komandē citus. Ir lepni, apveltīti ar labu intuīciju.

6

JAUNAVA Ar viņu ir brīnišķīgi runāties – vieni no labākajiem sarunu biedriem. Viņai perfekti padodas no cilvēkiem izdabūt informāciju, jo praktiski visi viņai uzticas. Viņai ir ļoti laba intuīcija, spēj paredzēt lietas, kuras pat citiem galvā nav ienākušas. Dzīvē viņai ir nepieciešams balanss starp pilnīgi visām dzīves lietām.

7

SVARI Viņiem patīk sevi apbērt ar skaistumu un stabilitāti. Dažkārt tikai viņa skaistuma izpratne ļoti atšķiras no citu cilvēku izpratnes. Viņi bieži pieprot neveselīgu dzīvesveidu, kas vēlāk var slikti atspaidoties uz viņu veselību. Tādēļ Svariem ir ieteicams bieži vingrot un censties pieturēties pie veselīgas pārtikas.

8

SKORPIONS Viņu daudzi nesaprot. Viņš visu krāj un krāj, un krāj sevī, līdz saprot, ka tomēr visu nevar tur uzglabāt, un ik pa laikam notiek eksplozija, kuras rezultātā cieš citi. Viņu var mācīt runāt par to, kas darās viņiem iekšienē, tomēr diezin vai to var panākt. Skorpions daudz kur redz atrisinājumu tad, kad citi to neredz.

9

STRĒLNIEKS Viņam patīk filozofēt par..pilnīgi visu. Strēlnieks ļoti labi prot fokusēties, tādēļ viņš ir viena no zīmēm, kuram visvieglāk ir apgūt un iemācīties jaunas lietas. Viņi dažkārt iet pa pārāk daudz ceļiem – pie tam dažādos virzienos, tādēļ reti viņu mērķis ir skaidri saredzams. Ja piedzīvo neveiksmi, kļūst tikai stiprāks.

10

MEŽĀZIS Viņus var atpazīt pēc augstā inteliģences līmeņa. Viņi savu prātu vienmēr izmantos praktiski – nekad neļaus to izniekot. Viņam ir stingri principi, kurus reti pārkāpj, tomēr šad tad gadās. Mežāzis grib, lai viņam blakus ir cilvēks, kurš viņu nevelk uz leju, kurš spēj atbalstīt un kuram ir pašam sava dzīve.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir vienkāršs – tomēr ar neparastu humora izjūtu. Savus mērķus viņš sasniedz klusējot – nepļurkst visiem apkārt par to, ko viņi grib sasniegt, jo viņš zina, ka labāk ir pārsteigt jau ar gataviem rezultātiem. Viņš ir patiess, lojāls, uzticams, prot motivēt sevi un citus, kā arī ļoti labi spēj izmantot ilgstošas draudzīgas attiecības.

12

ZIVIS Viņas ir patiesas, nekad nav egoistiskas, patīk dalīties un iepriecināt tos cilvēkus, kuri vēl viņām labu. Šīs īpašības bieži izraisa to, ka Zivtiņas tiek izmantotas, bet, līdzko viņas to pamana, bez nekādas minstināšanās no šiem cilvēkiem aiziet. Viņu dzīvē nav vieta tiem, kuri velk tikai uz leju un neprot dzīvē saskatīt pozitīvo.

Leave a Comment