Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam (4.sērija)

1

AUNS Viņi ir atklāti, tieši un skarbi – dažreiz pat pārāk skarbi, kas var sāpināt citu cilvēku jūtas. Viņiem patīk viss skaistais, tādēļ mēdz arī savu darbu saistīt ar to. Lai arī tā var nelikties, viņi ieklausās tajā, ko viņiem saka citi.

 

2

VĒRSIS Viņi ir ļoti labsirdīgi cilvēki, vienmēr vēlēsies, lai viņa draugiem un ģimenei viss būtu kārtībā. Dzīvē svarīgs etaps ir nauda, kas arī bieži vien sagādā pamatīgas problēmas, jo taupīt īsti nemāk.

 

3

DVĪŅI Viņi ir profesionāļi jūtu slēpšanā- atklāt tās šķiet kā vājības pazīme, bet ne vienmēr. Atrodot savu īsto cilvēku, kļūst pavisam citādāki- mainās un atmet nelabos ieradumus. Viņi ir lieli brīvības mīlētāji.

 

4

VĒZIS Viņam blakus vajag cilvēku, kurš spēj samierināties un aprast ar viņa neparastajām garastāvokļa maiņām. Viņu emocijas ir stiprākas par viņu fizisko spēku. Uztraukumi un ierobežošana var viņu novest līdz depresijai.

 

5

LAUVA Viņi nekad nepadodas, jo mērķis dzīvē viņiem ir gandrīz vai pats svarīgākais. Viņš nevienam nekad neseko un neskatās uz citu dzīves pieredzi – viņiem ir svarīgi pašam veidot savu dzīvi un panākumus.

 

6

JAUNAVA Viņa mēdz citam simts reižu pajautāt, kā viņš jūtas, tikai tāpēc, lai būtu pilnīgi pārliecināta, ka tā tiešām ir. Viņas ir izveidojušas sistēmu pilnīgi visam- visām lietām ir sava vieta viņas dzīvē un tur arī tās vienmēr atrodas.

 

7

SVARI Dzīve ar svariem ir neparedzama, bet ļoti interesanta. Viņu bezrūpīgais gars viņa otro pusīti turēs pie dzīvības – lai arī tas izraisa daudz strīdu, garlaicīgi nebūs nekad. Viņus saprast nav pārāk viegli.

 

8

SKORPIONS Viņš nemēdz uzbrukt citiem cilvēkiem bez iemesla, bet, ja viņš tiek izaicināts, otrs saņems to, ko ir pelnījis. Viņam ļoti svarīga ir draudzība, tādēļ dzīves laikā mēdz atgriezties pie senām un jau it kā aizmirstām draudzībām.

 

9

STRĒLNIEKS Viņi ir ļoti drošsirdīgi – dažkārt pat pārāk, kas jau var sākt kaitināt citus apkārtējos. Viņi ļoti bieži nezina mēru-nevis tāpēc, ka grib būt nepieklājīgi, bet vienkārši tāpēc, ka viņi to nespēj ieraudzīt.

 

10

MEŽĀZIS Viņi nekad neatkāpjas – tas nav viņu garā. Viņš parasti nav pārāk iejūtīgs, jo uzskata, ka cilvēki nedrīkst būt vārguļi. Katrs mežāzis ir atšķirīgs un īpašs, tomēr kopā viņus labāk nelaist – var sakauties.

 

11

ŪDENSVĪRS Viņi ir ļoti inteliģenti, bet bieži vien pārāk sadomājas. Pirms pieņem lēmumu, rūpīgi apdomā visu, kas ar to ir saistīts – sekas ir nozīmīgākās. Viņi atrodas konstantās bailēs par to, vai ir rīkojušies pareizi.

 

12

ZIVIS Materiālā pasaule viņiem ir ļoti nozīmīga- dažreiz pat pārāk. Ja jaunībā viņi ir labi nodrošināti, naudas vērtību vēlāk reti saredz. Bet, ja bērnība bijusi grūta, tad viņi kļūst par labākajiem naudas pelnītājiem un taupītājiem.

Leave a Comment