Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 41.sērija

 1

AUNS No ārpuses viņi var izskatīties kā no akmens, bet iekšēji ir ļoti trausli, bet nekādā gadījumā viņi nepieļaus to, ka tu to pamanīsi. Viņš nekad netur aizvainojumu- dzīve ir pārāk īsa, lai bez liekas vajadzības dusmotos un kreņķētos. Jā, varbūt viņš nedomās labāko par cilvēku, kurš būs viņu aizvainojis, bet tāpēc jau neies sev nervus bojāt.

2

VĒRSIS Viņam parasti nepatīk citiem norādīt, kas un kā jādara, bet dažreiz šī vēlme pagriežas pavisam uz citu pusi, ja redz sev blakus cilvēku, kuru var izrīkot. Viņš ir labsirdīgs, bet līdzjūtību dažkārt nemāk izrādīt. Vērsis ir uzticams un dāsns draugs, bet viņš draudzību kā tādu savā dzīvē nostāda tik augstu, ka citi tam nespēj pielāgoties. 

3

DVĪŅI Parasti neko neizmēģina vienreiz- vienmēr ir otrā reize, jo dzīvē taču viss, piemēram, aizliegtais ir ļoti interesants. Viņam nepatīk sēdēt uz vietas un audzēt piepes. Labāk jau ir paskraidīt un padraiskoties. Viņiem nepatīk spert pirmo soli, bet, ja to izdarīsi tu, tad viņi beigās sarīkos īstu uguņošanu – jo būs dota zaļā gaisma. 

4

VĒZIS Viņi ir jūtīgi, mīļi un ļoti koķeti- īpaši sievietes. Tādēļ vēžu-sieviešu partneri bieži uzskata, ka viņas pārāk daudz koķetē ar citiem vīriešiem. Vēžiem ir milzīga ietekme uz pretējo dzimumu – it kā viņiem būtu uzdāvinātas īpašas spējas savaldzināt praktiski jebkuru cilvēku. Vēža draugiem tas bieži izraisa greizsirdīgas jūtas.

5

LAUVA Ja tu viņam nodarīsi pāri, visticamāk viņš atdarīs ar to pašu – bet ne tādā veidā, kā tu to būsi darījis. Daudz gudrākā. Viņam ir grūti piedot kļūdas un nodevību, bet, ja viņš ļoti to vēlēsies, tas izdosies, bet ne bez paliekošām sekām. Viņš ļoti ilgi cenšas pierast – neļauj citiem ātri kļūt tuviem, jo viņam ir bail no sāpināšanas.

6

JAUNAVA Viņa sevi kritizē daudz vairāk kā citus cilvēkus. Tādēļ nav īsti nekādas jēgas viņai teikt, ka kaut kas nav labi, jo viņa to jau zina. Jaunava var būt ļoti brīvdomīga, ja blakus atrodas īstais cilvēks, bet atrast īsto gan nemaz nav tik vienkārši. Sieviete jaunava bieži izvēlās vīriešus, kuri patiesībā nemaz nav viņas uzmanības vērti.

7

SVARI Viņš vienkārši vēlas, lai visi būtu laimīgi – svaros ir tāda slēpta vēlme izmainīt pasauli, bet galvā nav nekā no tā, ar kādiem līdzekļiem to varētu panākt. Viņš nespēj strādāt darbā, no kura negūst prieku. Tad jau labāk ir dzīvot bez naudas, citādāk vēl piemetīsies kārtīga depresija. Viņš dos tev visu, līdz tu liksi domāt, ka viņi ir visa tava pasaule.

8

SKORPIONS Ja Tu viņu sāpini, viņam ir īpaša spēja izlikties, ka Tu vispār nepastāvi. Viņš neizrādīs, ka viņam sāp, tas būtu apkaunojums vēl parādīt, ka tev viņa dzīvē vispār ir kāda nozīme. Viņš nekad nepadodas, lai arī kas notiktu – ja viņam ir mērķis, viņa galvenais uzdevums ir to sasniegt. Viņš nekad nedarīs to, kas viņam nepatīk, tādēļ mērķus sasniegt ir vieglāk.

9

STRĒLNIEKS Nekad nevajag mēģināt strēlniekam atņemt brīvību – tā tu drīzāk pazaudēsi viņu. Viņš necieš ierobežojumus un noteikumus. Strēlniekam patīk dzīvot pēc saviem noteikumiem, jo tie ir vienīgie, kuriem viņš spēj pakļauties. Viņš vienmēr meklē jaunas iespējas dzīvē, lai gūtu jaunu pieredzi – konstanti vajag attīstīties.

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti kaprīzs, ļoti gudrs un īpaši valdzinošs – Mežāzim piemīt kas tāds, ko vārdos ielikt ir neiespējami. Un labākais ir tas, ka viņš to ļoti labi zina un ir gatavs izmantot jebkādā situācijā. Viņam ir grūti atrast sava līmeņa partneri, jo tie, kas būtu ideāli, viņam šķiet pārāk labi un tie, kuri šķiet labi, patiesībā nav viņa vērti.

11

ŪDENSVĪRS Viņam nauda nekad nav svarīgākā- viņš vairāk izbauda piedzīvojumus. Tādēļ viņš var ar to mētāties, lai darītu laimīgu sevi un citus. Nekad nav egoists, jo priekā patīk dalīties, nevis tikai paturēt sev. Ūdensvīram ir problēmas ar jūtu izrunāšanu vārdos, viņš to sakot jūtas ievainojams, bet dzīvē ļoti svarīgi ir būt kā vairogam.

12

ZIVIS Viņi mēdz būt ļoti ambiciozi- bet tikai par lietām, par kurām ir stingri pārliecināti, lai gan šo pārliecību ir diezgan viegli apgāzt. Viņš par sevi dažkārt it pārāk augstās domās – citi to no malas redz, bet reti kad viņam to pateiks. Zivīm savas problēmas interesē vairāk, nekā citu, tādēļ nereti viņi tiek uzskatīti par ne visai labiem klausītājiem.

Leave a Comment