Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – (6.sērija)

1

AUNS Viņš ir viens no uzticamākajiem partneriem, ja atdosi viņam visu savu pasauli, padarīsi viņu par svarīgāko savā dzīvē – svarīgākais ir nezaudēt kaisli attiecībās un ik pa brīdim izmēģināt ko jaunu. Viņam ļoti patīk izaicinājumi – ar partneri kopā it īpaši.

2

VĒRSIS Viņam ļoti patīk pārsteigumi un patīk arī pārsteigt citus. Dažreiz viņam ir sajūta, ka viņš vairāk dara citu labā, nekā citi dara viņa labā – tad viņš sāk izvērtēt, kuri ir īstie draugi un kuri ne. Viņam neinteresē samāksloti cilvēki.

3

DVĪŅI Viņi nav gluži neuzticami, bet viņiem ļoti patīk flirtēt – to no viņiem dabūt ārā ir praktiski neiespējami. Ļoti nepatīk justies apkaunotam citu acīs, tādēļ reti parakstās darīt kaut ko tādu, ko neprot. Nepatīk pagātnes grēku pieminēšana.

4

VĒZIS Ja viņa bankā nav pāris tūkstoši, viņš jūtas bankrotējis. Svarīgi ir sasniegt savus mērķus, bet mēdz pusceļā padoties. Viņam vienmēr vajag kaut ko, kas viņu motivētu doties uz priekšu. Viņam patīk labi izskatīties- tās ir dienas, kad viņi jūtas vislabāk, lai arī cik slikti viss būtu.

5

LAUVA Viņi ir neaizmirstami cilvēki – ja iesoļo kāda dzīvē, tad paliek diezgan ilgu laiku. Viņiem ļoti patīk, ja viņi tiek apčubināti, pabužināti un samīļoti – ja kāds rūpējas, tad viņiem ir labi. Svarīgi ir būt populāriem un labi zināmiem.

6

JAUNAVA Viņa ir ļoti pacietīga – vienmēr gaidīs līdz pēdējam, jo svarīgākais jau ir tas, lai viss piepildās. Citi vienmēr uz viņu skatās kā uz apzinīgu un gudru personu, kurai var prasīt padomus. Viņa savā jomā vienmēr būs izcila.

7

SVARI Viņš ir ļoti vērsts uz sabiedrību – vienmēr vajag atrasties kompānijā, kas viņu pieņem. Ir grūtības ar attiecību veidošanu, jo parasti nemanot kaut kas noiet greizi. Viņš patiesībā ir perfekcionists, bet reti kurš to pamana.

8

SKORPIONS Viņi spēj savu partneri nokaitināt ļoti ātri, bet jau pēc dažām minūtēm izlikties, ka viss ir kārtībā. Šī ir ļoti kaislīga zīme, kas reti kad padodas savu mērķu priekšā. Viņam nepastāv kaut kas pa vidum – ir vai nu jā vai nē.

9

STRĒLNIEKS Viņa uzticību ir ļoti grūti iegūt – tā ir jānopelna. Viņu neviens nekad nespēs izmainīt, jo viņš pats vienmēr labi zina, kāds vēlas būt, un viņam neinteresē, ko citi par viņu domā. Ja viņi ir dusmīgi vai bēdīgi – citiem to neizrādīs.

10

MEŽĀZIS Pirms viņi dzīvē sper kādu soli, vienmēr pārliecinās, kas stāv aizmugurē un kas – priekšā. Viņa viedoklis vienmēr izklausās stingrs, bet ne vienmēr ir pamatots. Strīdēties viņam nepatīk, bet, ja vajadzēs, var uzcelt lielu kašķi.

11

ŪDENSVĪRS Viņi nav ļauni cilvēki, bet dažreiz tādu iespaidu par sevi rada, jo izsakās ļoti konkrēti un strikti. Viņi vienmēr kaut ko grib pētīt un mācīties un vēlas, lai viņa partneris tajā visā iesaistās. Viņa prātam nav nekādu robežu.

12

ZIVIS Viņi vienmēr dod vairāk, nekā ņem. Dažreiz tas šķiet netaisnīgi, bet vienmēr tiek ar to galā. Viņiem piemīt šarms, kas ar gadiem neizgaist. Viņiem ir raksturīgas krasas garastāvokļa maiņas – no pavisam priecīga ātri var kļūt aizkaitināms un neapmierināts.

Leave a Comment