Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – (9.sērija)

1

AUNS Viņiem nepatīk darīt lietas, kuras viņam nepadodas – pārsvarā tādēļ, ka viņš vienmēr vēlas uzvarēt, vienmēr būt labākais, lai viņu var novērtēt. Viņš ir ļoti labs draugs – palīdzēs draugiem, kad viņiem būs grūti, vienmēr būs blakus.

2

VĒRSIS Viņi vienkārši ir patiesi – tādēļ arī necieš, ja kāds ir nepatiess pret viņiem. Ir greizsirdīgi, bet cenšas to noslēpt, jo uzskata to par vājuma pazīmi. Viņš vienmēr būs blakus, bet uz viņa palīdzību nevajag ieciklēties.

3

DVĪŅI Viņi ļoti izbauda savu dzīves ceļojumu – vēlas no dzīves paņemt visu, ko tā ir spējīga dot. Viņiem parasti īstākie un patiesākie draugi saglabājas visu mūžu, bet tie ir tie, kuri visilgāko laiku arī ir bijušie viņiem blakus – gan priekos, gan bēdās.

4

VĒZIS Viņš gandrīz nekad nav pārliecināts par savu nākotni – vienmēr šķiet, ka uzradīsies kas neparedzēts, kas izjauks visus plānus un ieceres. Tādēļ viņiem blakus vienmēr ir vajadzīgs cilvēks, kurš nomierinās un pateiks, ka viss būs kārtībā – drošības sajūtas radītājs.

5

LAUVA Viņi ir spēcīgi un ļoti kaislīgi, visu laiku tiecas pēc sevis pilnveidošanas no visdažādākajiem dzīves aspektiem. Viņam ir spēcīgs ego – pēc iespējas cenšas nemanipulēt ar cilvēkiem. Ja partneris viņu piekrāpj vai pamet – atpakaļ nevarēs atgriezties nekad.

6

JAUNAVA Viņa ir ļoti izvēlīga – it īpaši partneru izvēlē – tiem ir jāatbilst viņas augstajiem standartiem un prasībām. Bet mēdz cilvēku patieso dabu nemaz nesaredzēt, tādēļ bieži piedzīvo vilšanos. Pret viņu ir jāizturas ar cieņu.

7

SVARI Viņš ir viss, ko tu vari vēlēties savā partnerī – romantika, dziļdomība un sapratne. Viņi ir brīnišķīgas mātes un tēvi, jo vienmēr cenšas saprast cilvēkus, viņu vajadzības un parūpējas par to, lai tās visas tiktu apmierinātas – bet zina arī to, ka tas, kas par daudz, tas par skādi.

8

SKORPIONS Viņš ir ļoti spēcīgs – garīgā ziņā – viņam ir spēcīga ietekme uz apkārtējiem cilvēkiem. Bet dažkārt viņš pārāk cenšas izpatikt saviem mīļajiem, aizmirstot par sevi. Bieži vien viņus nav iespējams “atkost”, jo viņi vēlas saglabāt noslēpumu par to, kādi viņi patiesībā ir.

9

STRĒLNIEKS Viņiem ir nepieciešama liela teritorija – daudz vietas, kur izpausties. Mazas, saspiestas telpas viņam galīgi neder. Viņš ir no tiem tipiem, kas apvainojošu lietu vietā piedāvā ieteikumus tā, ka otrs neapvainosies.

10

MEŽĀZIS Viņi ir ļoti spītīgi – it īpaši tad, kad ir pārliecināti par to, ko dara. Viņi vienmēr un visur cenšas dominēt, jo neuztic citiem to, uz ko paši ir spējīgi. Viņiem patīk arī slēpt savas emocijas un patiesās domas – viņi uzskata, ka tā ir tikai viņu darīšana.

11

ŪDENSVĪRS Viņš vienmēr zina, ko teikt – dažreiz pat tad, ja nezina, spēj pateikt tā, ka pretī vairs nebūs, ko teikt. Viņu ir gandrīz neiespējami apmuļķot, jo viņš praktiski vienmēr atrodas divus soļus priekšā visiem. Viņš praktiski nekad nemainīsies cita cilvēka dēļ.

12

ZIVIS Viņi cenšas būt laipni pret visiem – pat pret tiem, kuri ir viņu sāpinājuši. Viņš labāk noslēps savas emocijas, nekā izrādīs tās. Tādēļ, ja viņam būs sakrājies, viņš paraudās savā spilvenā, kad to neviens ne redzēs, ne dzirdēs.

Leave a Comment