Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savai horoskopa zīmei – 52. sērija

1

AUNS Viņam parasti sanāk ļoti interesantas attiecības viņa brīvdomības dēļ – Auns nekad neizvēlēsies partneri, kurš nevarēs attiecībās pienest ko interesantu. Aunam vienkārši vajag piedzīvojumus! Viņš ir izbaudāma kompānijas dvēsele – lai arī viņam nepatīk apgrozīties pārāk lielās kompānijās, viņš tajās vienmēr pienes ko labu.

2

VĒRSIS Viņš pret draugiem būs atklāts un gādīgs – arī pret tiem, kuri to nemaz nebūtu pelnījuši. Vērsis ātri piedod, bet reti kad aizmirst. Viņš parasti jūtas vientuļš pat lielās kompānijās, jo nejūt, ka kāds viņu patiešām izprastu. Vērsim patīk celt brēkas un konfliktus, lai arī pats to nekad neatzīs – viņš strīdas un cepas par sīkumiem.

3

DVĪŅI Viņi katru dienu cenšas izbaudīt pilnībā – parasti tas arī sanāk, tomēr ja neizdodas, tad tas viņus var ietekmēt pat ļoti negatīvi. Viņiem uznāk labā un sliktā garastāvokļa periodi – draugi skaidri jau zina, kad labāk netraucēt Dvīņus ar savu klātbūtni. Viņi dažkārt ir liekulīgi, runā vienu, bet aiz muguras dara kaut ko citu.

4

VĒZIS Viņš vienmēr būs blakus, ja draugam būs vajadzīga palīdzība – tomēr, ja nejutīs, ka atpakaļ nesaņem to pašu, tad mierīgi var uzmest “mīksto”. Ja Vēzis tevi mīl, tavu laimi nostādīs pirmajā vietā- tikai tad savējo, jo viņš nekad nav egoists, vienmēr grib, lai citiem ir labi pat tad, ja tādā gadījumā slikti ir viņam.

5

LAUVA Viņiem patīk būt spožiem un izcelties – Lauvas kompānijā vienmēr tiek pamanītas. Spilgtā personība ļauj arī dzīvē daudz sasniegt, jo viņa šķēršļiem un klupšanas akmeņiem iet pāri kā karavīrs. Viņa spēj būt gan asa, gan salda vienā momentā- ātri mainās garastāvoklis. Savas lepnības dēļ Lauva nekad nevienam neko nelūgsies.

6

JAUNAVA Viņu piesaista dabīgas lietas un dabiskais skaistums, nekas mākslīgs nav Jaunavas gaumē. Viņa ir ļoti radoša, parasti patīk vai nu zīmēt/gleznot vai arī darīt ko radošu ar rokām – taisīt un gatavot dažādas lietiņas. Ēst gatavošana Jaunavai nav hobijs, tomēr to dara ar prieku, domājot par to, ka var pabarot savus mīļotos cilvēkus.

7

SVARI Viņiem ir grūti sevi piespiest kaut ko izdarīt – parasti ir nepieciešama liela motivācija. Viņiem pārsvarā patīk attiecības, kurās abiem ir līdzīgas lomas, tomēr Svari dažkārt paši sāk kāpt virsū uz galvas, paliek otras pusītes zem tupeles un dusmojas, ja viss nenotiek pēc viņu prāta. Viņiem ir unikāla gaumes izjūta, bet ne vienmēr tā ir laba.

8

SKORPIONS ViņŠ mēdz izlikties, ka pieņem atvainošanos, lai vēlāk varētu atriebties. Atriebības plānus Skorpions ir spējīgs kalt nedēļām ilgi, lai tie būtu ideāli un tajos nebūtu trūkumu. Viņš nekad nerunā to, ko nedomā, tā kā vari ticēt, ka viss būs taisnība, bet tikai ne tādā gadījumā, ja esi Skorpiona ienaidnieks, tad gan uzmanies.

9

STRĒLNIEKS Viņam patīk mazi un spēcīgi uzmanības apliecinājumi, lai arī pats to centīsies neatzīt. Bet Strēlnieka acīs ir redzams viss, ko viņš domā, lai arī ar ķermeņa valodu un vārdiem to nekad neizrādīs. Dažkārt viņš šķiet vienaldzīgs, tomēr tā nebūt nav, Strēlniekam vienkārši ir tieksme sevi pārlieku aizsargāt no sāpināšanas.

10

MEŽĀZIS Kad viņu pacietība ir beigusies, tās ir spēles beigas, Mežāzis var rīkoties neapdomīgi, viņš nedomās par otra jūtām, darīs to, ko uzskata par pareizu – tādos brīžos Mežāzī iemiesojas egoists. Viņš mīl ļoti stipri, tāpēc ar viņa jūtām spēlēties nevajag, citādāk vari salauzt viņa sirdi patiešām ļoti spēcīgi.

11

ŪDENSVĪRS Viņa inteliģence nāk uz āru daudz vairāk nekā tas, kas ir sirdī. Ūdensvīrs domā par sevi tikai labu, viņš neklausās apvainojumos, neuztver personīgi aizvainojumus, viņam šādas lietas ir svešas, tādēļ Ūdensvīram ir vieglāka dzīve nekā citu horoskopa zīmju pārstāvjiem. Viņš parasti ātri pazaudē galvu mīlestības dēļ- bet viņam mēdz arī ātri apnikt.

12

ZIVIS Viņas nekad nepaliek attiecībās tikai pieraduma dēļ, Zivis zina, kad ir laiks aiziet, lai arī cik ļoti to nevēlas. Bet Zivis aizejot neaizmirst – viņās paliek mīlestība praktiski visu mūžu. Viņas piedod un aizmirst pat tad, kad to nevajag darīt, tomēr Zivis to pašas saprot, viņas zina un pamana savas sliktās īpašības, bet to skaļi nekad neatzīs.

Leave a Comment