Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 100. sērija

 

AUNS

Viņam ļoti patīk piedzīvojumi – tas viņa nerimstošās enerģijas dēļ. Aunam piemīt pamatīga drosmes deva, kas ļauj viņam dzīvē izsisties. Dažkārt pārāk bieži ir uz sevi centrēts un ātri aizsviļas. Auns ir impulsīvs un nepacietīgs – visu gribas ātri un uzreiz, nekādas gaidīšanas!

VĒRSIS

Ļoti uzticams cilvēks, kuram ir augsts pacietības mērs – pats dažkārt nesaprot, kā viņš spēj izturēt tādas lietas, pēc kurām cilvēki momentā būtu padevušies. Vērsis ir ļoti laipns, tomēr izturas pret cilvēkiem tā, kā viņi paši ir pelnījuši. Viņa mantkārība dažkārt var kļūt par problēmu.

DVĪŅI

Ļoti daudzpusējs cilvēks, viņam ir viegli pielāgoties jaunai situācijai un videi. Ir pieklājīgs, enerģisks un ļoti runātīgs – viņam nav problēmu izteikt savas domas un iesaistīties sarunā. Dvīņi mēdz būt ļoti nervozi un nepacietīgi – ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta, tu to skaidri redzēsi.

VĒZIS

Viņš ir piesardzīgs un ļoti vērīgs – tas tādēļ, ka viņš cenšas darīt visu iespējamo, lai netiktu iedragāta viņa emocionālā daba – par to kārtīgi ir jārūpējas. Spēj just līdzi cilvēkiem, jo Vēzim piemīt liela empātija. Viņš mēdz būt ļoti neizlēmīgs un kaprīzs, bieži pieķeras tiem, kuriem nevajadzētu.

LAUVA

Viņš ir dāsns cilvēks ar laipnu sirdi, Lauvai piemīt radošs gars, kas ir gatavs izlīst no rāmjiem un doties piedzīvojumos. Lauva ir uzticīga un ļoti mīloša – pilnībā atdodas otram cilvēkam, lai arī karjera dažkārt ir pirmajā vietā. Mēdz būt pārāk pavēlnieciska un kontrolējoša, bet ar to dzīvē daudz sasniedz.

JAUNAVA

Viņa patīk cilvēkiem, jo ir ideālais līdzsvars starp visām cilvēkam piemītošajām īpašībām. Ļoti praktiska, gudra un apdomīga – nerīkosies tā, kā skaidri zinās, ka tas viņai par labu nenāks. Dažkārt no sevis veido pārāk lielu kareivi, kuram ceļā uz mērķi nav nekādu šķēršļu, aizmirstot cilvēcisko faktoru.

SVARI

Diplomātisks, urbāns romantiķis, kuram ļoti patīk flirtēt. Šķiet, ka viņa dzīvē nekā interesantāka par mīlas dzīvi nav. Viegli samierinās ar to, kādi ir cilvēki, ir entuziasts, kurš mīl riskēt. Svari ļoti ātri maina domas, viņiem ir grūti izlemt par labu vienai pusei, tādēļ ļoti bieži sevi pieķer strupceļos.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 99. sērija

SKORPIONS

Ļoti spēcīgs un kaislīgs, citiem viņš šķiet aizraujošs un magnētisks. Skorpiona sabiedrība liek justies mierīgiem un pasargātiem – viņš labi iejūtas kompānijās un māk sevi parādīt no labākās puses. Dažkārt Skorpions ir pārāk greizsirdīgs, bet tas viss izriet no viņa ļoti straujās un kaislīgās dabas.

STRĒLNIEKS

Viņš ir optimists, kurš ļoti mīl brīvību. Vienmēr teiks to, ko domā, nerunās aplinkus. Dažkārt, ja centīsies kaut ko noklusēt, patiesība būs redzama viņa sejā. Patīk filozofēt un runāt par pasaules jēgu. Strēlnieks mēdz pārāk “pievērt acis”, cerot uz to labāko, tādēļ vilšanās viņam sagādā īpašas sāpes.

MEŽĀZIS

Viņš ir ļoti attapīgs, bet tajā pašā laikā piesardzīgs. Raksturīga laba disciplīna, un pašmotivācijas viņam tiešām netrūkst. Patiesībā Mežāzim pietiek vienīgi ar sevi, jo viņš ar visu spēj galā tikt pats. Mežāzis dažkārt ir egoists, kas viņu citu acīs padara par bezjūtīgu un vienkārši aprēķinātāju.

ŪDENSVĪRS

Ļoti neatkarīgs savā domāšanā, draudzīgs, oriģināls un radošs, racionāls, uzticams ideālists. Parasti ir ļoti atjautīgs. Ūdensvīrs ir diezgan dumpīgs ekscentriķis, tādēļ reti kad ir paredzamas viņa darbības. Viņam raksturīgs ir takta trūkums, stūrgalvība un pārāk noslēgta emocionālā pasaule.

ZIVIS

Jūtīgs cilvēks ar ļoti spilgtu iztēli. Ir kaislīgs, sevi reti kad nostāda pirmajā vietā. Apveltīts ar labu intuīciju un spēju iejusties citu cilvēku ādā. Zivis bieži vien ir mākslinieces – tādās jomās slēpjas viņu talanti. Viņas pārāk bieži bēg no neveiksmēm un situācijām, kurās draud izgāšanās – būtu jāuzņemas vairāk riska!

Leave a Comment