Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 103. sērija

 

AUNS

Aunam ir ieradums ļoti skaļi runāt, pārrunājot visus citus – dažus tas ļoti kaitina. Viņš baidās no tā, ka varētu kādam nepatikt, jo vienmēr vēlas būt visu labākais draugs. Auns ļoti nožēlo dažādus pāridarījumus, baidās no tā, ka pagātne varētu nākt viņu “medīt”.

VĒRSIS

Kad Vērsis domā, ka viņam ir taisnība, viņš nedzird citu cilvēku domas. Viņš to, protams, noliegs, bet tā diemžēl ir taisnība. Viņam principā interesē tikai tas, kas atbilst viņa principiem. Vērsis ļoti baidās atlaist vaļā cilvēkus, kuri viņam kaut ko nozīmē, viņš nekad nevēlas palikt viens.

DVĪŅI

Viņš sarunās ar citiem reti kad dod iespēju runāt kādam citam – tas ir saistīts ar Dvīņu nevaldāmo vēlmi būt uzmanības centrā un vienmēr visu zināt labāk par citiem. Viņam patīk daudz runāt, bet viņš arī baidās kļūt kaitinošs. Tāpat viņš ļoti satraucas par nākotni – īpaši tad, ja nevar saskatīt nekādas perspektīvas.

VĒZIS

Viņam ir tendence pārāk asi reaģēt uz…visu. Vēzi nevajag kaitināt, jo dusmīgs Vēzis nav labs Vēzis. Protams, nekas nenotiek bez provokācijām, tādēļ piesargies, ko runā viņa klātbūtnē, ja vēlies mieru. Svarīgākais viņa dzīvē ir aizstāvēt mīļotos cilvēkus – viņu dēļ Vēzis var kļūt pat par pavisam citu cilvēku.

LAUVA

Viņai ir tendence pastāvīgi izlikties, ka viss ir kārtībā pat tad, ja tā nemaz nav. Viņa slēpj savas emocijas, negrib izskatīties un pat justies viegli ievainojama. Viņa slēps, ko vien var un cik vien var, bet to no malas pamanīt ir diezgan vienkārši. Lauva baidās mūžam palikt viena un nekad neatrast savu mūža mīlestību.

JAUNAVA

Viņa pārāk daudz vienmēr domā par visu. Neviens lēmums nevar tikt pieņemts neapdomīgi – tas vairākas dienas no dažādiem skatpunktiem ir jāapdomā. Varētu domāt, ka tas traucē, bet Jaunava ar to ir pilnīgā mierā – tā viņai izdodas pieņemt labākus un saprātīgākus lēmumus.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 102. sērija

SVARI

Viņiem ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai nosvērtos par labu kādam lēmumam, viņi vienmēr domā, kā tas viņus ietekmēs ilgtermiņā. Svari ir ļoti neizlēmīgi, kā rezultātā viņi var rīkoties egoistiski, pat negribot sāpināt citus cilvēkus. Viņiem noderētu vairāk ieklausīties apkārtējo padomos.

SKORPIONS

Viņš nekad neuzticēsies kādam, līdz viņš nebūs pierādījis savu vērtību. Skorpions kārtīgi izvērtē cilvēkus, kuri ienāk viņa dzīvē, bez kārtīgas pārbaudes neiztikt. Skorpions ļoti cenšas saudzēt savu sirdi, negrib ļaut kādam to viegli salauzt, jo, kad Skorpions pārdzīvo, viņš tiešām pārdzīvo.

STRĒLNIEKS

Viņu var atpazīt pēc tā, ka Strēlnieks visu teiks tā, kā tas ir – bez nekādiem aplinkiem. Iedzīts stūrī, Strēlnieks rīkosies pavisam dīvaini, jo viņam ir ļoti grūti izkļūt no neērtām situācijām, kurās tiek pierādīta viņa vaina. Viņš ir ļoti emocionāls, tomēr no ārpuses to pateikt ir ļoti grūti – viņš ir jāiepazīst.

MEŽĀZIS

Viņš dažkārt ir tik ļoti sarkastisks, ka cilvēki nemaz nesaprot, vai viņš joko vai runā patiesību. Visa Mežāža dzīve praktiski ir balstīta uz panākumiem, zināšanām, tādēļ viņš diezgan baidās no tā, ka neizdarīs dzīves laikā neko ievērības cienīgu, tomēr Mežāzim parasti tas izdodas.

ŪDENSVĪRS

Viņam piemīt netikums sarunas laikā pēkšņi aizdomāties par pilnīgi ko citu un nesaprast, par ko vispār ir bijusi runa. Viņam ir spilgta iztēle, tieši tāpēc tas tā notiek. Viņš aizdomājas, aizsapņojas un nepievērš uzmanību nekam citam. Ūdensvīrs baidās no jūtām, viņam bail pieķerties un tad “aplauzties”.

ZIVIS

Viņas ir ļoti miegainas, reti kad ir enerģijas pārpilnas un gatavas uz spontāniem piedzīvojumiem. Zivis bieži vien slēpj savu patieso “es”, jo baidās, ka citi cilvēki viņas par to nosodīs – labāk ir uzlikt masku un būt tādam, kādu visi tevi vēlas redzēt. Šī īpašība liek viņiem dzīvot savā nošķirtajā sapņu pasaulē.

Leave a Comment