Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 15.sērija

1

AUNS Viņi ir draugi uz mūžu – uzskata, ka, ja esi kādu pieradinājis, tad par viņu arī ir jārūpējas. Dažreiz viņš mēdz arī nokaitināt draugus ar savu čīkstēšanu, bet ar laiku pierod pie visa. Viņiem ir perfekta dzīves uztvere – visu tā viegli, bez nekādām liekām emocijām. Dažkārt mēdz izskatīties vāji, bet nu tā jau nu galīgi nav viņu patiesā seja. 

2

VĒRSIS Viņam ir ļoti liela sirds – tur vietas pietiks visiem, kurus uzskatīs par tās vērtiem. Viņu ļoti biedē doma par palikšanu vienam pašam, tomēr dzīvē ar viņiem tā reti kad gadās. Viņiem ir laba humora izjūta, bet nereti to saprot tikai viņš pats. Viņš vārdiem piešķir ļoti lielu nozīmi.

3

DVĪŅI Viņus neticami ātri ir iespējams nogarlaikot, bet reti kad viņi ir tie, kuri cenšas uzturēt jautrību. Ļoti pakļaujas ārējām ietekmēm un bieži vien sevi māna. Daudz nosoda citus cilvēkus par to, ko paši dara – tas tā saistīts ar viņu daudzajām personībām. Ir ļoti grūti pateikt, ko viņš domā.

4

VĒZIS Viņi ir ļoti mīļi cilvēki – tikai nevajag viņiem nodarīt pāri, jo tad gan diemžēl nāksies piedzīvot ļaunāko murgu. Viņi no ārpuses var izskatīties spēcīgi un neaizskarami, tomēr tie, kas viņu pazīst, zina, ka tā nav. Viņš dievina, ja par viņu rūpējas – bet nejau visu laiku – ik pa brītiņam.

5

LAUVA Viņiem ļoti nepatīk kavēt – uzskata, ka sarunātais laiks nav pārkāpjams, tādēļ pārlieku pārdzīvo, ja iznāk aizkavēties. Viņš no dzīves sagaida pašu labāko, tieši tādēļ pie pirmajām grūtībām neapstājas. Viņi neuzsāks saistības ar kuru katru – tam ir vajadzīgs īpašs cilvēks, kuru viņš pirms tam ir kārtīgi novērtējis un izanalizējis.

6

JAUNAVA Viņām ļoti patīk cilvēki ar labām manierēm – un viņas necieš cilvēkus, kuriem tādu nav. Viņa ir principiāls cilvēks ar savu viedokli un dzīves pieeju, un nebūs neviens, kurš to varēs apšaubīt vai (nedod Dievs!) izmainīt. Viņa rūdās tikai pati no savām kļūdām, jo uzskata, ka katram pašam savas kļūdas ir jāpieļauj. 

7

SVARI Viņi sevī tur pārāk daudz stresa, jo uzņemas darīt to, kas, iespējams, nav viņu spēkos. Viņi grib palīdzēt citiem cilvēkiem – draugiem, ģiemenei, bet paši ir mākti ar tik daudz problēmām, ka no sirds kratīšanas sarunām sanāk tik pieredžu apmaiņa. Mīl gatavot un arī garšīgi paēst. 

8

SKORPIONS Viņš novērtē tos cilvēkus, ar kuriem sajūt saikni – viņam ir izteikta saiknes sajušanas spēja, kas palīdz iegūt tikai patiesus draugus un patiesas mīlestības. Daudzkārt visu ko uztver pārāk saasināti, bet viņu ir viegli pārliecināt par viņa neprātību. Viņi ir detektīvi – zina visu par visu. Ja nezina – uzzinās.

9

STRĒLNIEKS Viņš negrib izlekt, piemēram, ar savu gaumi – viņš neskries pēc spilgtākajiem modes trendiem, bet pieturēsies pie ērtas vienkāršības. Viņi prot dzīvē visu sakārtot pa plauktiņiem – piektdiena, skaidrs, ballīte, bet pirmdiena – “es iešu un darīšu” – nekādas novirzes no grafika. 

10

MEŽĀZIS Viņiem praktiski nekad nav skumji – viņi vienkārši kļūst depresīvi. Tā jau cenšas visus sīkumus laist gar ausīm, bet, ja kaut kas tomēr uzkrājas, tad var sanākt diezgan traki. Viņam ir ļoti laba atmiņa – tā reti kad viņu pieviļ. Toties konstantā pārliecība par sava viedokļa patiesumu gan var likt pašam vilties. 

11

ŪDENSVĪRS Sievietes spēj dzīvot bez vīrieša, jo ir ļoti pašpietiekamas, spēcīgas un emocionāli stabilas. Ūdensvīri ir ļoti uzticīgi dzīvei – tā ir viņu iespēju pasaule, lauciņš, kur izpausties, laimīgā zeme. Viņi ir ļoti patiesi, bet dažkārt tas noved līdz pat skarbumam. Viņi bieži vien ir ļoti devīgi – pat pārāk. 

12

ZIVIS Viņi mīl no visas sirds, bet tajā pašā laikā viņi arī tiek sāpināti ļoti dziļi. Viņiem ļoti patīk iemukt savā iedomu pasaulē, jo tā ir vieta, kurā viņi jūtas vislabāk. Viņi patiesību var uztvert sāpīgi, bet noteikti dziļi sirdī respektēs cilvēku, kurš to ir pateicis. Zivis vienmēr un visu laiku domā. 

COMMENTS

Leave a Comment