Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam- 44.sērija

1

AUNS nav no tiem, cilvēkiem, kurš skries pakaļ materiālajām vērtībām. Protams, nebūs arī nelaimīgs, ja dzīvos laimīgu, pārticīgu dzīvi. Necieš tos cilvēkus, kuri visu laiku kavē un neizdara darbus laicīgi, tieši tādēļ Auns ir labs vadītājs un priekšnieks. Viņš nekad netur aizvainojumu- dzīve ir pārāk īsa, lai tajā atliktu vietas nevajadzīgiem pārdzīvojumiem.

2

VĒRSIS Viņi nemīl rutīnu- visu laiku vēlas kaut ko jaunu, tādēļ otrā pusīte, kura gribēs mierīgu, parastu kopdzīvi, viņam nekad nederēs. Protams, atskaitot gadījumus, kad Vērsis ir tik ļoti iemīlējies, ka ir gatavs mainīt sevi. Viņu parasti nokaitina tas, ja cilvēki ir neiejūtīgi, jo Vērsis pats visu uztver pārāk saasināti un emocionāli, to pašu prasot no citiem.

3

DVĪŅI Viņi zina ļoti daudz, tādēļ bieži vien viņiem ir taisnība, lai arī citi viņus reti uzskata par ļoti gudriem cilvēkiem. Daudzkārt Dvīņi arī uzbur par sevi tādu ainu, it kā viņi nebūtu nozīmīgi sāncenši, tādēļ viņiem vieglāk ir sasniegt iecerēto. Ar Dvīņiem attiecības būs pilnas prieka un piedzīvojumu, jo sēdēšana mājās un nekā nedarīšana nav viņa darāmo darbu sarakstā.

4

VĒZIS Viņiem vajag laiku, lai iemācītos, kā atlaist vaļā pagātni. Bieži vien šis laiks ir pat ļoti ilgs, toties kāds ir atvieglojums, kad beidzot tas ir izdarīts! Ļoti, ļoti ātri un dažkārt bez iemesla kļūst greizsirdīgs, bet nu tāds jau ir tas Vēzis- ļoti spēcīgu, sakāpinātu emociju cilvēks. Viņš ir liels flirtētājs, ar ko ļoti piesaista pretējo dzimumu- tas viņam ir asinīs.

5

LAUVA Viņi mēdz būt ļoti patmīlīgi, bet viņiem arī patīk rūpēties par citiem, tieši tādēļ citu acīs Lauva ir ļoti rūpīgs un atbildīgs cilvēks. Lauva ir kaislīga un ļoti lepna par sevi, bet māk arī noslēpt to, cik augstās domās ir par sevi. Viņa neļauj citiem ātri kļūt tuviem viņai, jo Lauva grib izpētīt, apošņāt, saprast, vai tas cilvēks ir viņas uzmanības vērts.

6

JAUNAVA Viņas praktiski nekad nejūtas neērti, bet, ja jūtas- to nevar redzēt, jo Jaunava ir veiksmīga emociju slēpēja un arī atdarinātāja. Viņas ir iecietīgākas pret tiem, kuriem ir veselais saprāts. Nesaprātīgi un nepieredzējuši cilvēki nav viņas gaumē. Var būt ļoti brīvdomīga, bet tikai tad, ja blakus atrodas pareizais, īstais cilvēks ar tādu pašu domu gājienu.

7

SVARI Viņiem nepatīk kontrolēt emocijas- viņi ļauj tām vaļu, neuzskata, ka tas būtu kaut kas, par ko būtu jākaunas vai jāslēpj. Viņi vienkārši nespēj taupīt naudu, viņiem patīk tērēt, tērēt un tērēt, un bieži vien par vienām un tajām pašām lietām. Uznāk tādi periodi, kad “gribu šo un tikai šo, nekas cits nav manas naudas vērts”.

8

SKORPIONS Viņi bieži vien melo paši sev, domājot, ka tādā veidā kaut kā sevi aizstāv un pasargā, kaut gan dziļi sirdī saprot, ka tas tā nedarbojas. Skorpions ir profesionālis, kad runa ir par slepenu cilvēku kontrolēšanu, jo viņa īpašumā ir tāda grāmata par to, kas nevienam citam nav pieejama. Viņš vienkārši vēlas, lai visi būtu laimīgi, tāda dzīve viņam šķiet ideāla.

9

STRĒLNIEKS Viņiem ir viegli palaist vaļā tos, ar kuriem viņi nejūtas laimīgi, jo Skorpions neizceļas ar kaut kādām pārāk spēcīgām un dziļām emocijām. Viņš pat bieži nesaprot, vai ir, piemēram, iemīlējies. Strēlnieki ir dzimuši filozofi- tas viņiem padodas labāk par visu citu, tomēr tieši šī iemesla dēļ daudzkārt citi viņus nesaprot.

10

MEŽĀZIS Viņi ir labāki par melu detektoriem. Mežāzim vienkārši nav nekādas jēgas melot, jo viņš pamanīs katru sīkāko niansi, kas liecinās par to, ka tev kaut kas ir aiz ādas. Ja arī izdodas noslēpt melus, kādreiz tas uzausīs gaismā, un tad gan tev plāni klāsies. Mežāži ir lieli mīlētāji- un, ja mīl, tad no visas sirds!

11

ŪDENSVĪRS Dažkārt šķiet, ka viņi nāk no pavisam citas planētas. Viņiem ir pavisam cita dzīves pieeja un uztvere, iespējams, ka tā pat ir veselīgāka, nekā tiem cilvēkiem, kuri vienmēr par kaut ko uztraucas un pārlieku daudz domā. Nekad nepiedāvā viņam pasēdēt un parunāt- nebūs. Ja arī atļaus tev paraudāt uz pleca, galvā viņam darīsies pavisam kas cits.

12

ZIVIS Viņas ir ļoti emocionālas, tādēļ ir jāuzmanās no tā, ko un kā tu viņām saki. Zivis viegli pārprot, vēl vieglāk apvainojas un tad jau tu vairs viņām neinteresē. Bieži melo sev, sakot, ka pagātne viņus nevelk atpakaļ, lai arī tā diemžēl ir- parasti diezgan ilgu laiku. Zivis māk ieklausīties cilvēkos, bet viņu pašu viedoklis tik un tā vienmēr paliks svarīgākais.

COMMENTS

Leave a Comment