Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 45. sērija

1

AUNS Viņam ārējais izskats nekad nebūs noteicošais. Ja tava personība ir neglīta, no viņa dzīves tu pazudīsi. Tāpat arī Auni nekad nekautrēsies teikt patiesību, jo neredz pilnīgi nekādu jēgu meliem. Tie tikai tup uz sirdsapziņas. Auns ir viena liela, nepacietīga būtne. Viņam nepatīk gaidīt – visam ir jānotiek tagad un tūlīt.

2

VĒRSIS Viņa, varētu teikt, ka problēma ir tā, ka viņš pārāk daudz koncentrējas uz dziļām detaļām. Vērsim raksturīga ir piekasīšanās, pārāk plaša un samākslota lietu uztvere. Viņam vajadzētu sekot moto: “Ņem to visu vieglāk!” Vērsis ir strādīgs un ir spējīgs sasniegt ļoti daudz, ja grūtību priekšā nesāks nokārt degunu un padoties.

3

DVĪŅI Viņiem patīk daudz domāt par to, kā viss varētu būt noticis, ja nebūtu bijis šis un tas. Dvīņi bieži grib atgriezties pagātnē un pierādīt, ka ir spējīgi to mainīt. Viņiem patīk visu darīt pa savam prātam, pierunāt Dvīņus uz kaut ko tādu, ko viņš nevēlas, ir praktiski neiespējami. Viņiem ļoti svarīgi ir draugi, it īpaši tie, kuri tādi ir jau daudzus gadus.

4

VĒZIS izskatās pēc mierīgas būtnes, kuram noteikti viss, kas ir, tas krājas iekšā un nenāk laukā. Bet tā nav taisnība – kad viņam ir pietiekami sakrājies, tas viss var izsprāgt ar tādu blīkšķi, ka visi no viņa gribēs turēties pa gabalu. Vēzis ir ļoti empātisks cilvēks, tādēļ ir grūti atrasties to cilvēku kompānijā, kuru dzīves mērķis ir īdēt par visu to, kas nav izdevies.

5

LAUVA Viņai ir tieksme izmainīt citu cilvēku dzīvi – ja Lauva būs ienākusi tavā dzīvē, kaut kas tajā noteikti mainīsies. Bet tas ne vienmēr nozīmē, ka uz labo pusi. Šo cilvēku neviens nekad neaizmirst, jo Lauvas izstaro īpašu enerģiju, ko vienkārši nav iespējams aizmirst. Viņām ir lieli panākumi darbā, retāk – mīlestībā.

6

JAUNAVA ir ļoti gudra un attapīga. Piemānīt citus ar savu naivumu viņai ir ļoti vienkārši. Bet iekšēji viņa nav nekāds vājais cilvēks, jo dzīve Jaunavām uzliek lielus šķēršļus, kuri pārsvarā arī tiek pārvarēti. Viņa nekad nebūs gatava atvērt savu sirdi kuram katram – tā ir vieta, kas ir jāiekaro un jānopelna.

7

SVARI Viņiem raksturīgas ļoti krasas garastāvokļa maiņas – tas bieži vien arī kaitina viņa draugus, ģimeni un citus apkārtējos. Dažkārt ir bezjēdzīgi lecīgs, bet pats to reti kad vispār pamanīs. Svarus kaitina dezorganizēti cilvēki – viņi necieš, ja kāds nespēj nosēdēt pie saviem darbiem un izdarīt tos kā nākas, lai arī pašam šad tad ar to rodas kāda problēmiņa.

8

SKORPIONS Dažkārt viņš tik bieži iegūst to, ko vēlas, ka pašam paliek bail un tad viņš gaida, kad notiks kas slikts. Viņam ir ļoti spēcīgs domu spēks, tādēļ Skorpionam ir jāuzmanās no lietām, kuras viņš iztēlojas – var piesaukt. Skorpionā nav viduvējības – viņš vai nu atdod sevi visu vai arī nedod pilnīgi neko.

9

STRĒLNIEKS nekad nebūs “piesiets” pie kāda cilvēka. Viņam ir vajadzīga elementāra brīvība, lai arī, piemēram, attiecību laikā viņš varētu turpināt sevi attīstīt kā spēcīgu cilvēku. Strēlniekam ir laba intuīcija, tādēļ viņš drīkst atļauties rīkoties pēc savām sajūtām, jo tās reti kad pievils. Strēlnieks bieži runā caur puķēm, tādēļ viņu ir grūti saprast.

10

MEŽĀZIS Lai arī kā viņš to negribētu atzīt, viņam ir vienas lielas bailes – no izgāšanās. Bet viņam tā draud ļoti reti, jo Mežāzis darīs visu, lai panāktu savu. Viņam nav raksturīga ātra piedošana, Mežāzim patīk apvainoties, padusmoties, lēnām izsvītrot cilvēku no savas dzīves. Dažkārt tomēr arī sanāks situācijas, kad viņš kādam tomēr tajā atļaus atgriezties.

11

ŪDENSVĪRS Viņš dzīvē grib sasniegt daudz vairāk, nekā ir spējīgs. Viņam ir liela motivācija, tādēļ viņš neatkāpsies no saviem mērķiem. Ja dzīves laikā Ūdensvīrs nav apceļojis pusi pasaules, tad viņš jutīsies tā, it kā nebūtu piepildījis vienu no saviem sapņiem. Ūdensvīru raksturo trīs vārdi – unikāls, neparasts un interesants.

12

ZIVIS Viņš grib sev ideālu, laimīgu un nodrošinātu dzīvi, tomēr viņa galvā nav ielikts tas, kā to sasniegt. Zivju prioritātes bieži aizslīdz kaut kur pavisam greizi, un tādā veidā viņas manāmi pabojā kādu savu dzīves posmu. Viņas iekšēji (bet ne ārēji!) distancējas no cilvēkiem, jo dziļi iekšā viņām šķiet, ka visi ir spējīgi viņas sāpināt.

Leave a Comment