Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 47.sērija

1

AUNS Viņam ļoti patīk runāt, tomēr Auns reti runā tukšu – dos padomus tikai tādā gadījumā, ja pats to lūgsi. Aunam ir tieksme ilgāk nekā citiem palikt bērna prātā un lietas neuztvert pārāk nopietni – tas palīdz viņam dzīvot daudz brīvāku un nepiespiestāku dzīvi. Galu galā Aunam tik un tā izdodas sasniegt visus savus mērķus.

2

VĒRSIS Viņš māk izcelties sabiedrībā ar savām labākajām īpašībām. Vērsim padodas ļoti daudz lietu, bet tikai tad, ja viņš pats ir spējīgs to atzīt un nekautrēsies mazliet patrenēties, lai attīstītu savus daudzos talantus. Vērsim dzīves laikā var būt ļoti spēcīga ietekme biznesa jomā – katram Vērsim vajadzētu izveidot savu uzņēmumu.

3

DVĪŅI Viņi ļoti labi spēj visu panākt vien ar runāšanu. Dvīņi zina, kad ir īstais brīdis, kad kaut ko pateikt, un pie tam – viņi lieliski zina, ko teikt. Lai arī tā nešķiet no pirmā acu uzmetiena, Dvīņi ir mazliet kautrīgi, bet tas ātri pāriet – it īpaši tad, ja viņi atrodas pareizajā kompānijā. Līdzi Dvīņiem turēs tikai tāds partneris, kurš būs gatavs izmēģināt pilnīgi visu.

4

VĒZIS Lai arī Vēzis no vienas puses ir rutīnas cilvēks, viņam var parādīties dzīves posms, kurā viņš neieredz mājās sēdēšanu un nekā nedarīšanu. Arī Vēzim vajag piedzīvojumus un neaizmirstamas atmiņas. Šo tipāžu pievelk antīkas lietas, viņam patīk viss, kas ir saistīts ar vēsturi. It īpaši viņš pieķeras visām savām bijušajām dzīvesvietām.

5

LAUVA Viņa ir diezgan lepna – vienmēr būs gatava izpalīdzēt citiem, dot padomu, pamācīt, bet pretī ko tādu no citiem nekad neprasīs. Varbūt tikai pilnīgā bezizejas situācijā. Ar mīlestību Lauvai iet kā pa kalniem, bieži nonāk pretrunās ar sevi, nesaprot, ko pati īsti grib. Tomēr dzīves patieso mīlestību atrod parasti aptuveni 30 gadu vecumā.

6

JAUNAVA Viņa ir kautrīga, bet ar dzīves pieredzi viņai atraisās arī mēle. Jaunava zina daudz, tādēļ ar viņu nav vērts sacensties gudrībā, jo viņa ir spējīga runāt daudz arī par lietām, kurās neorientējas. Pilnīgi tādu, kāda viņa ir, Jaunavu redz tikai tuvākie cilvēki, jo viņa neuzskata, ka tie, kuri viņu nepazīst, ir pelnījuši viņu redzēt patiesajā gaismā.

7

SVARI Savas intereses Svariem ir pašas svarīgākās. Ja pēkšņi sāk pārāk daudz izpalīdzēt citiem, tad nereti paliek dusmīgi paši uz sevi. Svariem ir raksturīgas aizraušanās, bet tādas, kas neilgst pārāk ilgu laiku – tās bieži mainās, jo viņi nespēj ilgstoši noturēt interesi pie kaut kā viena. Mīlestība Svariem ir mūždien neatrisināms jautājums.

8

SKORPIONS Viņam patīk romantika, bet blakus ir jābūt īstajam cilvēkam, lai viņš parādītu savu romantisko pusi. Skorpions ir pamatīgs emociju slēpējs un sargātājs, jo pievilšana, sirdssāpes un ilgošanās ir sajūtas, kuras viņš nevēlas pieredzēt, bet, ja tomēr sanāk, tad nevēlas, lai citi to redz. Skorpions vienmēr sargās sevi un savus tuvākos.

9

STRĒLNIEKS Rutīna Strēlniekam ir gluži vai lamuvārds. Viņš necieš tos cilvēkus, kuri ir iegrimuši darbos līdz ausīm un nejēdz izklaidēties un atbrīvoties. Strēlniekam vajag jautrību un jaunus piedzīvojumus. Tieši tāpēc viņam noteikti ir kāds hobijs, kuram viņš nekad nebūtu gatavs tā vienkārši atmest ar roku.

10

MEŽĀZIS Viņā ir kaut kas īpašs – un to redz ne tikai apkārtējie, bet arī viņš pats to ļoti labi apzinās. Mežāzim nav pārāk plašs draugu loks, bet tas ir tikai tāpēc, ka viņš prot izvērtēt, kuri cilvēki viņa dzīvē patiešām ir vajadzīgi. Tajā pašā laikā Mežāzis ir lieliska kompānijas dvēsele, ar kuru var daudz pārrunāt un arī kvalitatīvi izklaidēties.

11

ŪDENSVĪRS Viņš zina, kas ir loģika, un ļoti priecātos, ja citi par to arī būtu informēti. Viņš redz, ka cilvēki ir dažādi, bet ir gatavs pieņemt gandrīz ikvienu. Dažkārt tas pat robežojas ar liekulību. Ūdensvīrs apzinās savu vērtību, vismaz to, kādu viņš pats sev ir piešķīris, un nekad neļaus nevienam citam sev kāpt uz galvas.

12

ZIVIS Viņas ir lieliskas slēpējas. Prot noslēpt praktiski jebko. Bieži tas, kādas viņas redz citi cilvēki, Zivis patiesībā nemaz nav. Tikai tuvākie draugi, tuvinieki un rūdītākie psihologi ir spējīgi to saredzēt. Zivis bieži “paraujas” uz kaut ko tādu, ko pašas nevēlas, bet tas arī lielākoties ir saistīts ar to neredzamo masku, ko katra Zivtiņa sev ir uzlikusi.

Leave a Comment