Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 54. sērija

1

AUNS Viņam ir mazas problēmas ar greizsirdību, bet tas nāk no sirds, tādēļ par to nevajag apvainoties. Kad viņš ir dusmīgs, to zina visa pasaule – viņš mierīgi to izstāstīs visiem, kā arī uz visiem izgāzīs dusmas. Auns ir ļoti pašpārliecināts par sevi un uzņemas dažādus riskus, kuru citi cilvēki normālās situācijās neuzņemtos.

2

VĒRSIS ViņŠ ir diezgan vienkāršs cilvēks, bet attiecīgā situācijā var izdarīt ko šokējošu. Vērsis ir kā ar krēmu pildīts dimants – no āras ciets, no iekšienes – maigs. Viņš ir ļoti mīlošs un labprāt uzņemas rūpes par citiem, tomēr dažkārt noiet no sava ceļa, nevarot saprast, ko pats vēlas, lai arī visiem citiem tas ir skaidrs.

3

DVĪŅI Viņus ir ļoti viegli nokaitināt, tā kā labāk nemaz nemēģini – stresainu, nokaitinātu vai dusmīgu Dvīni tu sev blakus nevēlies. Viņš katru dienu nēsā līdzi vienu svarīgu lietu – lepnumu. Tas viņam ir tik liels, ka dažkārt citiem tas sāk traucēt. Dvīņi mēdz būt diezgan iedomīgi un lepoties ar sevi mazliet par daudz.

4

VĒZIS Ja viņš vairākas reizes tiks sāpināts, tad viņš praktiski nekad neizrāpsies no savas čaulas. Viņam ir ļoti grūti pārdzīvot salauztu sirdi, bet tas nenozīmē, ka viņš nespēj vairs dzīvot. Vēzis vienkārši sāk domāt par pasauliskām lietām, cenšas izdomāt visus sīkumus, kādēļ tā ir noticis. Bet Vēzis ir lepns – savu sāpi centīsies citiem neizrādīt.

5

LAUVA Viņai ir bail zaudēt savu neatkarību, tādēļ sagādā grūtības dzīves saistīšana ar kādu. Tā nav labākā domā – censties atvērt Lauvas ļauno pusi, jo, kolīdz būsi viņas melnajā sarakstā, no tā ārā neizkļūsi NEKAD. Tev vajag atcerēties, ka Lauva ir tikai vienā eksemplārā; unikāla un neatkārtojama.

6

JAUNAVA Viņa praktiski vienmēr strīdā ir nepieciešams pēdējais vārds – viņa uzskata, varbūt pat vienkārši zina, ka lielākajā daļā gadījumu strīdos viņai ir taisnība. Jaunava negrib nevienam uzspiest savu viedokli, viņa domā, ka cilvēkiem pašiem ir jāmācās no savām kļūdām, lai arī Jaunava būtu lielisks piemērs tam, kā rīkoties dažādās neizdevušās situācijās.

7

SVARI Viņa emocionālā sirds vada praktiski visu, ko viņš dara – daudzkārt sīkumus uztver pārāk traki, tādējādi izceļot milzīgus strīdus, kas nekad nebeidzas labi. Svari var sastrādāt daudz ko, bet galu galā viņiem viss tiek piedots. Viņi mēdz būt ļoti lieli flirtētāji, bet to nevajag ņemt par pilnu – viņiem tik un tā galvā ir vairāki cilvēki.

8

SKORPIONS Viņš spēj redzēt cauri cilvēkiem, tādēļ labāk viņam nemelot. Tas prasa daudz – nokaitināt Skorpionu, bet, kad tas būs izdarīts, to varēs redzēt. Skorpionam dažkārt trūkst emociju, un viņš arī ir diezgan atstumts no citiem, bet pats pie tā ir vainīgs, tomēr nevarētu teikt, ka tas ir kaut kas tāds, par ko viņš skumtu.

9

STRĒLNIEKS Viņš praktiski nekad nenodod savu tuvāko uzticību. Strēlnieks spēj būt tikai vai nu ļoti, ļoti laimīgs vai ļoti, ļoti bēdīgs – viņam reti kad parādās tādas viduvējas emocijas. Viņam draugi ir ļoti tuvi, kā arī viņš ir ļoti romantisks, tomēr vajag atrast patiesi īsto cilvēku, lai šīs jūtas varētu kādam izrādīt.

10

MEŽĀZIS Viņam ir daži uzticami draugi – lielas draugu kompānijas nav domātas viņam. Mežāzis respektē citus, bet vienmēr pateiks, kāpēc tie citi domā nepareizi. Viņi ļoti aizstāv savu otro pusīti- cīnīsies līdz galam par viņu, tomēr, ja pamanīs, ka viņam kāpj uz galvas, tad gan bez problēmām aizies prom no tā cilvēka.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ļoti ātri kļūst vājš, ja ir patiesi iemīlējies – patiesais cilvēks var viņā mainīt pilnīgu visu, tajā pašā laikā nemainot neko. Mīlestība Ūdensvīru padara labāku – viņš reti piesaista attiecības, kurās ir spēcīgi strīdi. Tomēr, ja ir šādās nonācis, nav vispār citu jautājumu – tās momentā ir jāizbeidz, jo tas Ūdensvīru sagraus.

12

ZIVIS Viņu garastāvokļa maiņas citiem bieži vien ir nepaciešamas. Zivīm ļoti nepatīk pasākumus rīkot savās mājās- tā ir viņu teritorija, neviens cits, kurš nav uzmanīgs, tur nevar ienākt. Viņām patīk labs humors, bet dažreiz arī pasmejas par citiem – tas dažkārt arī vēlāk atspaidojas uz viņu karmu. Viņas uzceļ sev apkārt sienas un mēdz būt nesabiedriski.

 

Leave a Comment