Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 55. sērija

1

AUNS Viņam ir vienalga, kā tu izskaties. Ja tev būs neglīta personība, tad gan labāk pazūdi, jo tas ir tas, ko Auns cilvēkos vērtē visaugstāk. Bieži nokaitina citus ar to, ka runā patiesību, bet tā jau principā ir diezgan apsveicama īpašība. Viņi grib ātru rezultātu – gaidīt Auns neprot. Viņiem patīk kontrolēt visu jebkurā situācijā, tomēr, ja kontrole pazūd, var sākties diezgan trakas lietas.

2

VĒRSIS Viņam katra ēdienreize ir kā mazi svētki, bet ēdiena šķīvis gan ir liels un pārbāzts ar dažādiem gardumiem. Viņš savu mīļoto cilvēku aizvedīs uz pilnīgi jaunu, romantisku pasauli, kurā pastāvēs tikai viņš un viņa otrā pusīte, bet Vērsim raksturīgi ir pēc kāda laika aizmirst, ka romantikai vispār būtu jāpastāv, un tad otrs cilvēks sāk uztraukties.

3

DVĪŅI Ļoti labi jūtas lielās kompanijās – tur viņi var kārtīgi sevi izpaust un parādīt, cik forši, interesanti un dzīvespriecīgi viņi ir. Bet patiesība jau nav gluži tāda. Viņiem padodas prāta spēles – neviens nekad nevar uzminēt, vai viņi saka patiesību, tādēļ Dvīņiem ir problēmas attiecībās – otra pusīte nespēj saprast, vai viņam var uzticēties.

4

VĒZIS Lai arī no malas viņš izskatās mierīgs, viņš spēj pat ļoti aizsvilties, tādēļ Vēzi nevajag kaitināt. Vēzis, kurš ir atradis dzīves īsto mīlestību, ir laimīgākais cilvēks pasaulē – tad viņš spēj ne tikai mīlēt otru, bet arī iemīlēt pats sevi. Viņš ir ļoti labs attiecību materiāls, tomēr piesargies – ja sāpināsi Vēzi, tad nekad pie viņa klāt netiksi.

5

LAUVA No malas tā neizskatās, bet viņi ir lieli romantiķi – tikai otra pusīte zinās, kā Lauva prot izpausties no romantiskās puses. Viņi pēc dabas jau ir ļoti pašpārliecināti cilvēki – un to zina pilnīgi visi, kuri viņus pazīst. Dažkārt varbūt kādam ienaidniekam Lauva uzkāps uz varžacīm, tomēr viņa ir ļoti savaldīga un māk pareizi risināt konfliktus.

6

JAUNAVA Lai tiktu pie jaunavas sirds, tas ir jānopelna – neviens tā pavisam vienkārši nevar iekarot Jaunavu. Viņām ir grūti noslēpt savas jūtas, tādēļ citi parasti redz, kas nav labi – tomēr nekādā gadījumā nevar teikt, ka Jaunava ir viegli atkožama. Viņa var šķist kā nevainīgs eņģelītis, bet tā nebūt nav taisnība – patiesībā viņa ir mazs velniņš.

7

SVARI Viņi ir tik ļoti iemīlējušies domās par mīlestību, ka no cilvēka, kurš viņam ir blakus, nesagaida to, ko vēlas. Tā teikt – viņam ir pārāk augstas prasības attiecība uz šo jomu. Viņi māk runāt pareizi – ar vārdiem ir spējīgi apmuļķot visus, dažreiz pat saka to, ko nedomā, bet paši to nemaz neapjauš.

8

SKORPIONS Savas sāpes viņi izrāda ļoti reti – un, ja izrāda, tad tikai kādam īpašam cilvēkam. Viņu ļoti kaitina stulbums, tādēļ viņš nav īsti spējīgs komunicēt ar cilvēkiem, par kuriem viņš ir gudrāks. Viņiem patīkamas sajūtas sagādā spēja pierādīt kādam citam, ka viņš ir kļūdījies.

9

STRĒLNIEKS Viņam parasti pirmajā vietā ir ģimene – tā viņam nozīmē ļoti daudz un ir gatavs uz visu tās dēļ. Viņš uzstāda pārlieku augstus standartus, tādēļ bieži vien ir vīlies sevī. Iespaids, kas viņam rodas tikko satiekot jaunu cilvēku, ir noteicošais tajā, kā tālāk veidosies (vai neveidosies) viņu attiecības.

10

MEŽĀZIS Viņš vienkārši nekad nepadosies – ir spējīgs visus darbus paveikt pēdējā mirklī, ja nav bijis laika tos paveikt laicīgi. Viņi praktiski nekad nemēģina mainīt cilvēkus, bet gan cenšas viņus pieņemt tādus, kādi viņi ir. Viņam ir raksturīgs teiciens – “ visu vai neko”

11

ŪDENSVĪRS Viņš mīl piedzīvojumus – visvairāk patīk tajos dalīties arī ar saviem draugiem un ģimeni. Viņam svarīgi ir neatkarīgi cilvēki – tas viņam šķiet ļoti pievilcīgi. Viņš praktiski vienmēr citus nostāda augstāk par sevi. Viņš ir viena no unikālākajām zīmēm.

12

ZIVIS Viņam grūtības sagādā uzticēšanās – viņš reti saprot, kam drīkst uzticēties un kam ne. Viņi skaidri zina, ko viņi vēlas šodien, bet tas, ko viņi vēlēsies rīt – tas ir pavisam cits stāsts. No mīlestības viņi sagaida pilnīgi visu – viņi ir gatavi ielikt pilnīgi visu sevi tajā un to pašu arī gaida pretī.

Leave a Comment