Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 61.sērija

1

AUNS ir piedzīvojumu meklētājs, kurš nebaidās izmēģināt jaunas lietas. Auna enerģija ir nerimstoša, un neviena cita zodiaka zīme to nespēj pārspēt. Entuziasms ļauj Aunam kustēties tālāk un nekad nepagurt. Pārliecība par sevi ir skaidri redzama jau no malas – citas zodiaka zīmes dažkārt mēdz to apskaust vai arī uztvert kā iedomību.

2

VĒRSIS ir ļoti pacietīgs – viņš var gaidīt kaut vai mūžību, ja runa ir par lietu, kas viņam ir no tiesas svarīga. Vērsis ir viena no uzticamākajām zodiaka zīmēm – reti kad ir gadījumi, kad Vērsis ir piekrāpis savu partneri vai nodevis draugu. Viņš ir ļoti izturīgs – vienmēr centīsies būt labā formā kā fiziski, tā arī emocionāli.

3

DVĪŅI ļoti labi spēj pielāgoties dažādām situācijām. Patīk komunicēt ar cilvēkiem, bet ir dienas, kad to darīt negribas vispār. Dvīņiem piemīt spēcīgs intelekts, ar ko dzīves laikā var sasniegt ļoti daudz. Prātā viņi ir jauni praktiski visu dzīvi – tieši tādēļ draugiem ar viņu vienmēr ir jautri. Dažkārt ir pārāk nervozs, bet tas arī var ātri mainīties. 

4

VĒZIS Protams, ka Vēzis ir viena no emocionālākajām zīmēm – to zina visi Vēžu draugi. Tomēr tam līdzi nāk arī tas, ka, ja Vēzis mīl, tad ļoti stipri. Pat tad, ja kādu iemeslu dēļ viņš izšķiras ar savu otru pusīti, Vēzis turpina viņu mīlēt. Viņam ir ļoti laba intuīcija, dažkārt pat tik laba, ka no tā paliek bail.

5

LAUVA ir dāsna, bet tikai pret tiem, kuri to ir pelnījuši. Lauvai patiesībā ir mīksta un maiga sirds, bet ārējā spēcīgā čaula to liedz parādīt. Viņa dažkārt ir pārāk uzstājīga un prasīga pret citiem, bet tajā pašā laikā tas atstāj pozitīvu ietekmi. Uz Lauvu var paļauties – viņa reti pieviļ tos, kurus mīl – un, ja mīl, tad no visas sirds.

6

JAUNAVA ir diezgan kautrīga, bet dzīves laikā, sakrājoties pārdzīvojumu kalnam, arī šī īpašība kaut kur paslēpjas. Uz Jaunavu var paļauties tad, ja viņa skaidri zina, ka var paļauties uz tevi. Liekuļus saož jau pa gabalu. Dažkārt viņa pārāk daudz kritizē gan sevi, gan citus cilvēkus – reti kad atzīst savas kļūdas, patīk materiālas lietas un necieš, ja kāds sāk to pārmest.

7

SVARI ir diplomātiski – tomēr ir dzīves posmi, kuros šī īpašība neizpaužas pilnībā. Svariem svarīga ir romantika, tādēļ viņiem blakus ir vajadzīgs partneris, kurš domā līdzīgi – citādāk šādas attiecības viņu “nogalinās”. Viņiem patīk komunicēt un veidot jaunus kontaktus – Svariem ir daudz draugu, bet patiesi ir tikai viens vai divi.

8

SKORPIONS ir ļoti emocionāla zīme, bet reti kad būs gatavs to izrādīt. Skorpionam ir labi attīstīta intuīcija, tomēr ne vienmēr viņš pats uz to paļausies. Viņa rokās ir spēcīga vara, viņš spēj “valdīt” pār cilvēkiem, jo labi apzinās savu ietekmes spēku. Tomēr Skorpions, lai arī cik pārliecināts par sevi nebūtu, ir greizsirdīgs.

9

STRĒLNIEKS ir optimists, protams, tad, ja dzīve nav likusi būt pilnīgi pretējam. Viņš mīl brīvību – ja kāds centīsies ierobežot, tad saņems pēc nopelniem. Strēlniekam ir laba humora izjūta, tādēļ viņa klātbūtnē ir ļoti jautri. Viņš ir atklāts, netur noslēpumus un cenšas otram cilvēkam radīt maksimāli komfortablu sajūtu. Viņš ir inteliģents, un, ja labi grib, var daudz ko sasniegt.

10

MEŽĀZIS ir ļoti praktisks. Neko nedarīs tikai aiz “nekā darīt”. Mežāža spēcīgās ambīcijas ļauj viņam sasniegt ļoti daudz – un galvenais, ka vienmēr tieši to, ko viņš vēlas. Viņš ir pacietīgs, bet dažkārt nesaprot, kuros brīžos ir jāapstājas. Raksturīgs pesimisms un liela kāre uz sarkasmu. Viņa humora izjūta ļauj šīs īpašības noslēpt.

11

ŪDENSVĪRS ir ļoti draudzīgs – vienmēr ir kompānijas dvēsele, un viņš arī labi prot pasmieties pats par sevi (protams, ja ir tāda vajadzība). Neļauj cilvēkiem kāpt sev uz galvas, vienmēr paies tālāk, ja jutīs, ka kāds cenšas ielīst viņa patiesajā “es” – tikai ne gadījumos, kad tur dziļāk iekšā viņš tiešām grib ielaist kādu. Grūti iemīlas, bet, kad tas notiek, tad tas ir pa īstam.

12

ZIVIS raksturo spēcīga iztēle – dažkārt tas neļauj saskatīt realitāti. Viņas ir ļoti jūtīgas, tādēļ mazākais sliktais vārds var sabojāt visu dienu. Zivis ir aizrautīgas – ja kaut ko vēlas, izmisīgi tiecas pēc tā, lai to iegūtu. Dažkārt pārāk maz domā par sevi. Ir raksturīga tieksme sevi nomaskēt, un, ja tas kļūst par traku, citi sāk to pamanīt un atsvešināties no Zivīm. 

Leave a Comment