Atceries Kelliju Teilori no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

kelly-taylor

Ja arī Tu biji populārā jauniešu seriāla “Beverlihilza 90210” (Beverly Hills, 90210) fans 90. gadu sākumā, tad Tu noteikti atceries blondo skaistuli – Kelliju Teilori, kuru atveidoja pievilcīgā aktrise Dženija Gārta, un vēlies redzēt, kā viņa pa šo laiku ir mainījusies!

1989. gadā Dženija kopā ar aktrisi Tifāniju Tīsenu kandidēja uz Kellijas Kapovski lomu seriālā “Glābējzvans”. Diemžēl šo lomu viņai neizdevās iegūt, taču 1990. gadā viņa ieguva citas Kellijas lomu seriālā “Beverlihilza 90210”. Viņas veiksmīgais tēlojums nesa viņai panākumus, un tas 90. gados pavēra viņai iespējas piedalīties vēl daudzos citos seriālos un filmās.

Lasi vēl: Atceries Stīvu Sandersu no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Gārta turpina būt televīzijas ekrānos, ir piedalījusies “Dejo ar zvaigzni” un arī citos šovos. 2000. gadā viņa tika atzīta par vienu no 100 seksīgākajām sievietēm, iekļūstot šī ranga 59. vietā. 43 gadu vecumā viņa izskatās vēl labāk kā 90. gados, jo ir īsts sievišķības iemiesojums – šarmanta un seksapīla būtne, kas jau vairākkārt ir bijusi precējusies, šobrīd esot laulībā ar aktieri Dāvidu Abramsu, bet no viņas otrās laulības, kas izira 2013. gadā, viņai ir trīs meitas.

 

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā Kellijas lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment