Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 63.sērija

1

AUNS Viņš pārsvarā atrodas nemitīgā kustībā. Viņam piemīt tieksme pārspīlēt lietas, jo bieži tās arī tādā gaismā pats redz. Viņš necieš garlaicību, kā arī nomāktību, tādēļ diezgan ātri tiek galā ar bēdām un sliktu garastāvokli. Viņiem ļoti patīk komandēt.

2

VĒRSIS Viņš ir ļoti jūtīgs, kaut gan to bieži vien cenšas noliegt. Tic neticamām lietām un cer, ka pasaulē tomēr viss ir citādāk, nekā viņš to redz. Viņi principā ir pacietīgi, tomēr necieš gaidīt, piemēram, sabiedrisko transportu vai arī stāvēt veikala rindā.

3

DVĪŅI Viņi ir ļoti mainīgi – iespējams, ka iepazīsi viņu no vienas puses, bet jau nākamajā dienā viņš būs pavisam cits cilvēks. Viņš ir vienaldzīgs – lai arī tas lielākajā daļā gadījumu ir tikai aizsargmehānisms pret apkārtējo pasauli un to visu, ko viņš domā, ka tā spēj viņam nodarīt.

4

VĒZIS Viņš ir apveltīts ar pozitīvu intelektu – viņš vienkārši zina vairāk, nekā citi. Viņam ir izcila atmiņa, tomēr bieži vien tas ir slikti, jo atceras visus pāridarījumus. Viņam ir ļoti lielas iespējas dzīvē, tomēr tās mēdz neizmantot, jo patīk dzīvot komfortablā, drošā un ērtā vidē.

5

LAUVA Viņš vienmēr ir tendēts uz to, lai sabiedrībā atrastu un nostabilizētu savu statusu. Viņam patīk, ka viņš ir zināms. Viņa dzīves mērķos ietilpst pasaules izmainīšana, jo viņš tiecas uz vadošiem amatiem, kuri dod viņam spēku kaut ko mainīt un cīnīties pret pasaules netaisnībām.

6

JAUNAVA Viņa nespēj atbalstīt neloģiskas lietas – visam ir nepieciešams loģisks izskaidrojums. Pirms viņa kaut ko izlemj darīt, to vienmēr rūpīgi apsver un izvērtē visus plusus un mīnusus. Viņa īsti nespēj rīkoties spontāni – tas viņai vienkārši neliekas ne pareizi, ne interesanti.

7

SVARI Viņi ir ļoti temperamentīgi. Viņš reti skaidri zina, ko vēlas no dzīves, tādēļ bieži vien mētājas apkārt, mainīdams savā dzīvē itin visu. Viņš necieš palikt vienatnē, tādēļ vienmēr tiecas pēc labas kompānijas. Dažkārt ir pārāk egoistisks – uzskata, ka visiem ir viņam jākalpo.

8

SKORPIONS Viņam ir tieksme sabrukt un tad atkal piecelties. Viņš spēj ilgi pārdzīvot, bet nekad to neizrādīs – no ārpuses izskatīsies kā ciets rieksts. Viņam šad tad ir iekšējie konflikti, kurus pats nav spējīgs risināt, tomēr nevēlas arī pārējiem lūgt palīdzību, jo neviens taču nedrīkst zināt viņa vājības!

9

STRĒLNIEKS Viņam vienmēr svarīgākā ir kvalitāte. Viņš izceļas ar piedzīvojumu kāri un neprātību. Viņš bieži vien ir spējīgs uz kaut ko daudz trakāku un nesaprātīgāku, nekā citi, kas viņam atrodas apkārt. Viņš ir ļoti skaļš un viņam neinteresē vai tas traucē citus – jo citu viedoklis par viņu nav svarīgs.

10

MEŽĀZIS Viņš dzīvē cenšas sasniegt visas virsotnes – viņam vienkārši IR jābūt labākajam – bez nekādām ierunām. Viņš ir ļoti sīksts. Viņš savu mērķu sasniegšanai neizmanto šarmu, jo to uzskata par kaut ko nosodāmu, kas aizskar viņa pašcieņu. Viņš ir ļoti labs taupītājs – citi to viņā apskauž.

11

ŪDENSVĪRS Viņi ir ļoti ziņkārīgi – vienmēr visu grib zināt un darīs visu, lai atrastos lietas kursā. Viņi vēlas no dzīves ņemt visu, ko tā var dot – interesē viss jaunais. Viņam patīk arī šokēt citus – tas viņam dod vēl lielāku dzīvesprieku. Viņi vēlas būt neatkarīgi no materiālās pasaules.

12

ZIVIS Viņam bieži vien ir ļoti maz enerģijas – nepietiek arī motivācijas kustēties uz priekšu. Viņas ļoti labi izprot citus, tomēr sevi – praktiski nemaz. Viņi nezina, ko vēlas. Ja iemīlas, tas vienmēr paliek viņu sirdī uz mūžu. Viņš neprot aizmirst, jo visu laiku apkārt ir kaut kas, kas atgādina par pagātni.

Leave a Comment