Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 64. sērija

1

AUNS Viņš parasti kompānijā ir tas, kurš uzstāda noteikumus, kuriem būtu jāseko citiem. Viņš vienkārši ir noteicējs un necietīs, ja kāds cits centīsies iespraukties viņa vietā. Viņam nepārtraukti ir vajadzīga jautrība – ieslīgšana darbos līdz ausīm galīgi nav viņam raksturīga, lai arī mēdz izvēlēties arī šādu ceļu.

2

VĒRSIS Viņš patiešām reti kad padodas – ja viņam ir mērķis, viņš uz to tieksies, lai arī ceļā uz to var kaut kur nozust vai nošaut greizi. Viņam patīk lielas kompānijas – draugi vai nedraugi, bet grib atrasties cilvēku tuvumā. Tieši tādēļ mīl ballītes un dažādus pasākumus. Viņi ir spēcīgi cilvēki – spēj izturēt daudz ko.

3

DVĪŅI Viņiem praktiski vienmēr ir nepieciešams tas, lai kāds viņu nemitīgi dzītu uz priekšu. Bez motivācijas viņš nespēj tālu tikt, un var kļūt ļoti traki, ja ir iestidzis kaut kāda nenozīmīgā dzīves posmā. Viņi vienu dienu skaidri zina, ko grib, bet nākamajā jau savas domas ir mainījuši.

4

VĒZIS Viņam patīk labi paēst, kā arī patīk paēdināt citus, jo viņš ļoti labi zina, ka mīlestība iet caurs vēderu un ka ar izsalkušiem cilvēkiem labāk nemaz nerunāt. Izdari kaut ko tādu, kas viņam nepatīk, un pastāv ļoti liela iespēja, ka tu par viņu vairs nekā nedzirdēsi – un viņam tu arī vairs neinteresēsi.

5

LAUVA Viņam piemīt ļoti stipra griba – ja viņš kaut ko ir izdomājis, kā būs, tad tā arī noteikti notiks – vismaz viņš centīsies līdz galam, lai tā notiktu. Viņiem ļoti patīk dominēt – tādēļ necieš, ja kāds cenšas uzkāpt uz varžacīm. Viņš var strādāt kā zirgs un tajā pašā laikā spēj arī būt slinks kā mājas kaķis.

6

JAUNAVA Viņi pamana vissīkākās detaļas, tādēļ uzmanies, ko tu saki, kā tu to saki, dari vai pat domā! Viņus ir ļoti, ļoti viegli nokaitināt – ja uzradīsies viņa priekšā nepareizajā laikā, tad dabūsi ciest. Viņš tāpat arī necieš plānu maiņu vai atcelšanu, jo visam ir jānotiek pēc viņa prāta un tā, lai viņam būtu pēc iespējas ērtāk.

7

SVARI Viņi ir tik ļoti iemīlējušies domās par mīlestību, ka no cilvēka, kas viņam ir blakus, nesagaida to, ko vēlas. Tā teikt – viņam ir pārāk augstas prasības attiecība uz šo jomu. Viņi māk runāt pareizi – ar vārdiem ir spējīgi apmuļķot visus, dažreiz pat saka to, ko nedomā, bet paši to nemaz neapjauš.

8

SKORPIONS Savas sāpes viņi izrāda ļoti reti – un, ja izrāda, tad tikai kādam īpašam cilvēkam. Viņu ļoti kaitina stulbums, tādēļ viņš nav īsti spējīgs komunicēt ar cilvēkiem, par kuriem viņš ir gudrāks. Viņiem patīkamas sajūtas sagādā spēja pierādīt kādam citam, ka viņš ir kļūdījies.

9

STRĒLNIEKS Viņam parasti pirmajā vietā ir ģimene – tā viņam nozīmē ļoti daudz un ir gatavs uz visu tās dēļ. Viņš uzstāda pārlieku augstus standartus, tādēļ bieži vien ir vīlies sevī. Iespaids, kas viņam rodas tikko satiekot jaunu cilvēku, ir noteicošais tajā, kā tālāk veidosies (vai neveidosies) viņu attiecības.

10

MEŽĀZIS Viņš vienkārši nekad nepadosies – ir spējīgs visus darbus paveikt pēdējā mirklī, ja nav bijis laika tos paveikt laicīgi. Viņi praktiski nekad nemēģina mainīt cilvēkus, bet gan cenšas viņus pieņemt tādus, kādi viņi ir. Viņam ir raksturīgs teiciens – “ visu vai neko”

11

ŪDENSVĪRS Viņš mīl piedzīvojumus – visvairāk patīk tajos dalīties arī ar saviem draugiem un ģimeni. Viņam svarīgi ir neatkarīgi cilvēki – tas viņam šķiet ļoti pievilcīgi. Viņš praktiski vienmēr citus nostāda augstāk par sevi. Viņš ir viena no unikālākajām zīmēm.

12

ZIVIS Viņam grūtības sagādā uzticēšanās – viņš reti saprot, kam drīkst uzticēties un kam ne. Viņi skaidri zina, ko viņi vēlas šodien, bet tas, ko viņi vēlēsies rīt – tas ir pavisam cits stāsts. No mīlestības viņi sagaida pilnīgi visu – viņi ir gatavi ielikt pilnīgi visu sevi tajā un to pašu arī gaida pretī.

Leave a Comment