Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 66. sērija

1

AUNS ir ļoti drosmīgs, zina, kā panākt savu un ir gatavs darīt visu, lai tas arī izdotos. Lai sasniegtu savus mērķus, viņam blakus nav nepieciešami citi cilvēki, kuri viņu iedrošinās, jo Auns ir ļoti neatkarīgs. Viņam pat ir grūti lūgt palīdzību, lai citi nedomātu, ka kaut kas nav viņa spēkos. Auns rīkojas impulsa vadīts, reti kad sākumā padomā par sekām, tādēļ nereti viņam nākas vilties.

2

VĒRSIS Viņam ir ļoti laba gaume attiecībā pret praktiski visu – viņš vienmēr cenšas izvēlēties tikai labāko un ar mazumiņu viņam nepietiek. Vērsis ir ļoti jūtīgs pret itin visu, necieš, ja viņu pārlieku kritizē, nepatīk, ja norāda uz viņa kļūdām, lai arī tas viņam liks padomāt, kā viņš izskatās citu acīs. Vērsis dzīvē meklē visa veida baudas, reti no kā jauna atsakās, ja vien nav atradis dzīvē savu īsto vietu. Ir ģimenes cilvēks, lieliski tiek galā ar vecāku pienākumiem.

3

DVĪŅI Viņam ir daudz talantu, tomēr pārāk maz tic pats saviem spēkiem, tādēļ lielu daļu talantu atklāj pārāk vēlu vai neatklāj vispār. Tāpat viņam vajag vairāk motivācijas, lai kādu no talantiem attīstītu profesionālā līmenī, tomēr, ja viņam tas izdodas, viņam priekšā gaida spoži panākumi. Dažkārt viņam ir dibas sejas – īsti nevar saprast, kas no tā, ko viņš saka un dara ir patiess un kas nē. Šo īpašību dēļ draugi dažkārt sāk apšaubīt viņa uzticamību.

4

VĒZIS Viņš ir ļoti jūtīgs, viss, kas viņa dzīves mērķos ir iekļauts, ir tendēts uz perfektu ģimenes dzīvi. Dažkārt Vēzis arī ar to pārāk pasteidzas laikam pa priekšu, viņš par vecāku negrib kļūt, kad jutīsies jau pārāk pieaudzis. Vēzim ļoti nepatīk strīdi, tomēr, ja viņš tiek provocēts, tad var izraisīties pat diezgan milzīgas domstarpības, jo Vēzis centīsies aizstāvēt sevi, lai neviens nespētu viņu aizskart.

5

LAUVA ir ļoti radoša, vienmēr zina, kā likt lietā to, kas darās smadzenēs. Lauva ir ļoti populāra savā draugu lokā, jo vienmēr cenšas atrasties uzmanības centrā un par sevi radīt labu slavu. Viņai var uzticēties, jo viņa nekad negrib darīt citiem tā, kā viņa negrib, lai dara viņai – tādēļ Lauvas ļoti piesaista citus cilvēkus. Viņā ir pārāk daudz lepnuma, kura dēļ nevar pārkāpt pāri saviem principiem, kas bieži izraisa viņos nelaimīgas sajūtas.

6

JAUNAVA Viņa dzīvē sasniedz ļoti daudz, ja centīgi pieiet savam mērķim un atdod tam sevi visu. Jaunavai patīk kalpot, protams, ne tā, kā to uztver pagājušo gadsimtu gaismā, bet viņai patīk, ja viņa var palīdzēt cilvēkiem un darīt tā, lai viņi būtu laimīgi. Tomēr izmantot Jaunavu nevienam neizdosies – tam viņa ir pārāk attapīga. Jaunava var vadīt citus, tādēļ viņas vadībā izdodas labākie grupu projekti.

7

SVARI No Svariem ir grūti novērst domas – viņi ar savu šarmu ļoti piesaista pretējā dzimuma pārstāvjus. Patiesībā no āras nav tā, ka ļoti varētu saredzēt, kā Svari pievelk cilvēkus – tas ir kas neredzams. Svariem patīk svārstīties, un tā ir viņu viena no negatīvākajām īpašībām, jo tamdēļ viņi mēdz spert sānsoļus, lai arī tie nav ar emocijām saistīti. Viņiem patīk piedzīvojumi un it īpaši cilvēki, kuri ir gatavi tajos mesties kopā ar viņiem.

8

SKORPIONS Viņš visvairāk paļaujas tikai pats uz sevi – uz citiem cilvēkiem vienmēr skatās ar greizu aci un reti pilnībā atļauj sev piekļūt klāt. Starp Skorpionu un citiem cilvēkiem vienmēr pastāv neredzama robeža, kuru retais pārkāpj. Viņam ir daudz spēka – ne tikai fiziski, bet arī garīgā līmenī – viņš ir spējīgs manipulēt ar citu cilvēku domām, ieurbties citu galvā un panākt to, ko pats vēlas. Skorpions dominē.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti atvērts visam jaunajam – nav pārāk aizspriedumains, domā, ka katrs cilvēks var dzīvot tādu dzīvi, kā pats vēlas. Ja dzīvē atrod savu mērķi, tad viņam ir jādara viss, lai to sasniegtu. Viņam ir ļoti viegli padoties un visu atstāt pusratā. Strēlniekā ir daudz mīlestības, un, ja viņš atrod sev blakus īsto cilvēku, tad ir gatavs viņam atdot pilnīgi visu, kas viņam ir un nodzīvot kopā ar viņu ilgu un saticīgu mūžu.

10

MEŽĀZIS Viņam ļoti nepatīk strīdēties – strīdiem vispār neredz nekādu jēgu, tie viņu “nogalina” no iekšpuses. Mežāzis ir ļoti strādīgs un tiešs – negrib runāt aplinkus un izlikties par to, kas viņš nav. Labāk vienkārši pasaka visu tā, kā tas arī ir. Viņš ir ietiepīgs, tādēļ dažkārt ir grūti atrast kopīgu valodu ar viņu, tomēr tas labi izdodas cilvēkiem, kuri nemaz tā īsti neņem galvā to, ko saka citi.

11

ŪDENSVĪRS Viņš vienmēr grib turēties līdzi laikam. Nekad negrib no neviena atpalikt. Tieši tādēļ pat senāka gada gājuma Ūdensvīri cenšas turēties līdzi mūsdienām. Ūdensvīrs novērtē to, kas viņam ir, tomēr sevī patur ļoti daudz emociju, kuras izsakot, viņam kļūtu daudz vieglāk. Viņš tieši tādēļ ietur distanci no cilvēkiem, kuri no viņa prasa emocijas. Tomēr, ja viņš saprot, ka tas ir to vērts un saņemas, tad var izveidot pat ļoti emocionālas attiecības ar kādu citu.

12

ZIVIS ir brīvas, viņām nepatīk būt ievīstītām tīklos, tādēļ viņas nekad necietīs attiecības, kas no viņa prasa uzupurēšanos un savu mērķu un vēlmju ierobežošanu. Zivis balstās uz emocijām – gan garīgajām, gan fiziskajām. Viņām patīk, ja cilvēki netikai runā, bet arī dara – darbi viņas uzrunā daudz vairāk. Zivīm ļoti grūti ir būt vienām, viņām ir vajadzīgi cilvēki, kas ir blakus, kuri atbalsta un cenšas motivēt.

Leave a Comment