Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 67. sērija

1

AUNS spēj uzņemties ļoti lielu risku un ar to lieliski tikt galā. Viņš prot atrast motivāciju, ja ir izvēlējies savu pareizo dzīves taku. Ja ir ielīdis tur, kur līst nevajag, tad gan Aunu piespiest kaut ko darīt būs grūti. Viņš ir ļoti gudrs cilvēks, tomēr “apveltīts” ar milzīgu slinkumu, kas arī parasti ir galvenais iemesls tam, ja Auns nesasniedz savus mērķus.

2

VĒRSIS Viņam var uzticēties, jo viņš ir ļoti atklāts. Teiks tiešām tikai to, ko domā un no citiem cilvēkiem gribēs dzirdēt to pašu. Vērsis ir ļoti praktisks, nekad neko negrib palaist zudumā, vienmēr kaut kam novecojušam grib atrast jaunu pielietojumu. Tomēr Vērsis ir pārāk ietiepīgs – šī rakstura īpašība viņam ir jāapzinās un jāierobežo.

3

DVĪŅI ir ļoti maigi, viņi zina, kā otru cilvēku padarīt laimīgu. Dvīņiem ir ļoti gaiša galva, tādēļ viņi ātri iemācās jaunas lietas un viegli adaptējas jaunās vietās. Varbūt dažkārt viņi ir par daudz ziņkārīgi, kas noved pie pārāk daudz kā zināšanas, jo noslēpumus Dvīņi turēt neprot, lai arī cik ļoti to vēlētos – tas vienkārši kaut kā pasprūk.

4

VĒZIS Viņam ir ļoti spilgta iztēle, tas dažkārt ir labi, bet lielākoties viņš to izmanto, lai izdomātu sliktākos iespējamos situāciju variantus un iznākumus. Vēzis ir uzticams, lai arī bieži vien viņam gadās sajaukties pašam savās emocijās. Viņš vienmēr grib darīt laimīgus visus cilvēkus, tādēļ bieži atsitas kā pret sienu, saprotot, ka pats par savu laimi ir aizmirsis.

5

LAUVA ir ļoti dāsna, neskopojas un neskauž. Lai arī no ārpuses var izskatīties diezgan dzēlīga un lepna, no iekšienes viņa ir maiga būtne ar ļoti siltu sirdi. Lauvai ir laba humora izjūta, ko ir spējīgi novērtēt arī apkārtējie cilvēki. Tomēr dažreiz viņa ir pārlieku iedomīga, kas citiem liek no viņas atvirzīties, lai arī Lauva to ļaunprātīgi nekad nedomā.

6

JAUNAVA Viņa ir uzticama, reti kad piekrāpj savus mīļotos cilvēkus. Ļoti patīk strādāt, vienmēr grib, lai viss ir perfekti, kārtīgi un pārdomāti. Kā mīnusu var minēt Jaunavas kautrību, tomēr tā ļoti ir atkarīga no viņas dzīves gājuma – ja ir tikusi sāpināta un nodota, tad no kautrības viņā nepaliek gandrīz vai itin nekas.

7

SVARI Viņiem liels pluss ir tas, ka viņi var komunicēt ar gandrīz vai jebkuru cilvēku, tomēr ne vienmēr atrod ar viņiem vienu valodu. Svariem patīk pārspīlēt situācijas un nostādīt sevi cietēja lomā. Ja kaut kas nav labi, tas visiem ir jāzina, lai arī tēlos, ka nevēlas par to nevienam stāstīt. Svari var šķist pārāk iedomīgi, bet tā ir tikai viņu aizsardzības reakcija.

8

SKORPIONS ir ļoti lepns, reti kad kāds viņam ir spējīgs uzkāpt uz galvas. Viņš ir ļoti kaislīgs, cenšas visam dzīvē pievērsties ar pilnu sirdi, izbaudot to līdz galam. Lai arī mazliet ietiepīgs, viņš ir arī ļoti labs draugs, jo vienmēr gribēs no sirds apjautāties par to, kā klājas draugiem un tikšanās ar viņu arī būs neizbēgamas.

9

STRĒLNIEKS ir ļoti dāsns, viņam nekā nav žēl cilvēkiem, kurus viņš mīl. Strēlnieks ir ideālists, grib, lai viss vienmēr ir perfekti, necieš to, ja kaut kas dzīvē samudžinās un kļūst nesaprotams. Strēlniekam ir ļoti laba humora izjūta, kas arī no pirmā acu uzmetiena uz citiem atstāj labāko iespaidu. Mīnuss ir tāds, ka viņš sola vairāk, nekā ir spējīgs dot.

10

MEŽĀZIS ir ļoti atbildīgs. Ja viņam ir uzticēts kāds uzdevums, tad jebkurš var būt drošs, ka Mežāzis to paveiks. Viņam nevajag daudz, lai tiktu motivēts. Viņš vienkārši darīs to, ko uzskatīs par pareizu un nepieciešamu. Pats sevi māk kontrolēt, atteikties no tā, kas viņam nav vajadzīgs. Dažkārt no situācijām gaida to ļaunāko, kas negatīvi ietekmē Mežāža domāšanu.

11

ŪDENSVĪRS ir ļoti oriģināls, un citi to ir spējīgi novērtēt. Viņam nepatīk atrasties zem kāda tupeles, jo viņš ir ļoti neatkarīgs – visu vienmēr grib darīt pa savam un tā, kā tīkas tieši viņam. Dažkārt Ūdensvīrs ir pārāk tempermentīgs, kas varbūt kaut kādā ziņā var nepatikt tuvākajiem cilvēkiem, tomēr viņš māk arī to visu atsvērt, piedāvājot mieru.

12

ZIVIS Viņām ļoti padodas māksla. Ja Zivs savas dzīves laikā nepievēršas kādam mākslas veidam, tad viņš praktiski var būt pārliecināts, ka ir izniekojis spēcīgu talantu. Zivis varbūt pārāk daudz uzticas citiem cilvēkiem, tādēļ bieži vien dzīvē piedzīvo lielas vilšanās, kas grauj viņa kopīgo uzticību cilvēkiem.

Leave a Comment