Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 77.sērija

1

AUNS Viņa personība dažkārt var tikt pārprasta, jo Auns rīkojas tā, kā viņam labpatīkas, un viņam ir nospļauties, ko par to domā citi cilvēki. Auns var paciest ļoti daudz lietu, bet vienīgais, ko viņš nepacietīs, būs cilvēks, kurš viņu nemitīgi kritizēs par visu, ko viņš dara. Aunu ļoti kaitina tas, ja viņš nesaprot iemeslus lietām, kas notiek viņam apkārt.

2

VĒRSIS Viņš ir diezgan jauks, līdz tiek nokaitināts, un, lai arī viņa pacietības mērs ir augsts, to ir iespējams izdarīt. Vērsim parasti nevajag teikt daudz, viņš ļoti labi lietā prot likt savas sejas izteiksmes – pēc tām visiem viss uzreiz ir skaidrs. Viņš spēj teikt ļoti skaistas lietas, apbērt ar komplimentiem, bet tajā pašā laikā tevi mierīgi pamest, jo viņš vienkārši ir ļoti izvēlīgs.

3

DVĪŅI Ja tev šķiet, ka Dvīņi tevī neklausās, tu maldies. Dvīņiem patīk domāt, tādēļ, ja cilvēka ķermenim vienkārši nebūtu nepieciešama tāda funkcija kā gulēšana, viņš visu laiku tikai domātu un domātu. Uztraukti, sāpināti vai nokaitināti Dvīņi pilnīgi noslēgsies sevī – atraidīs visu un visus, negribēs no neviena neko dzirdēt un būs dusmīgi uz visu pasauli.

4

VĒZIS Lai arī šī ir viena no emocionālākajām horoskopa zīmēm, tad, kad viņš ir nokaitināts, viņam par tavām jūtām paliek pilnīgi vienalga – un pats vien to esi pelnījis. Attiecībās viņš centīsies nokārtot visas lietas, censtīsies visu izlabot, bet, kad viņam pietiek, tad pietiek – viņš vairs neatgriezīsies. Vēzītis pārāk bieži uzskata, ka nav pietiekami labs – bez nekāda loģiska iemesla.

5

LAUVA Viņa ir jūtīga, tomēr viņa vienmēr cīnīsies par savu drosmi, lai varētu izdarīt to, kas ir jādara sevis un savu mīļoto labā. Šī drosme palīdz Lauvai justies brīvai. Lauvai blakus ir vajadzīgs cilvēks, kurš spēj viņu nomierināt tad, kad pati to nevar izdarīt. Viņa ne vienmēr plāno savu nākamo gājienu, ne vienmēr viņa ir loģiska – dažkārt rīkojas emociju vadīta.

6

JAUNAVA Cilvēki bieži uzskata, ka Jaunava viņus kritizē, bet Jaunavas uztverē tā ir vienkārši patiesības teikšana – un kas tad tur slikts? Viņa ļoti labi spēj filtrēt cilvēkus – var būt draudzīga pret visiem, bet tas nenozīmē, ka tie ir viņas draugi. Viņa pamana praktiski visu, bet labāk izvēlēsies tēlot, ka neko nav redzējusi, bet vienmēr to atcerēsies.

7

SVARI Viņiem ir tendence mazliet sagrozīt lietas un noslēpt patiesību, bet ne tādēļ, ka viņi būtu meļi, bet tādēļ, ka viņi vēlas tevi pasargāt, nesāpināt. Tas nav īsti pareizi, bet tādi nu viņi ir. Svariem kāds cilvēks neinteresē vai nu nemaz vai arī interesē pārāk daudz. Vidusceļa nav. Svarus nav viegli izprast – tas no otra prasīs lielu pacietību un laiku.

8

SKORPIONS Viņš prot dot īstus padomus – necentīsies kaut ko pateikt caur puķēm, lai tikai nesāpinātu otru. Teiks visu tieši tā kā domā. Dažkārt Skorpions ir ļoti vienaldzīgs pret cilvēkiem un tām muļķībām, ko viņi ir spējīgi sarunāt vai izdarīt. Tieši tādēļ viņiem bieži vien patīk pasēdēt maliņā, neiesaistīties un vienkārši pārdomāt lietas.

9

STRĒLNIEKS Lielākā daļa Strēlnieku necieš rutīnisku dzīvesveidu – viņiem vajag piedzīvojumus un izklaides. Nekas nedrīkst stāvēt uz vietas. Pats Strēlnieks sev ir uzstādījis ļoti augstus standartus – bet tie darbojas tikai attiecībā pašam pret sevi. Un viņš nekad necentīsies tos pazemināt. Viena lieta, ar ko viņam nepārtraukti ir jācīnās – viņam viss rūp mazliet par daudz.

10

MEŽĀZIS Daļa cilvēku nesaprot Mežāža humoru, jo tas ir paredzēts tikai īpaši inteliģentiem cilvēkiem. Un vispār, lai Mežāža acīs tu būtu kaut kas, tev ir jābūt smadzenēm galvā – sekli un neapdāvināti cilvēki viņu garlaiko, lai arī attiecību ziņā uz šādiem cilvēkiem Mežāzis mēdz iekrist. Un tad nu gan viņam ir jāsāk sargāties pašam no sevis.

11

ŪDENSVĪRS Viņš nekad neaizmirsīs to, kā tu pret viņu esi izturējies. Nekad! Viņu varētu būt grūti paciest, jo no ārpuses izskatās, ka viņam neviens nav vajadzīgs un ka viņš ar visu spēj galā tikt pats. Lai arī tā nemaz nav taisnība – tā ir maska, aiz kuras Ūdensvīrs slēpjas. Ūdensvīrs nelūgsies – ja tu vēlēsies aiziet, tad viņš tev to ļaus.

12

ZIVIS Kad viņas vēlas kādu, tad tas ir pilnībā – viņas pat vēlas otra tumšākos noslēpumus, tādēļ, ja esi kopā ar Zivīm, esi atklāts un nekad neesi neskaidrs. Viņām ļoti patīk aizstāvēt sevi. Vairāk strīdēsies ar tevi tad, ja tu neredzēsi, kā tu viņām esi nodarījis pāri. Tas Zivis aizskar, tādēļ cīnīsies līdz pēdējam, lai tu saprastu, kurā vietā esi kļūdījies.

Leave a Comment