Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam (8.sērija)

1

AUNS Viņš spēj būt ļoti valdonīgs, bet tas nekad nebūs domāts ļauni, vai lai kādu pazemotu. Viņi alkst novērtējuma, tā kā pacenties viņu paslavēt par visu, ko viņš ir paveicis. Bieži vien visu ko pārspīlē, kas piešķir neticamības momentu.

 2

VĒRSIS Viņš bieži vien strīdas pats ar sevi – iekšā viņā dzīvo divi cilvēki un abi ir ļoti atšķirīgi. Grūti pieņemt lēmumus, vienmēr šaubās par savām izvēlēm. Bet, ja vienreiz tiek galā ar savām domām, tad var piedzīvot lielu, ilgstošu laimi.

 3

DVĪŅI Viņi ir gudri, bet dažkārt šī gudrība tiek nomākta, ja ar to netiek strādāts. Parasti to nomāc slinkums – slinkie dvīņi mēdz aiziet neceļos. Viņš praktiski visu laiku ir nenoteikts – viņa viedoklis un arī pat visa dzīve pēkšņi var mainīties par 180 grādiem.

 4

VĒZIS Ja parādīsi, ka tavā klātbūtnē viņš drīkst justies ērti, tu iepazīsi, iespējams, interesantāko un dīvaināko cilvēku, kādu būsi saticis. Viņš spēj būt ļoti dažāds, kas citos rada lielu interesi. Nemitīgi koķetē, to pat neapzinoties.

 5

LAUVA Dažkārt viņš pielieto pārāk daudz spēka, bet mērķis viņam ir stingrs un noteikts. Viņš necieš liekulību, tieši tādēļ pats vienmēr ir patiess. Viņš ir arī gādīgs, devīgs un labsirdīgs, kas padara viņu par brīnišķīgu draugu un dzīvesbiedru.

 6

JAUNAVA Viņai ir ļoti praktisks prāts – tieši tādēļ visu vienmēr zina, ieplāno un ir spējīga arī palīdzēt citiem. Reti kad nonāk kaislību varā, jo ir ļoti principiāli – nekad neko nedarīs pret savu gribu, jo uzskata to par liela vājuma pazīmi.

 7

SVARI Viņi ir spējīgi mīlēt – tas dažkārt noved pie tā, ka viņiem dzīves laikā ir ļoti daudz dzīves partneru, kuri visi šķituši kā īstās un vienīgās mīlestības. Viņam ātri apnīk, ja katru dienu viss ir vienādi, tādēļ bieži garlaikojas.

 8

SKORPIONS Viņam parasti ir ļoti interesanta dzīve, jo viņi to cenšas tādu padarīt. Kā arī viņiem ļoti labi sanāk sev piesaistīt tikpat interesantus cilvēkus, kādi ir viņi paši. Viņš dažkārt mēdz būt pat ļoti cietsirdīgs.

 9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti aktīvs – grib visur piedalīties un būt lietas kursā par jaunākajām ziņām un baumām. Viņam piemīt tāda īpašība pavilkt sev līdzi citus – tieši tādēļ viņam parasti ir daudz draugu. Dažkārt nezina mēru tam, ko drīkst un ko nedrīkst darīt.

 10

MEŽĀZIS Viņš spēj būt pat ļoti ietiepīgs, kas bieži vien traucē komunikācijai ar citiem cilvēkiem, kuri to nespēj pieņemt. Viņiem ir ļoti augsti attīstīts intelekts. Viņš ir nelokāms – ja mēģināsi kaut ko tajā mainīt – neizdosies.

 11

ŪDENSVĪRS Viņš patiesībā ir diezgan jūtīgs, bet to ir grūti pamanīt. Viņš tic liktenim – domā, ka dzīvē nekas nav nejaušs un ka viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek. Tieši tādēļ viņš diezgan viegli pieņem pārmaiņas.

 12

ZIVIS Viņu ir grūti izdibināt – patiesībā tu nekad tā īsti nezināsi, kāds viņš ir iekšienē. Reti kuram spēj atklāt savas patiesās jūtas un emocijas. Viņš nemitīgi cīnās pats ar sevi – nespēj saprast, kas īsti ir tas, ko viņš vēlas.

Leave a Comment