Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 87. sērija

1

AUNS Viņš cenšas dzīvot šodienai – rītdiena ir pārāk tālu, vakardiena ir pagājusi, tādēļ vienīgais moments ir šis brīdis. Aunam patīk uzņemties iniciatīvu, spert pirmo soli, mēģināt, lai arī pastāv iespējamība izgāzties.

2

VĒRSIS Viņš ir labs un uzticams draugs, kurš ciena labas manieres. Vērsim nepatīk lielas pārmaiņas – visam ir jānotiek pamazām. Ja kāds gribēs krasi mainīt praktiski visu viņa dzīvē, tad, visticamāk, viņam būs jāpazūd.

3

DVĪŅI Viņiem patīk mainīt visu – matu sakārtojumu, apģērbu, idejas, darbu un dzīvesbiedrus. Dvīņiem ir ļoti vienkārši pielāgoties jauniem dzīves apstākļiem. Viņiem nav problēmas darīt divas lietas vienlaicīgi.

4

VĒZIS Ar nepieklājīgām piezīmēm Vēzi ir ļoti viegli aizvainot, bet viņš nesēdēs rokas klēpī salicis – viņš kals atriebības plānus. Ja Vēzis ir kaut ko satvēris savās spīlēs, nemaz nebūs tik viegli viņam to atņemt.

5

LAUVA Viņa ir tā, kurai citi uzticas, zina, ka pienākumi tiks izpildīti līdz galam, ja par tiem būs atbildīga Lauva. Tomēr dažkārt viņa pārāk pievēršas ārējam izskatam un saviem panākumiem, aizmirstot par svarīgām emocijām.

6

JAUNAVA Ja iesaisties sarunā ar Jaunavu, esi punktuāls – viņai nepatīk slinki un lēni cilvēki, kā arī tādi, kuri izšķiež naudu nevajadzīgās lietās. Jaunava nav tik viegli gatava upurēt savu brīvību citu cilvēku labā.

7

SVARI Viņiem ir nepieciešams ilgāks laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus. Kad kāds sāk steidzināt viņus pieņemt lēmumu, viņi paliek ļoti nervozi, un viss var saiet pilnīgā dēlī. Svariem itvisā ir svarīga balansējoša kombinācija.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 72.sērija

8

SKORPIONS Viņš ir uzticams draugs nepieciešamības gadījumā. Viņš ir spējīgs daudz ko upurēt citu labā, lai arī no malas tā dažkārt nemaz nešķiet. Viņam nepatīk peldēt pa straumi, labāk visu darīs vienatnē un citādāk kā pārējie.

9

STRĒLNIEKS Viņam patīk labāk uzņemties riskus, nekā visu lēnām būvēt soli pa solim, tomēr dažkārt ir arī izņēmumi. Strēlniekam ļoti patīk romantiski piedzīvojumi – viņš vienmēr ir labvēlīgs pret tiem, kurus mīl.

10

MEŽĀZIS Viņš zina, ka iespēja pie vienām durvīm divreiz neklauvē, tādēļ par lēmumiem viņš vienmēr izsakās strikti – vai nu jā, vai nē. Mežāzim patīk daudz sapņot, bet atšķirība ir tāda, ka viņa sapņi ir reālistiski.

11

ŪDENSVĪŖS Viņam patīk viss mistiskais, patīk domāt par to, kāds varētu būt cilvēks, pat neko īsti par viņu nezinot. Viņam ir labas psihologa spējas, tomēr dažkārt savas iedomas mēdz jaukt ar realitāti.

12

ZIVIS Viņas iemīlas sapņos un idealizētos cilvēkos. Zivīm ir laba intuīcija, kas bieži vien cenšas pateikt priekšā, kā rīkoties, tomēr sapņainajām Zivīm bieži vien sanāk palaist garām šos nepārprotamos signālus.

Leave a Comment