Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 89. sērija

 

AUNS

1

Briesmīgākā lieta, ko tu vari izdarīt, ir nokaitināt sievieti-Aunu. Viņa tev atvērs vārtus uz elli, pie tam darot to ar smaidu sejā. Dažkārt Auni pārāk daudz domā par nākotni, saceras, sadomājas un tad vēlāk ir ļoti vīlušies, ka tas nenotiek.

VĒRSIS

2

Solījumus uztver ļoti nopietni – tie viņam ir kā zvēresti. Tādēļ viņš nekad nesola to, par ko nav pārliecināts, ka var izpildīt. Ja tu nepatīc Vērsim, tad, visticamāk, vaina ir tevī, jo viņš ļoti labi spēj pamanīt gan cilvēka labās, gan sliktās puses.

DVĪŅI

3

Ar Dvīņiem nevajag strīdēties, jo viņu žiletes asā mēle tevi “sagriezīs”, un tu aizskriesi raudādams. Ar to nevajag riskēt. Viņa dzīves moto ir: “Dzīve ir to vērta, lai to dzīvotu, varēsi atpūsties kapā”. Un viņi arī dzīvo tieši pēc šāda principa.

VĒZIS

4

Šī patiesībā ir ļoti bīstama zīme. Ja viņš kādu ienīst, tad šis naids ir praktiski neiznīdējāms un uz āru nekādi neizpaužas – viņš kaļ rūpīgu atriebšanās plānu, kurš būs perfekts līdz pēdējam. Vēzim pozitīvākā īpašība ir tā, ka, lai arī kas notiktu, viņš vienmēr būs blakus mīļotajiem cilvēkiem.

LAUVA

5

Lauvas otrā valoda, ko viņš prot perfekti, ir sarkasms – tas dažkārt arī mēdz citus nokaitināt, bet Lauva jau, protams, par to neuztraucas. Viņa ir ļoti labs draugs, jo ir pilna jautrības un piedzīvojumu kāres, tādēļ, ja vēlies, lai tev nav garlaicīgi, sadraudzējies ar kādu lauvu.

JAUNAVA

6

Viņa mēdz klusībā aprunāties pati ar sevi, jo dažkārt taču vajag kāda gudra cilvēka padomu. Daudzkārt citi uzskata, ka Jaunavai bieži ir slikts garastāvoklis, lai arī patiesībā viņas ir iegrimušas domās par sev svarīgām lietām – ar garastāvokli tur nav nekāda sakara.

SVARI

7

Viņi ir ļoti labi flirtētāji – flirtē nemanāmi, mazliet piemiedzot acis, uzsmaidot un darot mazas lietiņas, kas tevi iepriecinās. Svariem nav nekādas jēgas dot pavēles, jo viņi tās nekādā gadījumā nepildīs. Grūti pat ir pierunāt izpildīt kādu lūgumu.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 70.sērija

SKORPIONS

8

Viņš nesadusmosies uzreiz – visdrīzāk nogaidīs īsto mirkli un tad izplūdīs briesmīgā niknuma lēkmē. Viņam īpaši nepatīk runāt, bet viņam piemīt ļoti daudz dažādu sejas izteiksmju, tādēļ Skorpions ir viena no zīmēm, ko ir visgrūtāk “nolasīt”.

STRĒLNIEKS

9

Kā Strēlnieks runā: 25% lamāšanās, 25% sarkasma, 50% abu divu kombinācija. Un kāpēc tā ir? Jo viņš aizsedz savas skumjas un problēmas ar humoru, uzskatot, ka šādi cilvēki nepamanīs, kas darās Strēlniekam iekšienē.

MEŽĀZIS

10

Viņam var pietrūkt kāds cilvēks līdz pēdējam, bet viņš spēj izlikties, ka par to ir pilnīgi nospļauties. Kad Mežāzis ir dusmīgs vai aizvainots, viņš klusē – tad viss aizvainojums tikai pieaug, un, kad ir pienācis laiks, Mežāzis eksplodē. Un ticiet man – tas nav skaisti.

ŪDENSVĪRS

11

Stingrākais cietums, no kā Ūdensvīram ir jāizbēg, ir viņa paša prāts. Nekad neuzdrīksties kontrolēt Ūdensvīru – viņš nekādā situācijā to neuzskatīs par laipnības vai izpalīdzības pazīmi – tas viņu aizvaino, jo Ūdensvīram nepatīk pakļauties pavēlēm.

ZIVIS

12

Ja tev viņas vajadzēs, viņas nekad neaizies. Bet, kad Zivis ir dusmīgas, viņas tev veltīs šausmīgus skatienus, un uz katru jautājumu, ko tu viņām uzdosi, viņas sniegs “uzbraucošu” atbildi. Tādēļ labāk ir nekļūt par Zivju ienaidnieku – tā nav patīkamākā lieta dzīvē.

Leave a Comment