Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 90. sērija

AUNS

1

Viņam piemīt liels sacensības gars – viņš sacenšas ar citiem pat tad, ja tie citi par to nekā nezina. Jā, šī īpašība palīdz viņiem tiekties uz priekšu, bet to viņi izpauž diezgan kaitinošā veidā – vismaz tā tas izskatās no malas.

VĒRSIS

2

Viņam prinicipā vispār neinteresē, vai tu viņu uzskati par dīvainu vai nē. Citu viedoklis ir mazsvarīgs (vienīgi izņemto tuvos cilvēkus). Tu neatradīsi stūrgalvīgāku cilvēku par Vērsi, viņš vienmēr grib rīkoties pēc saviem ieskatiem, citus neuzklausot.

DVĪŅI

3

Viņi vienmēr ir savā personīgajā pasaulītē un izklaidējas. Viņi tik brīnišķīgi uztver dzīvi, ka pilnīgi skauž, no malas skatoties. Tomēr dažkārt tas vijas ar vieglprātību, kas pēkšņi var likt uzdot jautājumus par to, ko viņi dara ar savu dzīvi.

VĒZIS

4

Nekad nevajag apšaubīt viņa intuīciju – ja viņš jūt, ka kaut kas nebūs tā, kā vajag, tad tā arī būs. Vēzis no vienas puses ir kautrīgs un jauks, bet no otras neprātīgs un pilnīgi traks – tas ir zelta vidusceļš.

LAUVA

5

Viņa nekad nepalaidīs vaļā kādu cilvēku, kurš centīsies laboties, lai izkarotu vietu viņas dzīvē. Lauvas, ja tas ir vajadzīgs, ir neticami pieklājīgas un atsakās pieņemt jebkāda veida necieņu, lai arī no kādas puses tā nāktu.

JAUNAVA

6

Viņai riebjas tikt iejauktai citu cilvēku drāmā. Ja Jaunava ir izvēlējusies tevi, tev ar to būtu jālepojas, jo viņai ir ļoti augsti standarti. Viņai nepietiek, ja vārdos pateiksi, cik ļoti viņa tev ir vajadzīga – parādi to ar darbiem.

SVARI

7

Ja negribi zināt, kas viņiem ir sakāms, tad nejautā, jo viņi necentīsies saudzēt tavas jūtas, ja gribēsi dzirdēt viņu viedokli. Svarus ir ļoti grūti kontrolēt, ja viņi ir dusmīgi. Viņiem tajā brīdī viņiem izslēdzas kaut kāds slēdzis, un viņi kļūst traki.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 86. sērija

SKORPIONS

8

Sakumā viņš ir ļoti kautrīgs, bet, kad iepazīst cilvēkus, tad kautrība pazūd pilnībā. Skorpions var ilgi krāt aizvainojumu sevī un neko par to neteikt un neizrādīt, gaidot īsto laiku, kad to beidzot būs vajadzība izpaust.

STRĒLNIEKS

9

Viņam ļoti labi padodas ap sevi būvēt sienas, jo viņš negrib dot cilvēkiem iespēju sevi sāpināt. Ja tu sadusmosi Strēlnieku, gaidi pamatīgu ķīviņu, bet ja sāpināsi viņu, tad vairs nekad dzīvē neredzēsi.

MEŽĀZIS

10

Viņam ir trakulīgā puse, ko ieraudzīt un iepazīt paveicas tikai dažiem izredzētajiem. Mežāzis “barojas” no ķermeņa valodas – tā viņam pasaka daudz vairāk nekā vārdi jebkad pateiks. Mežāzis par cilvēkiem zina vairāk nekā vajadzētu.

ŪDENSVĪRS

11

Viņam patīk spontāni piedzīvojumi, tādēļ tā vienmēr viņam būs labākā dāvana. Viņš ir ideālists, kurš tic patiesai mīlestībai, lai arī viņa sarkastiskā daba varētu likt domāt citādāk. Viņi partnerī meklē labāko draugu un dvēseles radinieku.

ZIVIS

12

Viņām patīk pārsteigumi, jo tie liek justies īpašām un novērtētām. Kad Zivīm ir kāds plāns, viņas nepieļauj iespējamību, ka tas varētu neīstenoties. Un, ja tomēr neīstenojas, tad viņas ir dziļi satriektas.

Leave a Comment