Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 97. sērija

AUNS

Viņš ir kā saules stariņš, kas ir samaisīts kopā ar mazu viesuļvētru. Viņš spēj izdarīt 10 cilvēku darbu viens pats – lai gan dažkārt mēdz būt slinks. Tomēr, kad ir apņēmies kaut ko izdarīt, tad tam velta visas pūles – izdara to ne tikai labi, bet arī ātri.

VĒRSIS

Viņš neatteiksies no otra cilvēka pat tad, ja zinās, ka viņš nemaz tā īsti viņam nav piemērots – viņu ietiepība neļauj no otra atteikties. Vērsim kļūt no ļoti sirsnīga līdz pilnīgi bezsirdīgam ir vienas sekundes jautājums. Pret cilvēkiem izturas godīgi – kā nu kurš ir pelnījis.

DVĪŅI

Viņi ļoti labi saprot, ka dzīvē viss mainās, tādēļ viņi visātrāk par visiem pieņem pārmaiņas un nemaz nebēdā par to, ka kaut kas ir mainījies. Dvīņi ir sabiedriski, bet runā daudz tikai to cilvēku klātbūtnē, kuriem blakus jūtas komfortabli.

VĒZIS

Viņš ļoti labi redz, ja viņam tiek melots – un viņš neapstāsies, kamēr nebūs izzinājis visu detaļās, par ko tu melo, kāpēc un kā tu to vērsīsi par labu. Vēzim ir spēja nolasīt cilvēku – tas ir kas vairāk par intuīciju. Viņš vienkārši redz cilvēkiem cauri, lai arī cik “maskas” viņi nebūtu uzlikuši.

LAUVA

Šis ir viens no retajiem gadījumiem, kad cilvēks no iekšpuses ir daudz pašpārliecinātāks par sevi, nekā tas ir redzams no ārpuses. Viņš zina savu vērtību, bet visu izpaust arī neuzdrīkstas. Lauvai patīk konkurence, jo tas liek viņai strādāt vēl smagāk, lai sasniegtu iecerēto.

JAUNAVA

Viņa savas jūtas prot noslēpt tik labi, ka tiek uzskatīta par vienu no noslēpumainākajām Zodiaka zīmēm. Viņi ir mentāli ļoti spēcīga, ar tādu personību, kas vajadzīgajā brīdī var būt muļķīga un pilnīgi nopietna. Jaunava ir ļoti inteliģenta un kontaktējas ar tādiem pašiem cilvēkiem.

SVARI

Ja viņi tev stāsta par savām problēmām, tas nozīmē, ka viņi tev uzticas. Dienas beigās viss, ko Svari vēlas, ir dzīvot harmonijā, lai arī visa pasaule ir pilna ar nomācošām lietām. Svari vēlas izbaudīt visas skaistās lietas, ko dzīve var piedāvāt.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 96. sērija

SKORPIONS

Viņš ir kā stipra kafija ar īpašu garšu, ko pēc nogaršošanas tu vairs nekad nespēsi aizmirst. Skorpions ir jaukākais un ļaunākais cilvēks, ko tu jebkad satiksi – un tas būs atkarīgs no tevis, kuru savu pusi viņš tev parādīs. Viņa attieksme ir atkarīga no citiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Viņu ļoti kaitina tas, ja kāds pārprot to, ko viņš ir pateicis, un pataisa to par kaut ko lielu. No mušas uzpūstie ziloņi ir Strēlnieka bieds. Viņš vēlas paplašināt savus horizontus un par to nejusties slikti – viņam ir vajadzīgas labas atmiņas un lai tajās piedalās labi draugi.

MEŽĀZIS

Viņš pārsvarā ir rezervēts, bet ļoti runātīgs ar tiem, kuri pazīst viņu vislabāk. Cilvēki, kuri lūgsies un prasīsies pēc uzmanības, to no Mežāža nesaņems – viņš pats izvēlies, ar ko dibināt kontaktu. Ar viņu labāk ir nestrīdēties, jo Mežāzis uzvar praktiski jebkurā strīdā.

ŪDENSVĪRS

Viņam ļoti labi padodas pārstresoties par lietām, kuras viņš pats ir izdomājis. Viņam sanāk pārspīlēt un pašam sev ar to visu padarīt sliktāku. Kad Ūdensvīrs ir sāpināts, atlabšanas process ir diezgan ilgs – viņš nespēj tā vienkārši aizmirst.

ZIVIS

Viņas kļūst bezsirdīgas tikai tad, ja pats viņas tur noved – un to viņu pusi tu nevēlies iepazīt. Zivīm ļoti svarīga ir pieķeršanās, jūtas un viņu spēja to ne tikai saņemt, bet arī dot pretī. Viņām patīk runāties par dziļām tēmām, tas viņiem nodrošina sirdsmieru.

Leave a Comment