Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 98. sērija

 

AUNS

Viņš vienā brīdī var būt pilnīgs kretīns, bet nākamajā ļoti mīļš un patīkams – un tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no tevis. Lai gan viņš grib, lai viss notiek pēc viņa prāta, tas ir arī praktiski vienīgais veids, kā ar viņu ir iespējams sadzīvot, jo pats piekāpjas ļoooti reti.

VĒRSIS

Ja viņa dzīve sāk kļūt ļoti haotiska, vislabāk tam palīdzēs mūzika – uz Vērsi tā iedarbojas dziedinoši. Kad Vērsim ir vajadzīga palīdzība, viņi to baidās atzīt, jo viņiem burtiski riebjas izskatīties vājiem. Svešinieku vidū viņš ir introverts, tomēr draugu kompānijā ļoti skaļš.

DVĪŅI

Viņus ir ļoti viegli aizkaitināt – tas praktiski notiek tikai dažu sekunžu laikā. Kad viss ir nonācis pie nopietnām sarunām, viņiem nepatīk būt atklātiem un stāstīt par savām sajūtām, emocijām un iekšējo pasauli – tās ir lietas, ko labāk patur pie sevis.

VĒZIS

Viņu nokaitina praktiski viss – ja kaut kas nenotiek tā, kā tam būtu jānotiek, viņš var izbesīties līdz pēdējam. Vēzis ir garastāvokļa cilvēks, tādēļ nav jābrīnas, ka vienā dienā viņš ir miera mika, bet nākamajā pilnīgi traks un enerģisks.

LAUVA

Lai gan viņa no ārpuses izskatās ļoti stingra un augsprātīga, viņai ir viena no mīlošākajām sirdīm. Un viņas tuvākie cilvēki to ļoti labi jūt un zina. Vienmēr ir gatava sargāt “savējos”, iestāsies par viņiem un darīs visu iespējamo, lai viņi būtu laimīgi un justos labi.

JAUNAVA

Viņa ir perfekta mīļotā – viņa tic uzticībai, mīlestībai, cieņai un pats svarīgākais – viņai ir ļoti veselīga seksuālā apetīte. Pirms Jaunava uzsāks ko jaunu, nebijušu, viņa iztēlosies visus iespējamos 100 000 scenārijus, kā tas varētu izvērsties – jābūt taču drošam.

SVARI

Ar viņiem sadzīvot ir ļoti grūti – it īpaši pirmajā dzīves posmā, jo šie cilvēki diezgan ilgi meklē savu patieso “es”. Paši bieži vien mēdz mānīties, dažkārt arī krāpj savus partnerus (viss tikai sevis meklējumu vārdā), tomēr, ja tu viņiem melosi, tad gan viss būs cauri.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 97. sērija

SKORPIONS

Viņš noteikti izvairīsies no sarunas ar cilvēku, kurš viņam nepatiks, tomēr tik un tā būs laipns pret viņu, jo viņš saprot elementāras uzvedības normas un sevi par muļķi pataisīt neuzdrīkstas. Skorpionam ļoti labi padodas risināt emocionālās problēmas – tikai ne savas.

STRĒLNIEKS

Domājot par to, cik lielas sāpes viņam kāds ir nodarījis, viņš diezgan vienkārši var tikt vaļā no domām par šo cilvēku. Viņam ir ļoti liela sirds, tomēr tajā nav vietas visiem – tur piekļūst tikai izredzētie. Tie, kuri ar savu uzvedību un attieksmi spēj Strēlniekam atbrīvoties un būt viņam pašam.

MEŽĀZIS

Viņš ļoti bieži nonāk situācijā, kad viņš vēlas, lai viņam būtu taisnība, bet no otras puses negribas teikt vispār pilnīgi neko. Attiecībās Mežāzim ir nepieciešama romantika un piedzīvojumi – tie nedrīkst apsīkt, citādāk Mežāzis būs nelaimīgs.

ŪDENSVĪRS

Viņš ļoti labi zina, kad ir jābūt pacietīgam, tomēr, kad ir par daudz, tad var sākties īsts vulkāna izvirdums. Un tad Ūdensvīrs paliek ciets un auksts kā akmens. Daudz cilvēku vēlas “atkost” Ūdensvīru, tomēr tikai dažiem laimējas iepazīt viņa patieso “es”.

ZIVIS

Viņas ļoti labi prot pelnīt naudu, tomēr tajā pašā laikā ir arī brīnišķīgas tās tērētājas. Bet Zivis nav neapdomīgas, tādēļ viņām naudas lietas var uzticēt. Zivīm ļoti nepatīk būt vienā vietā un nodarboties ar vienu un to pašu no vietas, viņām ir vajadzīga dažādība un aktivitātes.

Leave a Comment