Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 99. sērija

AUNS

Lai arī tu izskaties ļoti noslēgts un dažreiz “bez-emocionāls”, tev ļoti rūp savi tuvākie cilvēki. Tikai tu reti zini, kā to īsti izrādīt. Auns ir ļoti tiešs, nekad negribēs runāt aplinkus, bet ķersies klāt patiesībai uzreiz. Tieši tādēļ viņš nevar ciest cilvēkus, kuri bieži melo.

VĒRSIS

Viņiem tā no dabas sanāk būt pievilcīgiem. Dažkārt ir pārāk nedroši paši par sevi, tomēr tik un tā spītīgi turēsies pretī visiem, kuri noliegs viņu taisnību. Vērsim piemīt spēja ātri tikt pāri pārdzīvojumiem, jo viņi zina, ka viņus gaida citas, labākas lietas un notikumi.

DVĪŅI

Viena no atslēgām, kas atslēdz sirdi, ir smiekli. Ja tu mācēsi Dvīņus sasmīdināt, tad neko citu nemaz nevajadzēs, lai viņu iekarotu. Tāpat viņi vienmēr ir gatavi teikt taisnību, tikai dažkārt mazas empātijas gadījumos viņi mēdz visu padarīt labāku.

VĒZIS

Viņi ir ļoti labi izmeklētāji, tādēļ no viņiem neko nenoslēpsi. Vēži ne tikai pievērš pastiprinātu uzmanību detaļām, bet arī intuitīvi jūt, kas notiek, kā arī saredz to, ko citi saredzēt nespēj. Vēzi nav pārāk viegli nokaitināt, viņš māk saglabāt mieru, jo saprot, kas patiešām ir uztraukšanās vērts.

LAUVA

Viņai ir ļoti grūti samierināties ar to, ja viņas mīlestības objekts nespēj sniegt pretmīlu. Un tādā gadījumā viņa ļoti pārdzīvo, vainojot tajā sevi. Kad Lauva savā galvā kaut ko ir izlēmusi, pastāv ļoti maza iespējamība,  ka kāds vai kaut kas to varētu mainīt.

JAUNAVA

Viņa mazliet par daudz kritizē citus – pat tad, kad īsti neizprot situāciju. Tomēr viņai nav nekāda tieša mērķa kādu sāpināt, viņa vienkārši ir ļoti tieša. Jaunavai ir ļoti laba sirds, viņa vienmēr cenšas palīdzēt citiem cilvēkiem, kad viņiem tas ir nepieciešams, tomēr sevi izmantot gan neļaus.

SVARI

Viņiem patīk būt jautriem, pārsvarā ir pozitīvi, ja vien dzīvē nav kāds cilvēks, kurš visu šo jautrību un dzīvesprieku “izsūc”. Tomēr, lai gan viņi no malas var izskatīties ļoti laimīgi, bieži vien ir nelaimīgi, bet paši pie tā ir vainīgi, jo nekad nevar izlemt, kas ir pareizā rīcība un kas – pilnīgas muļķības.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 98. sērija

SKORPIONS

Viņam ir viegli iejusties jaunās kompānijās, tomēr tas vairāk ir redzams “uz āru”. Iespējams, ka domas viņam būs pavisam citādākas. Skorpionam nepatīk, ja viņš kādam ir nodarījis pāri, jo cenšas pret citiem būt saudzīgs – viņš vienmēr atvainosies par savām kļūdām.

STRĒLNIEKS

Viņam patīk iepirkties. Jaunas lietas ir labākais, kas vien var būt – un tām ir jābūt arī labāk, nepietiek tikai ar jaunuma faktoru. No ārpuses var šķist, ka viņam nerūp citi cilvēki, tomēr patiesība ir tāda, ka viņam rūp – un pat ļoti. Tikai viņš baidās izrādīt savas jūtas un emocijas.

MEŽĀZIS

Bieži vien citiem Mežāzis šķiet ļoti nopietns, tomēr patiesībā viņš ir pilnīgi traks un gatavs uz dažādām (pat nesaprātīgām) lietām un piedzīvojumiem. Viņš vienmēr ir gatavs rīkoties. Ja mērķis ir nospraust, Mežāzi nekas neapturēs. Viņš cīnīsies līdz pēdējam, lai to sasniegtu.

ŪDENSVĪRS

Viņam ir grūti uzturēt ilgstošu draudzību, jo Ūdensvīram nepatīk atklāt sevi līdz galam. Šo viņa pusi piedzīvo tikai izredzētie. Bet viņam ir grūti atklāt savas vājās puses pat sev, tādēļ draudzību izjukšanā vainos otru cilvēku. Ūdensvīrs vienmēr grib būt labākais, tādēļ viņam ir grūti samierināties ar zaudējumu.

ZIVIS

Zivis ir klusas un ļoti domīgas – vienmēr savā pasaulītē cenšas kaut ko izspriest un izdomāt. Diemžēl dažkārt šī pasaulīte jaucas kopā ar realitāti, un tad var sanākt kišmiš! Dažkārt pārāk daudz uztraucas, kas neļauj viņām būt mierīgām. Būtu jāiemācās visu uztvert daudz mierīgāk.

Leave a Comment