Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – (3.sērija)

1

AUNS Viņi bieži vien sasniedz to, ko ir iekārojuši, tikai tādēļ, ka ir nenogurdināmi. Auni ir ļoti impulsīvi un rīkojas mirkļa iespaidā, tādēļ sanāk reizes, kad viņi nošauj greizi.

 

2

VĒRSIS Viņi ir sabiedriski, tomēr bieži vien arī kautrējas, bet cenšas to citiem neizrādīt. Viņiem vajadzētu vairāk domāt par savām finansēm, jo lielo plānu dēļ var sanākt iekulties parādos līdz ausīm.

 

3

DVĪŅI Viņi vienmēr ir kustībā uz priekšu. Dažreiz arī sanāk paskatīties atpakaļskata spogulī, tomēr tikmēr jau ir paspēruši vēl vienu soli tālāk. Ar viņiem nevajag strīdēties- var iemantot ļaunāko ienaidnieku.

 

4

VĒZIS Viņi ir pārāk lepni, lai prasītu pēc padoma- jautās to tikai tiešām tad, kad vairs nebūs citas izejas. Viņš ir ļoti empātisks, tādēļ reti dara pāri cilvēkiem, domājot, kā pats justos tādā situācijā.

 

5

LAUVA Viņš parasti ir tas, kurš vienmēr izdomā to, kā viss notiks – tā teikt, viņš ir pasākumu organizators. Nesaki viņam, kas viņam jādara, un viņš neteiks tev, kur tev jāiet.

 

6

JAUNAVA Ja viņas vide nav kārtībā, privātā dzīve arī nebūs. Ļoti labi prot apieties ar bērniem un ideāli spēj novērtēt, kurā brīdī bērns kļūst par pieaugušo. Viņas praktiski nekad nav materiālistes.

 

7

SVARI Viņi ir ļoti lieli romantiķi – vienmēr gribēs, lai otra pusīte izrāda savas jūtas, bet, ja nesaņems to, ko vēlas, var spert sānsoļus vēlāk par tiem neko nestāstot. Svarus labāk ir sargāt un rūpēties par viņiem.

 

8

SKORPIONS Viņi spēj piedot, bet nekad neaizmirst. Viņiem ir talants panākt praktiski visu, ko viņi vēlas, jo viņiem ļoti viegli ir savaldzināt cilvēkus. Pievelk arī ar savu neizdibināmību.

 

9

STRĒLNIEKS Viņš seko principam, ka cilvēkiem ir jāsaka tas, ko viņiem vajag dzirdēt, nevis tas, ko viņi grib dzirdēt. Viņi ir ļoti labi draugi un ātri vien iemanto uzticību, jo viņiem patiešām ir vērts uzticēties.

 

10

MEŽĀZIS Viņi no sevis neko netēlo – tas nav viņu interesēs- iegūt “draugus” tikai tādēļ, ka tas ir izdevīgi. Daudz ko dzīvē dara naudas dēļ, bet nekad to nenostāda augstāk par emocionālajām vērtībām.

 

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir piedzīvojumu meklētājs, un piedzīvojumi parasti sameklē arī viņu. Viņam patīk runāt par visu un ar visiem, kas dažreiz citus arī sāk kaitināt, jo ir grūti viņam pateikt, ka ir laiks apstāties.

 

12

ZIVIS Viņš bieži mēdz izdabāt cilvēkiem tikai tādēļ, lai viņiem būtu labi. Viņš praktiski nekad nav skops, bet māk atšķirt, kurš cilvēks ir pelnījis viņa labvēlību un kurš nav.

Leave a Comment