Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 34.sērija

1

AUNS Viņš ir liels šarmētājs – visu un visus grib pavedināt, iepatikties citiem. Bet viņš ir viegli nogarlaikojams, tā kā, ja esi ar viņu kompānijā, labāk nesāc runāt par savām darba lietām vai kaut ko citu, kas viņu neinteresē. Viņš lec, pirms ir paskatījies, kur, tādēļ daudzkārt nākas nožēlot savus lēmumus, bet šī spontanitāte nodrošina lielu draugu pulku.

1

VĒRSIS Viņš pats ir diezgan lēns, bet sagaida, kad citi visu izdarīs ātri. Tāpat viņš ir nepacietīgs, ja runa ir par dzīves plāniem. Visu vajag tagad un tūlīt. Viņš arī var iestrēgt rutīnā – visu laiku par to runās, nevarēs saprast, kā tas ir noticis, bet lietas labā īsti neko nedarīs. Viņš izpilda citu norādījumus, ir gatavs palīdzēt, bet arī pats no citiem prasa daudz.

3

DVĪŅI Viņiem patīk atrasties stabilā vietā – tādēļ arī viņi bieži tur iesakņojas. Viņi ļoti labi saprotas ar maziem bērniem, saprot viņu nesaprotamo valodu un paši tādu arī prot. Viņam patīk komunicēt ar citiem, bet pacietības mērs ir ļoti mazs, tā kā, ja kaut kas viņu nogarlaikos, tad sarunas iznākums nebūs no tiem labākajiem.

4

VĒZIS Kā jau visi vēzīši – sapņaini, jūtīgi un emocionāli. Tomēr viņam ir arī sava negantā puse. Viņš spēj manipulēt ar cilvēkiem, un izmantos šo īpašību pilnīgi jebkad, kad tas būs nepieciešams. Viņš citiem dod tādus padomus, kādus uzskata par pareiziem – un viņiem ir vienalga, vai tas otram patīk vai nepatīk. No viņa mutes nenāks ārā nekas cits, kā tikai viņa patiesais viedoklis.

5

LAUVA Viņai ļoti svarīgas lietas: nauda, vara, prestižs un garderobe. Viņai vienmēr ir jābūt ideālā kārtībā, nekas nedrīkst būt puspabeigts. Ar netīriem matiem no mājas neizies, ja arī tas nozīmēs, ka citiem uz viņu būs jāgaida. Viņa izvēlas tikai pašu labāko, nekad nebūs nevienam zem tupeles, ja vien kādam nebūs izdevies viņu pamatīgi apmānīt.

6

JAUNAVA Viņam ļoti patīk zaļas lietas – drēbes, ēdiens, rotaslietas un mājas. Viņā ir nepieciešama dabiskuma sajūta, tāpēc pati nekad nebūs nekas samākslots. Svarīga ir tīrība un kārtība – visam ir jābūt tādam, kā viņa ir iztēlojusies savā galvā. Jaunava ir ļoti dāsna pret saviem mīļajiem, ir gatava kaut vai atdot pēdējo kreklu, lai tikai viņiem būtu labi.

7

SVARI Viņi mēdz būt diezgan agresīvi, jo grib, lai viss notiek tikai pēc viņu prāta. Necieš melus, jūtas pilnīgi nevērtīgs, ja kāds no viņa kaut ko ir slēpis. Dzīvē ir grūti atrast pareizās vērtības, tādēļ mētājas šur un tur. Cieš no lielām grūtībām pieņemt lēmumus. Viņiem patīk blingi, visas spīdīgās lietas, patīk izcelties, bet mēdz pāršaut pār strīpu.

8

SKORPIONS Viņa vārdi bieži tiek pārprasti vai vienkārši ir nesaprotami. Viņš vienkārši dzīvo mazliet atšķirīgā pasaulē. Viņš ļoti izbauda lielu, plašu, dažādu, krāsainu dzīvesveidu. Visam ir jāatrodas nepārtrauktā kustībā, kurā viņš ir šīs kustības vadītājs. Viņam ir lieliska spēja pārvarēt lielus, grūtus šķēršļus, tāpat viņš var palīdzēt tos pārvarēt citiem.

9

STRĒLNIEKS Viņam dzīvnieki ir īpaši tuvi. Viņam pat mierīgi dzīvnieks var būt cilvēka vietā. Viņš ir filozofs, visu grib analizēt, saprast un kontrolēt. Strēlnieks ļoti izbauda mentālas pārmaiņas, pats ļoti cenšas tādas realizēt. Viņam vienmēr ir pat pārāk liela enerģija, tādēļ viņš atrodas nepārtrauktā kustībā.

10

MEŽĀZIS Lai viņš justos piepildīts, viņam ir nepieciešama laimīga māju dzīve, laimīgi cilvēki apkārt, tādi, kuri vēlas arī Mežāzi darīt laimīgu. Viņš ir praktisku problēmu risinātājs un ideāls organizators. Viņš plāno visu savu dzīvi, katru soli, lai viņam būtu iezīmētas pēdas, pēc kurām vadoties viņš varētu sasniegt mērķi.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir ļoti neparasts, bet dabisks. Dažkārt arī piekopj bohēmisku dzīvesveidu. Ūdensvīram ir eklektiska draugu kompānija – viņš vienkārši ir brīnišķīga saikne ar saviem draugiem. Viņš ir ļoti cilvēciska būtne, nekad nemēģinās ar nodomu darīt pāri cilvēkiem, bieži arī kaut ko nepateiks, lai tikai nesāpinātu citus.

12

ZIVIS Viņas ir diezgan sapņainas, reti kad saprot, kāda patiesībā ir realitāte. Varētu teikt, ka viņi ir naivi, jo ātri vien notic visam, kas viņiem tiek pateikts. Viņš ļauj pieņemt lēmumus citiem, jo pašam negribas daudz domāt par to, piemēram, kur aiziet pusdienās. Dažkārt viņš vienkārši “iestrēgst” mājās un neiet ārā, jo tur ir daudz labāk un drošāk, nekā ārā.

Leave a Comment