Saimniece kaķi izmazgāja veļas mašīnā – briesmīgs atgadījums!

Kaķim Bobijam ļoti patika šad tad ielīst veļas mašīnā, lai iesnaustos – ar kaut ko šī vieta viņu pievilka. Un vienā no šīm reizēm kaķis pamodās no tā, ka veļas mašīna sāka darboties – veterinārārsti saka, ka kaķim ir ļoti palaimējies, ka viņš izdzīvoja.

Kaķa saimniece Līza teica, ka momentā apstādinājusi veļas mašīnu, kad izdzirdējusi dobjus trokšņus tajā. Par nelaimi, viņai nācās veļas mašīnā atrast savu kaķi. 

11

9 mēnešus vecais Bobijs tika aizvests uz veterināro kl**iku, jo kaķis atradās uz samaņas zaudēšanas robežas un viņam bija nepieciešamas zāles, lai ārstētos no piedzīvotā šoka.

47 gadus vecā saimniece saka: “Bobijs nereti pamanījās ielīst veļas mašīnā, tādēļ es vienmēr esmu centusies veļas mašīnas durvis turēt ciet un parūpēties par to, lai kaķis ir kaut kur citur, kamēr es krāmēju veļu. Vienmēr arī paskatos iekšpušē, pirms ieslēdzu veļas mašīnu. Šoreiz Bobijs jau vienreiz tika izcelts no veļas mašīnas, bet viņš laikam bija pamanījies ielavīties atpakaļ kādā brīdī, kad neskatījos, un paslēpties zem segas.”

“Tiklīdz kā izdzirdēju dīvainās skaņas, jautāju vīram Kevinam, kur ir Bobijis. Uzreiz metos uz veļas mašīnu un ieraudzīju kaķa vilnas krāsu. Es biju līdz Nā*ei pārbijusies un steidzīgi vilku viņu ārā.”

10

“Domāju, ka Bobijs tagad ir saņēmis lielu mācību, jo viņš vairs veļas mašīnai pat netuvojas. Tomēr vēl joprojām pirms mazgāšanas visu kārtīgi pārbaudu.”

Kad kaķis tika atvests uz kl**iku, viņa ķermenis bija izmircis un ķermeņa temperatūra bija bīstami zema. “Mēs viņu maigi noslaucījām, turējām siltumā un devām zāles pret šoku. Visu nakti paturējām kl**ikā, un nākamajā dienā Bobijs jau bija gatavs doties mājās. Viņam ir ļoti paveicies. Manā 15 gadu veterinārārsta pieredzē es neesmu redzējis šādu gadījumu, ka kaķis pēc izmazgāšanas veļas mašīnā būtu izdzīvojis,” saka veterinārās kl**ikas ārsts Tomass.

12

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment