Izmetiet šo priekšmetu no mājām, lai atjaunotu labsajūtu un mieru, pretējā gadījumā var būt sekas.

Jūs varat atpūsties kopā ar draugiem, doties atvaļinājumā uz ārzemēm vai vienkārši uz laukiem. Tur jūs patiešām atslābināsieties un atļausieties ne par ko sliktu nedomāt. Bet, atgriežoties mājās, jūs atkal sāksiet grimt melanholijā.

Kā atjaunot labsajūtu un laimi

Bet, ja problēma ir sienās, ko tad darīt? Dzīvokli nopostīt un būvēt no jauna neizdosies. Bet tas nav nepieciešams, jo ir arī citi veidi, kas palīdzēs atjaunot labsajūtu un laimi. Meistars Vladislavs to sauc par attīrīšanas praksi.

Šajā praksē tiek izmantoti divi elementi: gaiss un uguns. Lai veiktu šo rituālu, ir piemērots jebkurš diennakts laiks. Galvenais, lai tu nesteidzies. Jāiededzina svece (vienalga kāda) un ar to rokā jāapiet visas telpas, sākot no tālākās.

Lasi arī: Numeroloģija mīlestības sardzē: skaitļi parādīs, cik ilgi attiecības turpināsies

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Svarīgs ir virziens: tas jādara pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Jums jājūtas vienotam ar uguni. Uguns esi tu, tu esi uguns. Apstaigājot visas dzīvokļa istabas, skaļi sakiet šos vārdus: “Uguns deg, spīd, tā patiesi izdzen melnumu. ”

Rituāla laikā sveces liesma var sākt šūpoties. Tas notiks visvairāk piesārņotajās mājas vietās. Apstājieties tur un paviciniet sveci gaisā, tad dodieties tālāk. Kad esat apgājis visas telpas, nodzēsiet sveci. Nav vajadzības to izmest. Bet nebūs lieki atvērt visus logus, lai izvēdinātu.

Tiklīdz jūtat svaigumu mājā, atkal apejiet visas telpas pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Tikai šoreiz jāsajūt saplūšana ar gaisa stihiju. Šajā brīdī sakiet šos vārdus: “Es eju caur istabām ar vēju, lai mana māja būtu tīra un gaiša.”

Atkārtojiet šo attīrīšanas praksi 2-3 reizes nedēļā, un pēc mēneša jūs sajutīsiet, cik ļoti mainīsies jūsu dzīve.

Leave a Comment