Iznīcināšanas programma: kas nogalina prieku, atgrūž naudu un traucē piesaistīt mīlestību

Salauzti, aizkavējušies vai steidzīgi pulksteņi

Ja pulkstenis steidzas, cilvēks steidzas līdzi. Visi cilvēki šādā mājā sāk pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, biežāk kļūdās aprēķinos un secinājumos. Ja pulkstenis ir aiz muguras, tad cilvēkiem visur nav laika. Viņi bieži kavējas, un to produktivitāte ir ievērojami samazināta. Ja tie ir bieži un vispār nav izmantojami, tas var negatīvi ietekmēt cilvēku veselību.

Lietas bez pāra

Īpaši tas attiecas uz zeķēm. Ja jums ir zeķes bez pāra, tad labāk tās izmest, jo tās piesaista problēmas. Ja ir lietas. Kuru funkcionalitāte nemaz necieš no pāra trūkuma, tad varat tos atstāt. Piemēram, jums iedeva tējkannas un krūzīšu komplektu, bet viena no krūzēm saplīsa. Pārējo nav jēgas izmest, jo tie ir neatkarīgi priekšmeti.

Izplēstas un nelietojamas lietas

Ja lieta jau ir tik veca, ka sāp uz to skatīties, neglabā to mājās tikai tāpēc, ka tā tev ir dārga, jo atgādina kaut ko labu. Veciem, saplēstiem un nevalkājamiem apģērba gabaliem jābūt atkritumu tvertnē. Tie atbaida veiksmi, padara cilvēku mazāk pievilcīgu citu acīs.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji ar vissliktāko karmu, kas grauj viņu veiksmi

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Gleznas ar nepatīkamu attēlu

Daudziem cilvēkiem patīk būt radošiem, piekarinot pie sienām pasaules gala attēlus, dažas kataklizmas, dēmonus utt. Šādi attēli atbaida veiksmi un piesaista mājā daudz negatīvas enerģijas. Mēģiniet piekārt pie sienām kaut ko skaistu un laipnu.

Bojātas preces un elektroierīces

Piemēram, ja tev ir veca un biedējoša slota, tā mājai piesaistīs naudas problēmas. Nestrādājošas elektroierīces ir ļoti spēcīgs negatīvās enerģijas magnēts.

Nepatīkamu cilvēku dāvinātas lietas

Ja kāds ne pārāk patīkams cilvēks tev kaut ko uzdāvināja, tad šī lieta tev var kļūt enerģētiski negatīva. Viņa nozags tavus spēkus. Iespējams, ka šāds objekts pat var būt apzināti sazvērēts, lai nozagtu enerģiju. Esi uzmanīgs, ko citi cilvēki tev dod.

Atcerieties arī, ka mājai vienmēr jābūt tīrai. Lai tā enerģija būtu radoša, speciālisti iesaka biežāk tīrīt, kā arī ievērot vienkāršus fen šui noteikumus, kā māju pārvērst par laimes un harmonijas vietu. Atcerieties, ka pareizā vide rada pareizo noskaņojumu.

Leave a Comment