Zvaigžņu zīmju pārstāvji ar vissliktāko karmu, kas grauj viņu veiksmi

Visi cilvēki ir atšķirīgi, un pat vienas zīmes pārstāvji daudzos aspektos var būt radikāli pretēji cilvēki. Tomēr ir Pazīmes, kurās karmas problēmas tiek novērotas biežāk nekā citas. Tas ir par viņiem, kas tiks apspriests šajā rakstā.

Lauva

Lauvas ir ārkārtīgi savtīgas un nežēlīgas pret mīļajiem un cilvēkiem kopumā. Tas nozīmē, ka viņu karma pastāvīgi pasliktinās un ir jāpielāgo. Viņi bieži domā, ka visi viņiem kaut ko ir parādā, tāpēc viņi uzvedas ne no labākās puses, aizvainojot radiniekus un draugus. Bet tā nav viņu lielākā problēma. Galvenā problēma ir tajā, ka viņi nevar atzīt savu vainu. Ja cilvēks ir vainīgs un to jūt, atvainojoties, karma no tā gandrīz necieš vai necieš nemaz, bet ar Lauvu situācija ir savādāka.

Viņi bieži aizvaino savus tuviniekus, draugus vai svešiniekus ar vārdiem vai darbiem, taču nesteidzas atvainoties, domājot, ka pie savām kļūdām un problēmām vainojams otrs. Protams, šāda pieeja ne pie kā laba nenoved. Lauvas šī iemesla dēļ ne tikai zaudē cieņu un draugus, bet arī sabojā savu karmu, pārsteigti, ka viņiem nav paveicies.

Skorpions

Skorpioni pārsvarā ir laipni cilvēki, īpaši pret saviem bērniem, bet kopumā bieži vien ir skaudīgi un atriebīgi. Atriebība nav izeja. Turklāt tas piesaista visus, kas to izmanto. Jā, tas var sniegt gandarījumu, bet karma no tā nekļūs labāka. Gluži pretēji, tas var kļūt ļoti sliktāks.

Lasi arī: Galvenās pazīmes, ka tev steidzami kaut kas jāmaina savā dzīvē

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Skorpioniem traucē arī viņu greizsirdība un īpašība. Viņi bieži uzvedas tā, it kā viņu bērni, citi partneri vai draugi būtu viņu īpašums. Arī Visums to nevar ignorēt. Par šādu uzvedību ir jāmaksā. Daļēji viņu karmu stabilizē labie darbi. Galu galā Skorpioniem ir liela sirds. Ja viņi nevienam neko labu nedara, parādi krājas, kā rezultātā rodas problēmas.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži izmanto melus un manipulācijas, lai sasniegtu savus dzīves mērķus. Tas visbiežāk noved pie tā, ka viņu karma lielā mērā pasliktinās, izraisot melnu svītru. Zavigžņu eksperti stingri iesaka šīs zīmes pārstāvjiem pareizi izmantot savas psiholoģijas zināšanas – virzot tās radošā virzienā. Piemēram, jūs varat palīdzēt cilvēkiem izprast sevi problēmās.

Strēlnieki bieži vien iet pa īsāko ceļu uz laimi un panākumiem biznesā, darbā. Tas palīdz viņiem ietaupīt laiku un enerģiju, ko viņi vēlas veltīt hobijiem un vaļaspriekiem, taču Visums to nevar atstāt bez uzraudzības. Šad un tad liktenis sūta Strēlniekiem dažādus karmiskus pārbaudījumus par viņu rīcību un attieksmi pret cilvēkiem kā patērējamiem priekšmetiem.

Zivis

Kurš to būtu domājis, ka šajā sarakstā būs laipnas un mīļas Zivis. Tomēr šeit viņi ir. Viņu problēma, kas noved pie sliktas karmas, ir ieradums novelt atbildību uz citiem cilvēkiem. Viņi bieži pie visa vaino radiniekus, priekšniekus, draugus. Dažreiz pat pats liktenis saņem no viņiem nepatīkamas atsauksmes tādu vārdu veidā kā: “Dievs mani nemīl”, “liktenis man nav labvēlīgs” un tā tālāk.

Viss, kas Zivīm jādara, lai uzlabotu savu karmu, ir jāsāk meklēt savu problēmu objektīvos cēloņus. Mums jābeidz gaidīt, kad kāds viņiem palīdzēs, un jāuzņemas atbildība par viņu problēmām. Tas ir ļoti svarīgi, īpaši tiem, kas vēlas uzlabot karmu.

Mums visiem ir jāatceras pamatlikumi, pēc kuriem darbojas karma. Tas palīdzēs labāk izprast karmisko parādu veidošanās mehānismus. Jums būs daudz vieglāk sasniegt laimi un, pats galvenais, to saglabāt.

Leave a Comment