Izrādās, ka ir 7 veidu sieviešu krūtis! Kā izvēlēties piemērotu krūšturi savai krūšu formai?

……….

Asimetriskas krūtis – viena krūts lielāka par otru (gan mazāk, gan vairāk izteiktākas)

Kādu krūšturi izvēlēties? Ar izņemamu polsterējumu. Polsterējumu izņem ārā no tās bļodiņas, kur polsterējums tev nav vajadzīgs un ievieto klāt jau esošajam tajā, kur polsterējums tev nepieciešams.

Zvanveida krūtis – šaurākas augšpusē, apjomīgākas apakšā.

Kādu krūšturi izvēlēties? Pilnas bļodiņas krūšturi ar platām lencēm. Šīs krūtis parasti ir apjomīgas un attiecīgi nav nepieciešams zems piegriezums, lai izceltu dekoltē zonu. Uzsvaru vajadzētu likt uz atbalstu jeb lencītēm, kas nenospiedīs plecu un turēs tās skaisti paceltas, lai izceltu to apjomu.

“Austrumu-rietumu skatiena” krūtis – vērstas vairāk uz sāniem, īpaši krūtsgali.

Kādu krūšturi izvēlēties? Tā saucamos “push-up” krūšturus, kuros ir diezgan daudz polsterējuma sānos un bļodiņu apakšā, lai krūtis paceltu un virzītu tās tuvāk krūškurvim.

Attālināti novietotas krūtis – lielākais apjoms ir to sānos, mazāk apjoma ir krūškurvja daļā.

Kādu krūšturi izvēlēties? “Balconette” tipa krūšturus, kur ir pietiekami daudz auduma vidus daļā, lai dotu tām nelielu apjomu arī krūškurvja daļā.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles


Slaidas krūtis – lielākais apjoms ir augšpusē, šaurākas apakšā.

Kādu krūšturi izvēlēties? Klasiska tipa krūšturus vai “push-up” krūšturus, kas dos krūtīm izteiktāku dekoltē un apjomu.


Ūdens piles formas krūtis – līdzīgas iezīmes kā zvanveida formai, taču šo formu var noteikt no sāna, kur krūtis augšpusē izskatās praktiski plakanas, viss apjoms ir apakšā.

Kādu krūšturi izvēlēties? “Plunge” tipa krūšturus ar vai bez polsterējuma. Šie tipa krūšturi, piespiežot krūtis, radīs apjomu arī augšpusē un radīs izteiktāku dekoltē zonu.


Apaļas krūtis – izteikti apaļas gan no priekšpuses, gan sāna skatoties, nereti mākslīgas krūtis.

Kādu krūšturi izvēlēties? Vari brīvi izpausties, jo tev labi derēs jebkura tipa krūšturi, bet īpaši tavus apaļumus izcels mežģīņu tipa krūšturi bez polsterējuma.

Avots: lifehack.org

Leave a Comment