Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro

Kas es biju iepriekšējā dzīvē

Daudzus interesē jautājums – kas es biju iepriekšējā dzīvē tests! Zīlēšana vienmēr piesaista cilvēkus. Ar tās palīdzību ikviens var paskatīties ne tikai nākotnē, bet arī pagātnē, iegūt interesantas zināšanas, sasniegt labklājību un iekļūt dziļāk.

Katrs attēla atspoguļojums ietver sesto sajūtu. Cilvēki paļaujas uz pamata: redzi, dzirdi, smaržu, bet tā ir intuīcija, kas bieži vien mums piedāvā pareizo risinājumu. Vai jūs atceraties neērtības, kas jums bija pirms aizraujošiem notikumiem?

Kā tad, ja sirdis smaržo pārmaiņas un mēģināja jūs brīdināt? Šī ir intuīcija, kas vienmēr palīdz mums saprast, kas notiek apkārt, izvēlēties pareizo virzienu un izvairīties no nepatikšanām. Ezoteriķi uzskata, ka ikviens var attīstīt savu intuīciju. Lai to izdarītu, jums ir jāapmācās un nekad neignorēt jaunās emocijas.

 

Lasi arī: Kas ir svarīgi attiecībās? 5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība

Jums ir sešas dažādas bildes. Lai uzzinātu, kas jūs bijāt pagātnes dzīvē, pietiek izvēlēties vienu no tām. Nedomājiet loģiski un nemēģiniet uzminēt to, kas ir aprakstā paslēpts. Relaksējieties un novērsiet jebkādu ārēju troksni.

Neuztraucieties, skatiet attēlus dažas sekundes. Sirds jums pateiks pareizo izvēli. Otrā lapā jūs atradīsiet katra attēla interpretāciju.

 

Lasi aprakstus nākamā lapā…

Leave a Comment