Kas ir svarīgi attiecībās? 5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība

Daudzu pāru kļūdas tiek kopētas viens no otra, it kā tās būtu kopiju kopijas, rodas iespaids, ka cilvēki vienkārši ir aizmirsuši, kas ir patiesa un stipra mīlestība.

Laulību statistika mūsdienās rada vilšanos – gandrīz puse šķiršanās gadījumu notiek jaunās ģimenēs, kuras laulībā nodzīvojušas līdz 9 gadiem, bet nav izturējušas likteņa pārbaudījumus. Un mēs sarakstā neiekļāvām attiecības, kuru pamatā ir kopdzīve. Kāpēc tas notiek? Kā attiecības, kas bija piepildītas ar mīlestību un pieņemšanu, nonāk līdz vietai, kur bijušie laulātie vairs nevēlas cīnīties par savu nākotni? Daudzu pāru kļūdas tiek kopētas viens no otra, it kā tās būtu kopiju kopijas, rodas iespaids, ka cilvēki vienkārši ir aizmirsuši, kas ir patiesa un stipra mīlestība. Un mēs nolēmām atgādināt.

5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība. Kas ir svarīgi attiecībām?

1. Uzticība

Kad mīļotāji dod zvērestu, par ko viņi vispirms runā? Ka viņi nevēlas, lai viņiem būtu noslēpumi un noslēpumi vienam no otra, ka viņi vēlas dalīties uz pusēm visās bēdās un bēdās, priekos un sasniegumos. Kas notiek tālāk, kur paliek šī uzticība? Viņu saēd šaubas un bailes, strīdi un savtīga noteiktu prasību, gaidu un pienākumu uzspiešana partnerim. Bet uzticēties nozīmē pieņemt cilvēku viņa patiesajā gaismā, nebaidoties atkal apdedzināties. Jā, pagātnē bija sāpes un nodevība, bet jūs sākāt jaunu dzīvi ar jaunu cilvēku, tāpēc beidziet projicēt viņam savas bailes, pārtrauciet bremzēt savu kā pāra attīstību. Mīli tik ļoti, it kā tava sirds nekad nebūtu pazinusi sāpes – tas ir galvenais noslēpums.

Lasi arī: Hroniskais nogurums: kā ar to efektīvi cīnīties

Lasi arī: Dzīvs pierādījums tam, ka lēts remonts var izskatīties lieliski.

2. Izpratne

Nav iespējams pieņemt partnera personību un viņa sapņus, ja attiecībās abi runā dažādās valodās, it kā viens otru nejūtot. Mīlestība nav tikai kopdzīve un kopīgu bērnu audzināšana. Tā ir spēja ieklausīties savā dvēseles palīgā, vēlme dalīties kopīgos uzskatos, vērtībās un uzskatos ar mīļoto, būt atvērtam un sniegt atsauksmes. Kad vēlaties dalīties jūtās un domās, kad tas sasaucas ar jūsu partneri, kad palīdzat viens otram atraisīt viņu potenciālu un atzīstat partnera vērtību savā dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment