Izvēlies kārti un tā norādīs uz jūsu dvēseles visapslēptākajām vēlmēm

Kuru kārti jūs izvēlēsieties?

1. kārts: balanss

Ja izvēlējāties pirmo karti, tas ir tāpēc, ka jūsu dvēsele visvairāk vēlas atrast līdzsvaru un patiesumu visur. Jūs esat cilvēks, kuru vienmēr vada taisnība un morāle.

Lasi arī: 5 horoskopa zīmes, kuras redz tev cauri

Jūsu dvēselei ir nepieciešama noteikta stingrības pakāpe, bet tā vēlas, lai tu to justu.

Lielā jūsu dvēseles vēlme ir tā, lai jūs sākat atstāt vismaz nelielu vietu jūsu patiesajām izjūtām un spēcīgākajām vēlmēm. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir pilnīgi jāmaina jūsu dzīve. Veiksmes atslēga ir līdzsvarā. Rūpējieties par to, kas jums ir, bet mudiniet sevi klausīties savu sirdi bez bailēm!

2. kārts: veiksme

Dziļi jūs zināt, ko vēlaties: veiksme. Jūs ārprātīgi vēlaties būt labākais savā jomā, lai citi jūs apbrīnotu un cienītu tevi. Katru dienu tas lielā mērā tiek sasniegts: apkārtējie cilvēki ap jums labāk domā par jums un uzskata jūs par vērtīgu cilvēku.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs esat gatvi laulībām

Problēma ir tāda, ka bailes neļauj jums veikt vēl vienu soli. Jūs zināt, ka jūs varat realizēt šo sapni, ja jūs riskētu, jūs zināt, ka jums ir spēja, talants un līdzekļi, lai to sasniegtu, bet …

Jums šajā laikā jāatstāj “bet” puse un jādodas uz to, ko vēlaties. Galu galā jūs vēlaties, lai tas būtu pilnīgs panākums, un tas, kurš neuzņemas risku, neuzvar. Uzturēšanās līdz pusceļam tev nebūs laimīga.

3. kārts: brīvība

Ja izvēlējāties trešo karti, tas ir tāpēc, ka esat cilvēks, kurš jūtas pilnībā ieslodzīts savā vidē. Varbūt tā ir tava ģimene, draugi, pienākumi … Vai visi kopā! Jūs jūtat, ka pārāk daudz rūpējieties par citiem un pārāk maz par sevi.

Lasi arī: Izvēlies sveci un uzzini, kā tev šobrīd pietrūkst!

Jūs esat persona, kas vienmēr grib vislabāko citiem. Jūs arī jūtat atbildību par visiem: ja mīļais cilvēks jūtas slikti, jūs domājat, ka jums ir pienākums likt viņam justies labāk. Un tieši tāpēc jūs visu savu dzīvi mēģiniet palīdzēt visiem un iegūt nedaudz kaut ko pretī. Ir pienācis laiks domāt par sevi. Jums jāsāk noteikt prioritātes, jo galu galā jums ir viena dzīve. Un jums ir tiesības būt laimīgam savā veidā.

Avots

Leave a Comment