Atbildiet uz šiem diviem jautājumiem, lai noteiktu jūsu IQ līmeni

Lai gan lielākajā daļā personības pārbaudījumu parasti ir pat desmit jautājumi, šajā jautājumā ir tikai divi jautājumi! Jautājumi tika apkopoti, pamatojoties uz pētījumu, kura mērķis bija noskaidrot, kā iedzīvotāju blīvums ietekmē cilvēkus. Jūsu atbilde noteiks jūsu IQ un laimes aptuvenos līmeņus.

Lasi arī:Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Šajā pētījumā tika pierādīts, ka cilvēki ar augstu intelekta līmeni parādīja pārsteidzoši līdzīgas iezīmes. Šie jautājumi palīdzēs saprast, vai esat viens no tiem. Tomēr ir saprātīgi atzīmēt, ka jūsu izvēle var būt vienāda ar desmitiem dažādu secinājumu, kam ir maza saikne ar IQ vai laimi. Tas ir paredzēts izklaidei, lai gan jūsu rezultātos var būt kāda patiesība, ja jūs skatāties dziļāk. Jūs droši vien zināt sevi labāk nekā visi pārējie, lai jūs izlemtu, cik precīzi ir jūsu rezultāti.

2 jautājumi, kas var noteikt jūsu IQ

Lasiet zemāk esošos jautājumus un sniedziet atbildes. Pēc tam ritiniet uz leju, lai izlasītu analīzi, kas atbilst jūsu atbildēm.

Jautājums Nr. 1

1. Vai jūs varētu dzīvot lielā metropolē?

A. Nē, lieli pūļi mani tracina.

B. Es gribētu; Es jutu kā mājās.

Lasi arī: 5 atradumi, kas nes sliktu veiksmi un nepatikšanas

Jautājums Nr. 2

2. Vai jūs jūtaties vientuļš, ja nevarat uzturēt pastāvīgu kontaktu ar draugiem?

A. Vairumā gadījumu jā.

B. Nē,ne visai.

Rezultāti

1. Ja abos jautājumos izvēlējāties iespēju “A”, iespējams, ka jums ir augsts laimes indekss. Jūs zināt, kas dara jūs laimīgu, un jūs tam sekojat.

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

2. Ja abos jautājumos izvēlējāties iespēju “B”: jums ir tipiskas īpašības personai ar augstu IQ līmeni. Saskaņā ar pētījumu, cilvēki ar augstāko intelektu vislabāk ir pielāgoti jauniem apstākļiem, ieskaitot blīvi apdzīvotu pilsētu. Tie ir cilvēki, kuri var izdzīvot vieni paši bez draugu atbalsta.

3. Ja jūs izvēlējāties dažādas atbildes divos jautājumos, tad jūs, iespējams, atradāt labu līdzsvaru starp laimi un intelektu.

Avots

Leave a Comment