Izvēlies krāsu, kas tevi visvairāk uzrunā, un atklāj savu personas tipu!

 

Oranžs

3. Tu esi noraizējies par savu veselību. Oranžā krāsa ienes dzīvīgumu, un ar savu dzīves sparu tev izdosies atgūt veselību.
4. Tu esi nonācis stadijā, kad vēlies stabilitāti. Šis nav piemērots laiks lielām pārmaiņām, un labāk tiešām mierīgi nogaidīt, kamēr viss atrisinās pats no sevis.

Dzeltens    

a7efe32a221bb34cf0ac529e47a65612_3

  1. Tu nemēdz izrādīties, taču esi pārliecināts par sevi. Izmanto to un koncentrējies uz savu mērķi, ko vēlies sasniegt.
  2. Tevi nomoka kāds noslēpums, kas ir kā nasta uz pleciem. Atbrīvojies no tā un ļauj gaismai atkal iespīdēt savā dzīvē. Citi noteikti to pamanīs un priecāsies par pārmaiņām.
  3. Tavs ķermenis un prāts sūta brīdinājuma signālus. Ļauj sevi sadziedēt, dodies atvaļinājumā vai vienkārši atpūties, un nepārmet sev par to.
  4. Vai tu uzturies tādu cilvēku sabiedrībā, kas izsūc visu tavu enerģiju? Pārliecinies, ka ne tikai sniedz atbalstu citiem, bet arī saņem to pretī.

 

Zaļš

a315ba32f79cc96bae002e053983c494_4

  1. Tu esi apmierināts ar šī brīža situāciju, taču neesi bezrūpīgs. Tiec vaļā no bailēm, kas tevi attur, un tiecies pēc tā, ko vēlies.
  2. Tu vēlies kaut ko jaunu savā dzīvē un priecātos par pārmaiņām. Palutini sevi un izej pastaigāties svaigā gaisā. Tagad ir piemērots brīdis, lai dotos pretī jaunam mērķim.
  3. Tev jāpieņem lēmums saistībā ar to, kas izjauc tavu līdzsvaru. Varbūt ir laiks no kaut kā atbrīvoties, un tad arī viss nostāsies savās vietās.
  4. Tu apzinies, ka neesi īsti apmierināts ar pašreizējo progresu, bet tu smagi strādāji, lai līdz tam nonāktu. Novērtē ceļu, ko esi nogājis, un nepārdzīvo par vispārīgo situāciju.

 

Sarkans

740d44ca94ac6b0a7b2fa4c25dd7cd43_5

  1. Tu meklē piedzīvojumus un aizrautību. Dažreiz tas ļauj parādīt sevi no labākās puses, bet neļauj spontanitātei izsīkt, jo tā tev dod spēku.
  2. Tev piemīt sirds siltums, taču dzīvē pietrūkst degsmes. Vai ir kas tāds, ko vienmēr esi vēlējies izdarīt, bet kaut kas no tā attur? Meklē kompāniju un atradīsi sev domubiedrus.
  3. Tu mēdz apvainoties par kaut ko un turēties pie tā. Atmet pasīvo agresiju, atgūsti mieru un sāc domāt par līdzsvaru savā dzīvē. Aiz dusmām slēpjas apņēmība, kas var būt arī pozitīva.
  4. Tavā prātā pašlaik notiek cīņa, bet labā ziņa ir tā, ka uzvarēsi. Sliktā ziņa – ja neuzmanīsies, vari kaitēt attiecībām. Tāpēc saglabā vēsu prātu.

 

Melns/balts

82f2190b8f866415af8253eabc6c9365_6

  1. Tev ir spēcīga personība, kā arī elegance un stalta stāja. Ļauj savā dzīvē ienākt visam jaunajam, lai nekļūtu garlaicīgi, kā arī pulcē sev apkārt pozitīvus un dzīvespriecīgus cilvēkus.
  2. Tu esi ļoti mierīgs un gudrs cilvēks, bet tavi reizēm impulsīvie draugi novērtē tavu stabilitāti. Nedomā, ka tev kaut kas neizdosies, un vajadzības gadījumā vērsies pie draugiem pēc palīdzības.
  3. Tev piemīt tendence pārāk daudz domāt par nopietnām tēmām un nekur nenonākt. Uztraukšanās tev traucē, tāpēc labāk ķeries klāt konkrētiem darbiem.
  4. Tev patīk tīrība, kārtība un klusums, un citi apbrīno tavu sakārtoto dzīvi. Necenties kļūt ideāls un pieņem arī savas sīkās nepilnības, jo tuvie cilvēki mīl arī tās.

 

Zils

ef0b05ba6f5fc8c6710e8ccd5ddb0683_7

  1. Ārēji tu meklē atbalstu, bet patiesībā tas jau ir tevī pašā. Atļauj sev pabūt vienatnē un atrast šo iekšējo mieru, un izmanto to, lai atrisinātu problēmas.
  2. Tu esi ļoti mierīgs cilvēks, bet, ja pārāk daudz laika pavadi vienatnē, tad vari ieslīgt depresijā. Tāpēc pavadi vairāk laika kopā ar tuviniekiem, un ļauj jauniem cilvēkiem ienākt tavā dzīvē.
  3. Tu esi spiests darīt to, ko nevēlies. Tā nav ietiepība, bet gan savu robežu apzināšanās. Atceries, ka vari citus atbalstīt, lai arī pats neiesaisties.
  4. Tu meklē piedzīvojumus. Ja nedaudz pamainīsi ierasto režīmu un tiksi ārā no rutīnas, tad arī spēsi uzveikt nomācošo garlaicību, kas ienākusi tavā dzīvē.

 

Rozā

b1ce7b4127b0b8f000a77d32eedb182a_8

  1. Tu esi gatavs mīlestībai un vēlies dalīties savā priekā un pozitīvismā ar vēl kādu. Tas attiecas arī uz jauniem projektiem vai pārmaiņām, ko sagaidi ar sirds siltumu un pozitīvu enerģiju.
  2. Tevi pārņem nostalģija par bezrūpīgo bērnības laiku, bet pārāk neaizraujies ar to. Izdari kaut ko labu, un tas atmaksāsies. Pārmaiņas, ko meklē, ir tevī pašā.
  3. Ja izmisīgi vēlies iegūt ilgi gaidīto atzinību, neuztraucies, jo tā jau ir ceļā. Tu pierādi pasaulei, ka esi pelnījis labāku izturēšanos, un tavā dzīvē nav vietas cilvēkiem, kas tevi ierobežo.
  4. Tu esi kāda labākais draugs, un varbūt kāds tieši tagad par tevi domā. Izbaudi laiku kopā ar draugiem un ļaujies jautrībai, pat ja tai nav konkrēta mērķa.

 

Violets

ed9503db4910fb91dfbb6d339f478b9e_9

  1. Tev vajag savu telpu, lai strādātu pie tā, kas tevi iedvesmo. Nebaidies jautāt pēc tā, jo dažreiz ir jābūt vienatnē, lai varētu radoši izpausties. Tuvie cilvēki tevi sapratīs.
  2. Sapņošana dienas laikā un nostalģija, iespējams, traucē tavai izaugsmei. Pārliecinies, ka velti visu uzmanību saviem mērķiem un rīkojies.
  3. Tu esi pelnījis apkārtējo atzinību, bet nekļūsti pārāk nepacietīgs. Cilvēki paši pie tevis atnāks un novērtēs tavus centienus.
  4. Tev ir spēcīga personība, un citi pie tevis vēršas pēc padoma. Atceries atvēlēt laiku arī sev un dari to, kas tev patīk. Tu rūpējies par citiem, bet esi pelnījis arī atelpu.

wimp.com

Leave a Comment