Izvēlies mandalu un uzziniet, ko jūs varat sagaidīt šajā mēnesī!

Mandals ir enerģijas centri un ir daļa no tā sauktajām “Svētajām ģeometrijām”, kas ir vispasaules materiāla matrica, radīšanas simetrija, kustības līdzsvars.

Izvēlieties karti un saņemsiet padomu septembrim!

Lasi arī: Kā vīrietis parāda savu neieinteresētību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Mandala Nr. 1

Ja kāds jums kaitē, jums ir divi veidi. Viens ir izveidot sienu jūsu sirdī, lai izvairītos no sāpēm. Otrs ir sev iegūt mācību, pamatojoties uz notikušo.

Šā gada septembrī būs ļoti noderīgi izvēlēties vienu no šiem ceļiem un uzņemties atbildību par lēmumu. Ja izvēlēsieties pirmo iespēju, pašapmāns un rūgtums kļūs par jūsu pavadoņiem, bet otro ceļu izvēlas drosmīgie, pārliecinātie cilvēki.

Katru mūsu dzīves mirkli nosaka lēmumi, kurus mēs pieņemam apzināti vai neapzināti. Šie lēmumi var mainīt mūsu karjeru, mūsu attiecības vai visu mūsu dzīvi.

Diemžēl nav norādījumu, ka jūs varat mācīties, lai atrastu pareizo atbildi.

Pareizu lēmumu pieņemšana ir viena no vissvarīgākajām un sarežģītākajām darbībām jebkurai personai. Tas ir saistīts ar faktu, ka jebkura situācija, kura jums jāizvēlas, nākotnē var radīt lielas sekas.

Lasi arī: 6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Mandala Nr. 2

Apgalvojums citiem par to, kas ar mums notiek dzīvē, ir gandrīz par ieradumu, no kā grūti atbrīvoties. Tāpēc mēs bieži dzirdam, ka bijušais bija slikts, vecāki pret mums izturējās slikti vai draugi nodeva utt.

Lai gan daudzos gadījumos dažas no šīm situācijām ir patiesas, ir pienācis laiks uzņemties atbildību par dzīvi un uzņemties atbildību par to, ko mēs sev gribam.

Šis mēnesis ir ideāli piemērots jūsu plānu un izmaiņu veikšanai. Jo, visbeidzot, iespaidīgā dzīve ir tā, ka viss ir atkarīgs no manis, ka es varētu būt pārmaiņas, kuras es gribu redzēt.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Mandala Nr. 3

Uzskats, ka ir labi un slikti lēmumi, ir enerģija, kas neļauj mums virzīties uz priekšu un liek mums dzīvot bažās par nākotni, kas vēl neeksistē. Izmantojiet septembra priekšrocības, lai apturētu šaubas un darītu to, kas jums nepieciešams, ar pārliecību, ka viss, ko mēs darām, vienmēr ir noderīgs mūsu personīgajai izaugsmei.

Avots

Leave a Comment