Kā saprast, ka jūs esat saticis personu no pagātnes dzīves: 5 zīmes

Daudzi cilvēki zina deja vu sajūtu, kad persona saprot, ka tas, ko viņš redzējis vai dzirdējis, ir noticis ar viņu ne pirmo reizi. Parapsihologi uzskata, ka tā ir saikne ar pagātni. Tomēr ne tikai vārdi vai notikumi, bet cilvēki nāk līdzi mums no pagātnes, un mēs varam to sajust.

Iepazīstoties ar svešinieku, reizēm jūtat kā ļoti ilgi zinām viņu: viņš ir kā tāls radinieks, kurš beidzot ieradies apmeklēt. Bioenerģētikas speciālisti identificēja piecas pazīmes, ka mēs esam satikuši kādu personu no iepriekšējās dzīves. Šī neizskaidrojamā parādība ir neparasta un aizraujoša ietekme uz visiem, kam bija izdevība tikt galā ar to.

Lasi arī: Koši, dinamiski un smalki attēli ar jauno Samsung QLED TV

1. Laiks

Viena no acīmredzamām pazīmēm par tikšanos ar kādu no pagātnes ir laika sajūtas zaudēšana. Šķiet, ka tukšās pasaules tiek izdzēstas, laiks palēninās vai tiek pārtraukts vispār, kad sāksiet sazināties. Šķiet, ka šāds savienojums aizved cilvēkus no redzamās pasaules, tas rada sajūtu pilnīgai dvēseļu sapludināšanai, sazinoties vienam ar otru.

2. Atpazīšana

Saprotot, ka tu satiec personu – no pagātnes nāk ar zināšanām, ka jūs zināt, tas ir burtiski, kā savus piecus pirkstus. Jūs jūtaties brīvi un ērti, saprotat viens otru, pat bez vārdiem, bet no pusžesta viegli noķerat emocijas. Intuitīva izpratne un attieksme pret personu, ar kuru esat satikušies, vilnis pagātnē ir vēl viens jūsu paziņas apstiprinājums.

3. Minējums

Kad jūs satiekat kādu cilvēku, jūs pēkšņi saprotat, ka esat ideāli piemērots viens otram. Jums ir līdzīgas intereses, viedokļi par lietām, dzīves situāciju. Jūs esat nošķirti viens no otra pārpratuma pēc, un tad jūs satikāt viens otru atkal. Šī izpratne nāk pēkšņi, tāpat kā klikšķi galā, un viss uzreiz nokļūst savā vietā. Tā kā jūs vācat mīklu un pēkšņi atrodat visu nepieciešamo informāciju par sevi.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

4. Emocijas

Tikai tuvu dzimtas garam, jūs saprotat, ka jums nav jāsamazina jūsu impulsi, un jūs varat palikt pats. Jūsu komunikācija ir tik vieglprātīga, ka jūs neievērojat, kā pilnībā atklājat visslēptākos dvēseles stūrus pret kādu no pagātnes. Pilnīga savstarpēja saprašana uz sekundi ir milzīga, un pēc tam tiek izdzēsta ar spēcīgu sajūsmu un prieku.

5. Drošības un komforta sajūta

Blakus personai no pagātnes, jūs varat ar pārliecību teikt, ka jūtaties kā mājās savā mīļākajā dīvānā. Raugoties viņa acīs, jūtat drošības sajūtu, tik tālu no mājas, lai kur tu nebūtu. Saziņa pārstāj būt tikai draudzīga, un jūs piedzīvojat dvēseļu radniecību, jūtat, ka esat blakus tuvākajam un dārgākajam cilvēkam, kuru jūs meklējāt visu savu dzīvi un esat beidzot atraduši.

Avots

Leave a Comment