Izvēlies priekšmetu un uzzini, kā tev šobrīd dzīvē pietrūkst!

 

Ja izvēlējies glāzīti ar kafiju

Tev patiešām pietrūkst to banālo minūšu, kuras var mierīgi pavadīt, baudot rīta kafiju vai pēcpusdienas tēju. Mierīgi malkot iecienīto dzērienu, gremdēties nesteidzīgās pārdomās – tas taču nav tik daudz prasīts no dzīves! Tev nepieciešams kaut īsu brīdi sajusties bezrūpīgi un viegli.

Ja izvēlējies kaktusu

Tev pietrūkst omulības. Tev gribas radīt sev apkārt harmonisku atmosfēru. Tev nebūtu nekas pretī pārkārtot mājokli vai darbavietu, ieviest jaunus dizaina elementus un krāsas, neaizmirstot arī par kādu ērtu stūrīti atpūtai.

Ja izvēlējies pulksteni

Šai gadījumā pilnīgi loģisks secinājums: tev pietrūkst laika. Pēdējā laikā tev bieži šķiet, ka dzīve vienkārši aizlido tev garām. Tu esi aizstrādājies un galīgi neatvelti laiku atpūtai. Piebremzē, viss ir tavās rokās!

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Ja izvēlējies grāmatu

Tev pietrūkst miera. Tu vēlies vienkārši iekārtoties uz ērta dīvāna, apsegties ar plediņu un paņemt rokās grāmatu, kuru jau sen gribēji izlasīt. Pārsteidzoši, bet šīs vēlmes piepildīšana patiešām dāvās tev jaunu elpu. Tad ko tu vēl kavējies?

Ja izvēlējies čemodānu

Ceļojumi un ekstrēma izklaide – tieši to tev arī vajag! Tu gribi visu uz laiku atstāt un doties pelnītā atvaļinājumā. Ak, jā, un pret jaunu čemodānu tev arī nebūtu iebildumu.

Ja izvēlējies lūpu krāsu

Tev pietrūkst laika “sievišķīgām lietiņām”. Tu jau sen gribi sev sarīkot skaistumkopšanas dienu un ļauties masāžai, izveidot skaistu manikīru, pedikīru, atsvaidzinošu masku… Tikai un vienīgi sievietēm raksturīga vēlēšanās!

Ja izvēlējies krāsas un otu

Tev pietrūkst laika vaļaspriekiem. Runa nav tieši par zīmēšanu, bet par to, ka esi pametis novārtā kaut ko tādu, ar ko biji aizrāvies. Ko tu proti? Dziedāt? Dejot? Izšūt? Nodarbojies ar to, jo tas vajadzīgs tavai dvēselei!

Ja izvēlējies brilles

Tev pietrūkst bezrūpības. Tu gribi vienkārši gulēt un neko nedarīt, var pat nekur tālu nebraukt. Ak, jā, bet garšīgs kokteilītis un baseins arī netraucētu.

Avots: 

Leave a Comment