Izvēlies spalvu un uzzini savu dzīves uzdevumu

Misija nav tieši saistīta ar to, ko mēs darām katru dienu. Mūsu misija ir tas, ko mēs varam darīt, lai padarītu šo pasauli labāku!

1. Radīt

Ja izvēlējāties pirmo spalvu, tas ir tāpēc, ka jūsu dzīves misija ir saistīta ar radošumu. Jūs esat cilvēks ar oriģinālu domāšanu, kas spēj saprast, ko tu sapņo.

Ja tas, kas pasaulei nepieciešams, lai kļūtu labāka, vēl nav izgudrots, jums ir paredzēts to radīt!

LASI ARĪ: Saprotiet, ka pārmaiņas ir vienīgā konstante, un pārtrauciet baidīties no tām!

2. Rūpes

Ja izvēlaties otro spalvu, tas ir tāpēc, ka jūs esat ļoti jutīga un smalka persona, kas vienmēr rūpējas par citiem. Tava misija šajā pasaulē ir atbalstīt apkārtējos.

Dažreiz tas var būt sarežģīti, un jums nevajadzētu aizmirst arī par sevi. Bet tavs uzdevums ir vienmēr būt personai, pie kuras citi vēršas, jums ir dāsna dvēsele un dāvana, lai aizsargātu citus no šīs pasaules un no sevis.

3. Izdziedināt

Ja izvēlaties trešo spalvu, tad tavs uzdevums šajā dzīvē ir dziedināt. Jums ir iespēja uzzināt, kas citiem nepieciešams, kas viņiem sāp, kas viņiem trūkst.

Tāpēc jūsu dāvana – lai palīdzētu citiem izdziedināties. Jūs, teikt, esat persona, kas vada un pavada savu vidi.

4. Uzlādēt ar enerģiju

Ja izvēlaties ceturto spalvu, tas ir tāpēc, ka esat cilvēks ar daudzām idejām, jums ir nebeidzama enerģija, un jūs vienmēr vēlaties kaut ko jaunu darīt. Tava misija ir izplatīt šo enerģiju citiem cilvēkiem.

avots: esotericblog

Leave a Comment