Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2022. gada novembrī

Zīlēšana ar attēliem ir lielisks veids, kā uzzināt, ko liktenis ir sagatavojis 2022. gada novembrim. Noderīgi ieteikumi palīdzēs pabeigt lietas laikā, sagatavoties un nepalaist garām iespēju piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās.

Ar zīlēšanas palīdzību no attēliem visvieglāk ir trenēt intuīciju un iemācīties ieklausīties iekšējā balsī. Iesakām rūpīgi pārskatīt attēlus un izvēlēties to, kas izraisīja iekšēju reakciju. Apraksts palīdzēs uzzināt, kas jūs sagaida rudens beigās un kā nepalaist garām lieliskas iespējas.

1.Novembrī svarīgi pievērst uzmanību sakritībām. Šīs likteņa zīmes parādīs pareizo ceļu uz panākumiem un neļaus nonākt strupceļā. Tāpat būs iespējams izvēlēties virzienu, pateicoties uzmanībai un intuīcijai – iekšējā balss brīdinās, ja kaut kas noiet greizi.

2.Rudens beigas ir izšķirošs laiks, kad ir svarīgi parūpēties par sevi un pirmām kārtām ņemt vērā savas vajadzības. Veselīgs egoisms nenāks par ļaunu – gluži otrādi, tas palīdzēs izskaust no sociālā loka skaudīgus cilvēkus, ļaundarus un manipulatorus, kas bojā dzīvi un traucē attīstībai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

3.Pēdējais rudens mēnesis nav iemesls skumjām. Pat visnelabvēlīgākajās dienās un mākoņainā laikā jūs variet atrast sevī pozitīvisma avotu un darīt to, kas jums patīk. Tikt galā ar tuvojošos rudens depresiju palīdzēs arī iecienīts hobijs, kas paspilgtinās tumšos vakarus un sildīs aukstajā sezonā.

4.Gads tuvojas beigām, taču tas nenozīmē, ka jāatkāpjas no savām idejām un jāatstāj plauktā drosmīgi plāni, krāt putekļus. Novembris ir lielisks laiks, lai uzsāktu ko aizraujošu, maksimāli izmantotu savus talantus un iet savu ceļu, kas noteikti būs sveiciens jauniem panākumiem.

5.Šajā novembrī nebūs grūti piesaistīt veiksmi, ja atcerēsities savu cilvēcību un atsaucību. Iespējama un nesavtīga palīdzība atgriezīsies simtkārtīgi, un mājā būs pilna bļoda. Galvenais ir neaizmirst, ka jebkura veida rīcība kļūs par pozitīvu sākumu daudzām dienām un nedēļām.

6.Rudens beigās ir vērts kādu laiku pabūt vienatnē ar savām domām, lai uzzinātu vairāk par savām vajadzībām. Jebkuras grūtības ir izaicinājums, un tas ir jāpieņem, lai dzīvē ienestu laimi. Nekādas nepatikšanas nesalauzīs gribasspēku, ja ticēsi sev un katru dienu noskaņosies uz pozitīva viļņa.

Leave a Comment